Yorumunu beğendim,,, peki benim oglumada yorum yapmanı isterim, bende oğlum doğdu dogali annemin evinde kalıyorum bosancagim için, benm oglumda anneanneci bağlı olmasi çok guzel birşey ama uyurken rüyada bile anneanne diyor anneanne diyemiyor ama nene diyor mesela bende ağladığı zaman hop neneye atılır gitmek ister, benim oğlumda şuda var teyzesi bekar aynı evde yaşıyoruz sürekli oğlumla ilgili herşeye karışır anneligime laf eder ben bilmiyorumda o anneliği biliyor sanki, oğlum sürekli ona gidiyor korktuğu zaman ben annesi yanındayken benim dibimde geçer hop ona koşup sarılır eder teyzeyi daha çok istiyor benden beni itikler ona kucak açar gider yani daha fazlasına var benden çok fazla ilgilenemez ama beni görmese duramaz asla, oynar teyzesi bakımını yapmaya yöneldi izin vermedim asla bakımını herseyini ben yapıyorum hatta ben daha çok oynuyorum ilgileniyorum her gün akşam yazın 17,30 la 20,30 arası hep parkta oynatirim ederim götürüyorum ama yok ne yapsamda ona gidiyor sarılıyor korkusunu onda gideriyor binde bir bana gelir ama o teyzesi yokken benle gayet iyi herseyde bana koşar eder gelir ama.o olunca sanki bana tavrı değişiyor ben anlamadım anneligime karıştığı için sürekli kavga ediyoruz yoruldum artık onun yüzünden annemde bana kızıyor sen ablanı kıskanıyorsun ablanla derdin var çocuğu ellemesini istemiyorsun herşeyi kötü düşünüyorsun oo daha çok laflar var buna bir yorum yapar mısın merak ettim ne diyceksin diye , ve babasila çocuk görüş gunleri var babası çocuğu birakinca ben orda ayakta oğlumu bekliyorum bana gelsin diye ama teyzesi orda ona koşuyor gene,
bu arada oğlum 19 aylık
( Cherry )