0 oy
939 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
İyi akşamlar kızlar , eşim 6 buçuk gibi geldi eve bende yemeği ocağa koymuştum zaten ama tam pişmemişti bir yarım saate pişerdi. Eşim geldi baktı daha yemek yokmu bilmem ne demeye başladı dedim daha pişmemiş ama yarim saat beklersen pişer ben çok açım diye bağırmaya başladı çorba var dedim tezgahta poğacada vardı bir iki ye dedim pişene kadar daha ne deyim. Hep böyle yapıyomuşum halbuki yalan. Başka zaman yemekler hazır oluncada aç değilim yiyesim yok yapıyordu. Bende dedim bugünlük böyle oldu, başladı git boşan valla bıktım senden boşan diye bağırıyor delirmiş. Bidaha dedi böyle olmasın hazır olucak bende dedim evet kölenim senin başladı bundan sonra senin yemeğini yemem seninde boğazında kalsın geb*er inşallah dedi. Çok zoruma gitti ağlıcakdım da oğlumun görmesini istemedim. Mutfak dolabını actı cips gördü dedi kendine gelince her b.ku alıyosun markete gitmiştik oğlum istemişti. Hep böyle yapıyor beni ezikliyor. Hep yediğim şeyleri başıma kakar. Sonra gitmiş yatmış koltuğa sırtınıda dönmüş. Bu kadar kavgaya gerek var mıydı? Artık tükendim... Baba evi cidden daha iyiymiş bunu sonradan anladım pişmanım. 

23 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Manyak mı ney zıkkımın kökünü yesin beklese ne olmuş ki 
tarafından
İşte bu kadar kavga edip kalp kırmaya ne gerek vardı? Çok açsa çorba vardı.
tarafından
Dimi boşver zıkkım yesin çok sinir oldum varya kadinlari kirip inciten odunlardan nefret ediyorum
tarafından
Bende nefret ediyorum
(6,184 puan) tarafından
soyle adamlardan nefret ederim. acliktan öldunmu yani bekleyiver yarim saat zaten soyunup dökunup elini ayagini yikayana kadar anca hazir olacak sofra. gelirgelmez laps diye yemege de cokulmezki zate
-Reklam-
+1 oy
(8,393 puan) tarafından
Senin psotlarına baktım hepsi eşinle alakalı bu kadar sorunlarla bu evliliğin ilerlemesi yine iyi sabırlıymışsın Allâh yardımcın olsun boşancak durumun yokmu 
tarafından
Var ama benim cesaretim yok :(((
(8,393 puan) tarafından
Cesaretin olmadığı sürece böyle devam edecekk maalesef
+1 oy
(1,438 puan) tarafından
Ben olsam o ocaktaki yemeği alır çöpe dökerim al öle olmaz böle olur ,ya bu erkekler nerenin boku yaa kadınları eziyor
tarafından
Sakın korkma kimsenin kölesi değilsin
tarafından
İşte çocuk var görüp travma olsun istemiyorum sakin kalmaya çalışıyorum bu yüzden hep içime attım hep ağlıyorum
(1,438 puan) tarafından
Aglama kardeşim elbet akıllanır
(1,438 puan) tarafından
Allahin onu ıslah etsin yaaa
tarafından
Amin amin..
+1 oy
(4,883 puan) tarafından
Kocan olduguna eminmisin bu adamın insan hayat arkadaşına bunları demez ya bu nasıl evlilik
+1 oy
tarafından
Zıkkım yesin pis herif.
(527 puan) tarafından
Kısa öz net...
+1 oy
(128 puan) tarafından
Resmen bahane olmuş. Git boşan demiş zaten istediği bu belliki .. istemediğim yerde durmazdim ben olsam. Heleki bu şekilde.
+1 oy
tarafından
Bence seni eşin aldatıyor beni de böyle boş sebeplerden dolayı aglatirdi durduk yere kavga çıkarırdı  eski postuna baktım telefon falan gizliyor resim çekinmek istemiyor benimle yazmışın imkanın varsa ayrıl benim yok el mahkum çekiyorum 
tarafından
Sen nasıl anladın peki yakaladın mi
0 oy
(465 puan) tarafından
Hiç ya haketmedin cnm ettiği beddua döner dolaşır kendisini bulur, ya ben anlamıyorum bu erkekleri eşin yemeğini herseyini evini Barkıni temizliyor ediyor çocuğuna bakıyor herşey kadinin üstünde , tamam erkekde zor tek başına calisiyorsa ama bu kadarda olmaz ya kadın sizin koleniz değil yersen ye yemezseen zıkkım ye nedir kadinlarin adamlardan çektiği ya , bende bunların alasını yaşadım küfür, içki, şiddet, narsist , pskolojisi bozuuk, birinden en sondan dayanamadım oğlumun dogumundada aynı hareketler devam etti ****** git lan dedim acdim davayı inşallah bu aralik ayında mahkeme son olcak tek sorun yemek pişmemiş olmasi ise halledebilirsiniz ama değilse olmaz çekilmez bende cekemedim aynı senin adam gibi benim adamda alasida var bana yapdiklari Allah yaridmcimiz olsun bacım 
(465 puan) tarafından
Canm benim neden cesaret edemiyorsun ailen mi kabul etmez diye, yoksa adamdan mi korkuyon tehdit mi ediyor pislik mi, var kuzum oğlum var 1,5 yaşında Mart'ta 2 yaşina gircek ve ben hem kendim için hem oğlum için o adamdan kurtulmayı tercih ettim
tarafından
Tehdit ediyor bide cocuğumu vermem diyo başıma bela olur diye korkuyorum . Ne güzel kurtulmuşsun ailemede pek güvenemiyorum ama kapılarına gitsem alırlar yani okadar da gaddar değiller ilk de kendin isteğiyle evlendin diye laf yapıyolardı şimdi okadar değiller görüyorlar onlarda bazen
(465 puan) tarafından
Ahh ahhh beni ne tehditler etmediki boşanma davasını öğrendiğinden beri gelip mahallemi ailemi yakacakdi ama hepsi korkutmak için hani ozamanlar tehdit ederken stresden korkuyordum ama smdi gülüyorum bişe yapamaz, oğlumda tehdit etti haylada ediliyorum ama çocuk küçükse 7 yaşa kadar anneye veriliyor annenin mesela kötü bir hayatı yoksa biriyle yatıp kalkmiyorsa çocuğu anneden alamazlar, ben kaçarak evlendim ailem kabul etmez diye bosanamiyordum bir kere evime dogumuma yakn gelip kaldılar o dakika anladılar zaten supeleniyorlamis , eğer ailen görürse asla bırakmaz senide cocugunuda
tarafından
Aslında korkmamak lazım dimdik durmam lazım haklısın ama bu kadın cinayetlerini gördükçe Piskolojim bozuluyr ya hiç peşimi bırakmazsa kurtulamazsam diye
(465 puan) tarafından
Tabiki korkmamak lazım yemek pişmemiş diye neler ediyor yarın bir gün dövmeyecegi ne malum,
Evet benim psikolojim bozuluyor kadın cinayetinden bende diyorum çok korktum peşimi bırakmaz etmez diye bana aileme neler yaptı etti çocuk goruslrinden her gün kavga dovuş yetmiyor watsapdan bana aileme yazıyor devleti kandırıyor geçen seneden bugüne kadar sürekli böyleydi kira nedeni ile memlekete taşındım ailemle ee şimdi ozaman da tehdit şikayetler etti polisleri kandırdı neler yaziyodu bana 2 aydır mesaj atmayı kesti sessiz duruyor bana sessiz durması normal gelmedi ama henazimdan kurtuldum sürekli mesj atıyordu 2 aydır çocuğunu görüntülü aramıyor , yani yapsa bana yapardı bellide olmaz dikkat etmek laizm ama ilerde seni döver çocuğuna bişe yapar Allah korusun dayak yiyen birisi olarak hem kendim hem çocuğum için bosaniyorum
0 oy
(4,908 puan) tarafından
Ne kadar da düşüncesiz bir insan sen ona evlat vermişsin onunla ilgilenip evini temizleyip yemeğini hazır ediyorsun o saygısız biraz gecikti diye öyle bağırıyorsa sende deseydin ki git başka yerde anır 
tarafından
İştee bunları düşünen varmı, , ona göre bunları yapmak zorundayım yorulmuşum umrunda değil evde yatıyormuşum bu evi kim temizliyor çamaşırları kim yıkıyor diye düşünmez asla
(4,908 puan) tarafından
Düşüncesiz yaa, hiç konuştunuz mu bu durumu çünkü eşiniz buna baya alışmış görünüyor
0 oy
(3,580 puan) tarafından
Senin eşin rahatsız bence aklı başında olsa böyle konuşmaz bizde bazen 7 gibi yiyoruz çocukla yemek yapmak sorun ne olmuş yani yarım saat geç sene ölecekmi hiç ağlama kendini ezdirme 
tarafından
Aynen öyle sıkıntılı birisi abartmayı çok sever ve yıprattı beni artık :((
(3,580 puan) tarafından
Neden çekiyorsun o zaman çekmek zorunda değilsin eşinin seni azıcık bile kaybetme korkusu olsa böyle yapamaz hakaret var şiddet var hiç bir insan evladı bunları hak etmek için gelmedi dünyaya
0 oy
(1,706 puan) tarafından
Valla sana verebilcek tek tavsiiyem ikinci cocugu yapma.  Tam bir dağ ayısı yani yediklerini sayması falan 
tarafından
Allah korusun:(((
0 oy
(8,258 puan) tarafından

Küs dur bir müddet.  Hatasını anlar belki

tarafından
Zaten hep öyle oluyor sonra tekrar aynı döngü gidip duruyor ..
(8,258 puan) tarafından
Diğer postlarini okudum . Kökten çözüm bulsan senin için daha iyi olur . Öyle adamdan 2. Cocuk falan yapma bence
0 oy
(1,098 puan) tarafından
Zıkkımın kökünü yesin
0 oy
(59 puan) tarafından
Benimde çok sıkıntım var eşimden yana.. Beni de çocuklarımla tehdit ediyor onlar için susuyorum maalesef kapı gibi mesleğim var ama çocuklar için işi gücü bırakmak zorunda kaldım.. Benim eşimde şaka yapar gibi yediklerimi başıma kalkar sonra ben laf söyleyince ben suçlu olurum.. Kelin ilacı olsa başına sürer hesabı.. Allah yardımcımız olsun demekten başka birşey gelmiyor elimden canım.  
0 oy
(1,637 puan) tarafından
 Bi yarım saat beklemek zor mu gelmiş haspama kusura bakma ama zıkkımın kökünü yesin ben olsam böyle adama yemek bile yapmam 
tarafından
İşte, çok açmış bilmem ne..
(1,637 puan) tarafından
Çok aç ve gidip koltukta yatıyor hey Allahım eşiniz başka birine öfkelenip sinirini sizden çıkarmış tek açıklaması bu maalesef
tarafından
Poğacaları yedi gitti yattı sonra uyudu.
(1,637 puan) tarafından
Zıkkım yeseymiş kalbinizi kırdıktan sonra o yemek ona helal mi gelir
0 oy
(20,035 puan) tarafından
Taş yesin .....
0 oy
(527 puan) tarafından
Şuan çıldırdım okurken bu erkekler kendini ne sanıyor ya bizsiz boklarini temizleyemezler bidd gelip erkeklik taslarlar güçleri sadece eşlerine yetiyor ya saygısızlık yeri gelir canım istemez yemek yapmam eşime sen yap derim oda sesini çıkarmaz çünkü benim böyle bir zorunluluğum yok oda bilir ha bunu sürekli yaparım haklıdır ama hizmetçi gibi kapıda bekleyip buyur beyim yemeğiniz hazır ne zaman getireyimmi diyceksin ay sinir oldum ya valla 
(465 puan) tarafından
Ayy sen benm bide hayat hikayemi dinlesen varya daha çok çıldırırsın çıldırmayı geçtim delirirsin oğlumun babasını bı gorsen daha beter oracikda boğası gelir insanın,, valla bu adamlar kendilerini bir halt sanıyorlar adı pislikler
0 oy
(13,371 puan) tarafından
Niye bu kadar eziliyorsunuz bilmiyorum ben. Hiç mi delirmiyorsunuz isyan etme hali yok? Bu kadar rahat bu adam saçmalayabildiğine göre genel tavrı bu size karşı eğer öyleyse evlilik var mı ortada sizce boşanmaya gücüm yok demişsin kaç kez dünyaya geleceksiniz. Yazık değil mi size çocuğunuza 
tarafından
Bende boşanmak istiyorum da kurtulamazsam başıma bela olursa zarar verirse bu kadın cinayetlerinden sonra Piskolojim bozuldu olup olmadık şeyler düşünüyorum, cocuğu mu vermezmiş felan bana birsürü tehdit sallıyor
(13,371 puan) tarafından
Bir gün yemek pişmemiş diye de öldürebilir seni bu adam.
0 oy
(527 puan) tarafından
Seni hatırladım esinin annen için söylediği sözden yaptığı seyden sonra yanlış anlama nasıl o evde duruyorsun zaten sıkıntılı bitti gözümde demiştin Allah aşkına ne diye geleceğini yakıyorsun ezdirmeyin kendinizi ya çıkın gidin ailende arkanda öyle söyledin ne duruyorsun. Senin evliliginin icinde ben boguluyorum yada bunlar zoruna gidiyorsa buraya yazmayacaksin herkes senin iyiligin için yazmış bu şahıstan adam olmaz belli..
tarafından
Ya işte çocuk var ortada çıkıp gidemiyorum cesaret edemiyorum ailem sahip çıkar dedim ama tam da emin değilim aslında bilmiyorum inanki duygularım karmakarışık :(((
(527 puan) tarafından
Oğlun bu evliliğin içinde daha mutsuz bir çocuk olacak ve ilerde oda eşine sevgi gostermeyecek çünkü kadınların susması gerektiğini düşünecek yada çok stresli bir ergenlik gecirecek sizin tartışmalarınız yüzünden eve gelmek istemeyecek belkide dışarda bekleyen onca kötülüklerle karşılaşacak gerçek bu inanın mutsuz yuvada büyümüş hic bir cocugun psikolojisi normal değildir
tarafından
Biraz daha kendime birikim yapmak istiyordum, ama olcak gibi değil zaten biticek gibi..
(527 puan) tarafından
Bence kendiliğinden bitmeden siz çekip gidin inanın sefil olacak siz olmadan annesi dahil hic kimse bukadar cekemez rezilliği yaşasın pişmanlıktan geberir belkide bu gidiş onu degistirecek pişmanlık yaşayıp düzelecek
0 oy
(617 puan) tarafından
Aynisini bol küfürlü yasiyordum sonra yemekte o telastan ya yari pismis koyardim sussun diye yada aksilik ya tuzu eksik olurdu bi sorun olurdu yani oo sabahlar olmasin sen neyi becerebilirsin ki agir kufurler... Hakaretler elde ne karilar var demeler..huc hasta oldugum zaman yatip dinlendigimi bilmem cocuklarimdan dolayi bile degil benim cocuklarim uslu  karinlari tok olsun ihtiyaclari karsilayim oynarlar sesleri cikmaz ama gel gorki 33 yasindaki bu varlik neyin var diye azarlar hep hastasin der ayd ayilda bir hasta olmusumdir burnumdan getirir ölsem mezarima gelir ne zaman cikcan der oyle bir varlikti... Cocuklar hasta olsun asla susmaz bir yere giderken hep annesini de pesimixr takar 9 senede toplasan 3/5 kez kucuk aile olarak bir yerlere gitmisizdir ... Geri kalani hep anasiyla ..benim ailemi desen hep bi bahane buldu seni dolduruyorlar ne zaman ailenle gorussen tavrin degisiyor derdi bende inanirdim annemle çatışan biriyim annemin doldurusuna geliyorum sanirdim meger beni herkesten uzak tutup istedigi kaliba sokmaya calismis ..arkadaslarimla 2 yildir hic görüşemedik... Herseye cenesiylr bezdiriyordu ne zaman bir olay olsa benim o olaua verdiğim tepkiye odaklaniyodu asla olayi tartisamiyordum misal çocuk düştü ariyorum cocuk düştü sen ne bicim anasin senin Allah belani versin  diyodu sonra fiziksel siddete basladi ve bitti onumuzdeki ay bosaniyoruz
tarafından
İnan söylediklerinin yarısı benim eşimde aynısı küçükken koltuktan düşmüştü oğlum geldi bana vurdu nasıl düşürdün diye. Bu hafta pazara gidemedim sırf hava soğuk çocuğu üşütürsün o çocuk hasta olursa sana sorarım şunu yaparım. Zaten küfür de var canım. İyiki boşanıyosun. Kaç tane çocuğun var. Kaç yaşındasın
(617 puan) tarafından
29 yasimdayim 2 cocugum var 1 i 8  biri 1 bucuk yasinda . Bir erkek de merhamet ve acima duygusu yoksa o erkekten bi yol olmuyor biz yillardir senede bir mutlaka bosanma esigine geliyorduk benim ailem hep arkamdaydi ama ben yine döndüm simdi alıştı tabi nasil olsa döner dedi ve adamdaki egoya bak sey yazdi dayak yiyen benim eger kendini duzelteceksen yapma dedigimi yapmayacaksan ben burdayım dedi bende oldugun yerde kal ben duzelmem dedim...
tarafından
Kendine boş yere eziyet etmişsin gerçekten. Ailen arkandaymış keşke dönmeseydin. Bir şeyi olmuyosa zorlamıcaksın gerçektende
(617 puan) tarafından
Ayni ayni... Buyuk oglum oturdugu yerde kanepeden düştü kolu kırıldı 3 yasinda falandi en yakin hastane bir saat uzakliktaydi goturdum Allah im geldi ne yaptin da düştü yuz verdinde düştü diyo surat bes karis bi isime de yaramiyor rontgen cekilcek kirik nerde diye cocuk durmuyo hemsire ariyo baba nerde baba kapida sigara iciyo zikkim icsin ... Cagirinca da annesi yaninda diyo gelmiyordu neler yasadim neler artik yeter valla biktim usandim evimde namusumla çocuklarıma evime kocam isten gelecek yemegine camasirina herseyeben kosturuyorum birde azar yiyorum yokmusum gibi davraniyor ve vurmaya basliyor eger dur saydıydim siddetin dozu artacakti
(617 puan) tarafından
Cok seviyordum hep aman oda zor bir cocujluk gecirmis diyodum kimsesiz gibi annesinin babasinin umruna degil diyodum ev olalim yuva olalim diye cabaladim hep ama dondug hicbir zamana pisman degilim o kadar cabaladim ki keske sunu da soyle yapsaydim dedigim tek bir an bile yok ...Allah yolunu kendi gibilere denk getirsin

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 670 göst.
18 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Serife003 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 354 göst.
18 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yaso.yasemin (100 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 901 göst.
0 oy
3 cevap 106 göst.
3 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Meryem19. (24 puan) tarafından soruldu

410,740 soru

12,358,969 cevap

41,323 kullanıcı

Kategoriler

...