+1 oy
1,025 göst.
Diğer kategorisinde (6,048 puan) tarafından
Yahu benim komşudan yana şansım Yok cidden üst komşum ekimin Başında bana kaloriferi yakar mısın yerler buz gibi dedi ve bizde yaktık hiç sorun etmedik ne ben nede eşim ama bombayı bugün patlattı evin camlarını açınca evim soğuyormuş onunda yerleri soğuyormuş çocuk hasta olacakmış?! Bana evin camlarını çok açıyorsun diyor :D kızlar kahvaltıdan sonra evi toplarken havalandırıyorum ben zaten havalar soğuk max 15 dk açık bırakıyorum oğlum hasta olmasın diye birde akşam yemek yedikten sonra mutfağı toplarken mutfağın camını açarım mutfaktan yemek kokusu çıksın diye evimiz 25 derece sabit sıcaklıkta termostat kullanıyoruz hani öyle yakmamazlıkta etmiyorum. Valla dedim ki ozaman sizde koltukta oturun yapacak bişey yok ben sırf senin için evimi mi havalandırmayayım ne saçmalıyorsun diyo ki bende havalandırıyorum ama 5 dk içinde kapatıyorum senin camın çok açık kalıyor çocuğum yerlerde sürekli hasta olcak benim camımla senin çocuğunun ne alakası var dedim boydan boya halı kapla ozaman evi benim evime karışma dedim eşim kavga etme dedi içeri aldı beni haksız mıyım Allah aşkına! 

37 Cevaplar

+4 oy
(750 puan) tarafından
Millet kafayı yemeye başladı artık kız sen cam açınca onun evi nasıl soğuyor hemen tovbee o zaman kendisi yapmıyor sizden ısınıyor:) saçmalamış valla senin evinin camiyla çocuk nasıl hasta olacakmış şaka gibi insanlar var ya 
(6,048 puan) tarafından
Yerler soğuyormuş çocuğu sürekli yerdeymiş shshsh :D gelde delirme Allahım ya
(750 puan) tarafından
Kalın giydir çocuğu deseydin :)
(6,048 puan) tarafından
Evi boydan boya halı kaplatsın banane amann
(5,668 puan) tarafından
cüss yanii:)) oldu olacak hangi saatte sicip iseyecegime ne yeyip ne icecegime karissin
-Reklam-
+2 oy
(1,413 puan) tarafından
Sacmaligin daniskasi baya guxel saçmalamış onun rahati için sen evi ne havalandır nede soğut yoksa hanfendi üşür malum sizin fatura o öduyo allahim sabır benim altim yakmıyor galiba gidip saydirayim sjsj ayy banane yaa kadın tek yasiyo kocasi gececi tek bi odada oturuyor eee benim yüzümden evi hamam mi yapması lazım asla taviz vermeyin patik giysin olmadı kalın çorap giysin evini hamam etsin onu kimsenin evi ilgilendirmez 
(6,048 puan) tarafından
Ya bacım evin içi sıcak bu kadın manyak evin camını açmamdan onane sanki
(1,413 puan) tarafından
Evin buz gibide olsa ona hiç birsey demek düşmez sonuçta orda sen yaşıyorsun
(6,048 puan) tarafından
Evet işte
+1 oy
(1,437 puan) tarafından

Sıçtığın b okun renginede karışıyor mu acaba..

Ayy ben terbiyesiz biri değilim. Ama burdaki postlara ağız dolusu küfür ediyorum
(6,048 puan) tarafından
Ayy vallahi öyle gerçekten ya öfff
(2,051 puan) tarafından
Ahahah maalesef buna itiyorlar.
Ay ben hiç dayanamam sanırım öyle apartmanda yaşasam. Petek açmam gerekse bile sürekli cam açarım duramam daralırım yani
(6,048 puan) tarafından
Evet bende kar yağarken bile açıyorum demekki bu sebepten çok kavga edicez shsshhs :D
(1,437 puan) tarafından
Allah tan bizim aile binası öyle bir sorun yok :)
Gerçi en alt katayım. Benim ki de çok soğuk oluyor :)
0 oy
(21 puan) tarafından
Tobe estağfurullah yok yok havalandırma dışarı bile çıkma kapı açma 
(6,048 puan) tarafından
Evi havalandırmadan olmaz ji
(48 puan) tarafından
şakasına söylemiş oda zaten . komşunla dalga geçmiş
(21 puan) tarafından
Aynen öyle
0 oy
(5,077 puan) tarafından
Yok artik yerler soguksa battaniye sersin yere madem benim oglan 1 yasina kadar oturma odasinda battaniye ustunde yuvarlandi 
(6,048 puan) tarafından
Kız ben napayım onun yerlerini oğlumu havasızlıktan hasta mı edeyim töbe töbe
(5,077 puan) tarafından
Oyle tabi cok sacmalamiş bence
0 oy
(5,368 puan) tarafından
Çok abartmışlar bu ne ya benim 4 yaşında çocuğum var evi enaz sabah bir saat havalandırırım kime ne ya bide petekleri ne zaman açacağımız kimseye ilgilendirmez siz başta yüz vermişsiniz yer buz gibiyde terlik yiysinler biz evde hep öyle yapıyoruz 
(6,048 puan) tarafından
Ya bacım zaten serinlemişti hava oğlumuz için açacaktık çocuğuda küçük ya dedim bişey olmaz açalım
(5,368 puan) tarafından
İşte sonra herşeyi diyerek yaptıracaklarını sanıyorlar keşke size dediklerinde biz gerek bulduğunda açarız deseydiniz bir iki gün sonra açsaydınız böyleleri bundan anlar
(6,048 puan) tarafından
Ay ne bileyim böyle ***** bir sebepten geleceğini shshs
(5,368 puan) tarafından
İnsanlar kafayı yemiş nereye çatalım diye düşünüyorlar
0 oy
(3,457 puan) tarafından

Allah'ım sana geliyorum kafayı yemiş iyi benim üstteki gelmiyor akşama kadar açık camlarim kışında sürekli olarak arkaları açarım 

(6,048 puan) tarafından
Tamam açabiliriz bu bizi ilgilendirir
(3,457 puan) tarafından
Öyle senin komşu kafayı yemiş
0 oy
(794 puan) tarafından
Benım alt katta bır adam ve oğlu kalıyor genelde de yoklar sanırım evde olsalarda bır odadan başka yanmaz dıye düşünüyorum kımseye karısma hakkım yok faturayı ortak ödeyecek değiliz insanlara kombını aç dıyemem camını açma evı soğutma denır mı ya sanane be manyağa bak  gerçekten saçmalıyor insanlar bazen sıcak istiyorsan çocuğunu o kadar düşünüyorsan daya kombini 60 a cayır cayır cehennem ateşi gibi yan asjsjsjsj
(6,048 puan) tarafından
Yerler soğuyormuş kız shshshsh :D hayır yer önemliyse yerden ısıtmalı bi yere gitseydin
0 oy
(4,544 puan) tarafından
Oldu uzerine ketçap mayonez de olsun mu deseydin
(6,048 puan) tarafından
Shshsh keşke deseydim :D
0 oy
(1,838 puan) tarafından
Yüz verme ayıya işine dönmüş. İnsnalar ne hadsiz ya. Ayrıca 25 derece sıcaklık da gayet fazla zaten. Öyle yakan bulmuş daha ne istiyor. 
(794 puan) tarafından
Bende bunu dıyecektım yorumunda unutmuşum bızım ev sabıt 22-23 arasıdır kışın yeterlı gelıyor 25 çok çok ıyı kaldı kı öyle kara kışta yok daha yani abartmayı da geçmiş o komsu
(1,838 puan) tarafından
Bizimki de 22.5 :)
(6,048 puan) tarafından
Bacım ben 22 23te üşüyorum diye 25 derece sabit ev kaynıyor gerçekten
(794 puan) tarafından
Boşver kapat kombıyı asjsjsjsj gıcıklık değil mı görsün nasılmış
(6,048 puan) tarafından
Shshshs oğlum hasta olur kızzz :D
0 oy
(43 puan) tarafından
Ay büyük saçmalık yani.sana.mi soracağım.
(6,048 puan) tarafından
Ay vallahi sinir sistemimle oynuyor
(43 puan) tarafından
Benim altımdaki hiç yakmiyor kombiyi.tek oğlan çalışıyor bir yatmaya girip çıkıyor hiç açmıyor biz napalim
(6,048 puan) tarafından
Bacım kombiyi açmak zorunda ev boşsa bile ev sahibi açmak zorunda doluysa kiracı ama ben zaten açmışım evimin camından onane
(43 puan) tarafından
Açmıyor napalim bacım onugune mi yapisayim çocuğun.
(6,048 puan) tarafından
İşte bacım benim eski evimdede alt katımda bekar biri oturuyordu bazen yakıp bazen yakmıyordu inanki hiçbişey demedik haklı olmamıza rağmen
0 oy
(1,514 puan) tarafından
Yüz verdin tepene çıkmış yaw ne hakkı var bunu demeye ama iyi güzel cevap vermişsin canısı 
(6,048 puan) tarafından
Valla bilsem böyle ***** bir şikayetle geleceğini hiç yüz vermezdim
0 oy
(712 puan) tarafından
Yuh ya gerçekten sapıtmış kadın. İstedgin zaman açarsın ona mı kalmış kombini aç demek. Sanki o ödeyecek faturanı. Heleki camı açma demesi yüzsüzlük ayhhh.
(6,048 puan) tarafından
Kız kombiyi açtım valla sorun etmedim ama camı açma konusunun hiçbir mantıklı açıklaması yok
0 oy
(2,082 puan) tarafından
Sen hatayı petekleri aç dediğinde açmakla yapmışsın bacım 
(6,048 puan) tarafından
Evet aman iyi niyet kurbanı oluyorsun işte manyak olduğunu bilemedim
0 oy
(16,538 puan) tarafından
Oğlumun emeklediği sene üç tane uyumsuz halıyı yan yana  halıflex gibi birleştirdim kimseye de hiç bir şey demedim ayrıca o istedi diye petekleri açmak zorunda değilsin. Evet komple soğuk bırakmak doğru değil Ekim sonu Kasım ortasi açsan da kimse sana neden geç diyemez 
(6,048 puan) tarafından
İşte bacım iyi niyetle dedim çocuğu küçük hani daha yürümüyor bile zaten serinledi hava oğlumda üşümesin açayım ama camları açma nedir ya
(16,538 puan) tarafından
Çok zoru varsa yerden ısıtmalı eve taşınsın onun evinin yerden ısıtmasını sen düşünecek değilsin
(6,048 puan) tarafından
Evet bacım ya ben daha kavga ederdim eşim içeri aldı beni boşver dedi eşini aradı eşide kusura bakma abi ben konuşurum demiş bilmiyorum artık
0 oy
(18,446 puan) tarafından
Oyyyy her gün yeni bir saçmalık duyuyoruz. hayret ya . Sen haklısın tabi ki 
(6,048 puan) tarafından
Valla daha fazla nekadar saçmalayabilirler dedikçe fazlası oluyor
0 oy
(709 puan) tarafından
Allah razı olsun yak dediğinizde yakmışsınız benim alt komşum doğalgazı yakmamak icin kış boyu gidip gelininde kalıyor
(6,048 puan) tarafından
Evet kuzum yaktık ama camda açmayacakmışım
0 oy
(143 puan) tarafından
Komşun yam dayaklık 
(6,048 puan) tarafından
Evet ya komşudan yana şansım yok
0 oy
(594 puan) tarafından
Terbiyesizliğe bak ya af edersin akşam menünede karışsın madem sizin evinizde yaptığınız hiçbişey kimseyi ilgilendirmez bir daha böyle bir cümle kurarsa aç ağızını yum gözünü gerçekten bunlar anca ondan anlar çünkü 
(6,048 puan) tarafından
Evet işte herşeye müdahil olan insanlara sinir oluyorum
(594 puan) tarafından
Aynen bende sinir olurum ve o an içimden çok çirkef bir kadın çıkar sjsjssj kendimi asla tutamam
0 oy
(1,101 puan) tarafından
Unun o dilini cama sıkıştırırım dilinde dışarda kalıp biraz soğusun onamı sorcam o kadar çok düşünüyorsa çocuğunu kendi kaloriferi yahut konbisini açsın.alemin akıllısı o muymuş
(6,048 puan) tarafından
Hayır benim cam açmamla senin evin nasıl soğuyor ya
(1,101 puan) tarafından
Diyorum ya dilini cama sıkıştırman gerek dışarda kalmalı dili fazla evin içine girmiş tek çözüm bu
(6,048 puan) tarafından
Aynen öyle bacım

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 443 göst.
13 Eylül 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,414 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 772 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Janya 6 (143 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 331 göst.
21 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Glstanbeste (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 479 göst.
31 Ekim 2023 Diğer kategorisinde 242819 (983 puan) tarafından soruldu

403,543 soru

12,090,178 cevap

36,382 kullanıcı