+1 oy
745 göst.
Diğer kategorisinde (2,402 puan) tarafından
Bir an da suyum geldi 10 dk önce aktı bacaklarımdan şuan sancı felan yok ayyy ne zaman olur doğum korkmaya başladım 

37 Cevaplar

0 oy
(1,880 puan) tarafından
Suyun gelmiş hemen git bence bebek susuz kalmasın. Benimde suyum geldikten 4 saat sonra doğum oldu.
-Reklam-
0 oy
(4,049 puan) tarafından
Benim suyum geldikten üç saat sonra sancılarım başladı ve dört saat sancıdan sonra doğum oldu. Allah tek sancı da kurtarsın inşallah kardeşim 
(2,402 puan) tarafından
İnşallah canım benim
(4,049 puan) tarafından
Şimdi canısı güzel bir duş almani tavsiye ederim ve yürüyüş yap otur kalk otur kalk ve tam keskin sancılar gelmeden hastaneye gitme derim çünkü ben sancım başladığı gibi gittim ve beni yatırdılar kalkma dediler ve mahvoldum öyle sen öyle yapma tam sanıkların gelsin dayanamaz hale gelince git ki seni hemen doğuma alsınlar
(2,402 puan) tarafından
O dediğini ben ilk kızımda yaşadığım için gitmiyorum zaten canım suyumu patlatıp o sancı ile yatırmışlardı. Duşumu aldım herşeyim hazırladım annemde çıktı yola geliyor bekliyorum bakalım
(4,049 puan) tarafından
Hadi hayırlısı olsun inşallah kardeşim rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah
0 oy
(142 puan) tarafından
Evde doğum yap sakasmisn tabiki suyun geldi neyi bekliyorsun 
0 oy
(29,058 puan) tarafından

Bekleme çocuk susuz kalırsa tehlikeye girer gitmelisin

0 oy
(1,366 puan) tarafından
Her an olabilir ama acil hastaneye gitmen lazım bana hemen antibiyotik baslamislardi
0 oy
(6,288 puan) tarafından
Cnm 5 saat geçmiş noldu hastaneye gittin mi 
(2,402 puan) tarafından
Hayır canım sancım felan yok sabah sadece suyum geldi annemde yolda geliyor şimdi yanıma o gelsin gidicem hastaneye bakalım
(6,288 puan) tarafından
Hmm hayırlısıyla doğurursun inşallah
0 oy
tarafından
Suyun geldiyse sıkıntı olur. Eğer suyun gelmeden sancin olsaydi bekle derdim ama çok riskli
0 oy
(2,210 puan) tarafından
Son durum nedir doğum oldu mu iyi misin
(278 puan) tarafından
Bende merak ettim nasil oldu acaba
(2,402 puan) tarafından
Hurma yiyorum kızlar şuan iyiyim çocuk da hareketli zaten bakalım sancı bekliyorum
(2,210 puan) tarafından
Tek nefeste dogurursun inşallah otur kalk yap merdiven in çık bol bol yürü onlar açılma yapiyo
(2,402 puan) tarafından
Sancım olmadan yapsam fayda eder mi ki
(2,210 puan) tarafından
Eder doğuma hazırlık olur doğuma yakın ztn doktorlar bol yürüyüş oneriyi
0 oy
tarafından
Suyun geldiyse kos hastaneye cocuk o su sayesinde yasiyo biliyosun belki vardir sancin farkinda degilsindir doktor yonlendirsin seni belki suni sanci gerekecek 
(2,402 puan) tarafından
Gidicem gün içinde canım
0 oy
(1,383 puan) tarafından
Direkt doktora gidin derim suyunuz geldiyse doktor kontrolünde olmalısınız 
0 oy
(1,047 puan) tarafından
Çocuk susuz oksijensiz kalır saçmalama hastaneye gitmişsindir umarım 8 saat geçmiş 
0 oy
(7,535 puan) tarafından

Naptin Büşra????

(2,402 puan) tarafından
1 saat ara ile sancı geliyor gidiyor bir de nişan geldi düzenli sancılarım yok henüz
(7,535 puan) tarafından
Hastahanede misin evde mi
(2,402 puan) tarafından
Evdeyim
tarafından
Bebeğin enfeksiyon kapar su geldiyse neden gitmiyorsun kuvezle ugrasacaksin bı de Allah korusun
(9,689 puan) tarafından
Bebek enfeksıyon kapmaz eger su yesıl gelmediyse
0 oy
(7,799 puan) tarafından
İnşallah gitmissindir su geldiyse ve azaldiysa doğacak mecbur sancı gelmese bile. Bide enfeksiyon durumu var 
(2,402 puan) tarafından
Gitmedim 1 saat ara ile sancı geliyor gidiyor sıklaşmadı şimdi gitsem suyumu patlatacak açılmayı bekletecekler saatlerce sancı çekicem
(7,799 puan) tarafından
Su ne kadar geldi ki
0 oy
tarafından
Ay doğurdun mu
0 oy
(11,875 puan) tarafından
Kız dogurdun mu
0 oy
tarafından
Canım naptın gittin mi hastaneye?
0 oy
tarafından
Cnaim belki görürsün mesajımı summes sebile yesserah zikri çek..cok kolaylastiriyor dogumu..

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 344 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde zelalclk (407 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 789 göst.
16 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Asenat (686 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 445 göst.
0 oy
5 cevap 162 göst.

408,621 soru