0 oy
195 göst.
Diğer kategorisinde (43 puan) tarafından
Geçen hafta çocuğum rahatsızlandı ateşlendi halsizlik vs vardı.acile götürdüm ciğerine inmiş dedi.antibiyotik verdi.iki gündür de ben öksürmeye başladım ve sırtım ağrıyordu ,esimde benden daha kötü hasta oldu öksürük yok ama halsizlik burun akıntısı vs vardı onda bir de her yerim agriyor filan dedi.bu gün sağlık ocağına gittim.benimde ciğerime inmiş.doktorumuz dedi ki eşinde hasta ise onda gelmeli demek ki ciğere inen bir hastalık geçiriyorsunuz dedi.saglik ocağından çıktım aradım .çalıştığı yere de yakın küçük bir hastahane var.sende git bak durum böyleyken böyle dedim.telefonda bağırıyor ,yok işte o nefes alamiyormus ta gitmiyormus içi titriyormus.ne halin varsa gör diyip kapattım.nedir bu erkekerin doktora gitmemeyi birşey sanması anlamıyorum.hastalanir gitmez ,şekerden şüpheleniyoruz gidip bir kere kan vermedi.bir de biz Dr gidiyoruz diye bize bagiriyor

5 Cevaplar

0 oy
(1,385 puan) tarafından
aynisi bizde hastaneye gidelm diyince gezcek yer ariyorsun diyor baska yer kalmadi sanki ustelik kisin ilk hastasi o oldugu halde cocuk hasta olursa ikisini bi paket yapip anasina gondercem evde tatil yapcam
(43 puan) tarafından
Yok aynı durumdayiz doktoru gezmek görüyor.sanki çok meraklıyım ben doktora gitmeye.gezecek yer mi kalmadı da doktora gideyim
-Reklam-
0 oy
(5,480 puan) tarafından
Benim esimde oyle son haddeye gelmeden asla gitmez
(43 puan) tarafından
Ya geçen sene akrabası oldu böyle.tum ev ahalisi rahatsizlanmis hepsi antibiyotik içmiş amca gitmem demis son raddede cocuklarin ısrarı ile gitti ama kurtulamadi
0 oy
(5,710 puan) tarafından

Şu anlaşılırdı ki erkeklerin hepsi doktor hastahane sevmiyor o zaman ne halleri varsa görsünler:D

(43 puan) tarafından
Ama kendisi enfekte olduğu için gene bize dagitacak
(5,710 puan) tarafından
Oda doğru ama kendisi elbet bir son noktaya gelecek öyle gidecek
(43 puan) tarafından
İlla ki hastahanede yatacak hem kendini hem bizi heder edecek
(5,710 puan) tarafından
Maalesef erkeler böyle işte
0 oy
(1,104 puan) tarafından
Benimki de asla gitmez. Hiç canlarının kıymetini bilmiyor erkekler. Acı çekmek hoşlarına gidiyor sanırım. 
0 oy
tarafından
Bence erkeklerin geneli böyle çünkü benim eşimde asla son reddeye gelmeden gitmez

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 1,144 göst.
25 Haziran 2020 Aile & Aşk kategorisinde Derinerim (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 102 göst.
19 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,468 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 248 göst.
25 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,974 soru

12,367,772 cevap

42,161 kullanıcı

Kategoriler

...