+1 oy
352 göst.
Diğer kategorisinde (11,435 puan) tarafından

Eşimle bunu tartışıyoruz sabahtan beri de :D

Ben hiç sevmiyorum düğünleri çok yakın olmazsa gitmiyorum eşim de kızıyor beni yalnız bırakıyorsun diye ama 3 gün düğün sabah başlıyor akşam geç saatlere kadar çocukla zor oluyor havalarda serinledi bende gitmiyorum kırıldı çıktı evden ben bekar miyim ailemle gitmek istiyorum vs vs çocuğu yeni topladim daha bidaha dağıtmak istemiyorum sende hastasın daha sonra bir gün gidip evlerinde hediyelerini verelim dedim ama kırıldı ay napim sevmiyorum düğünleri hiç gidesim gelmiyor :woot:

28 Cevaplar

+2 oy
(766 puan) tarafından

Gittin mi kız düğüne :D

(11,435 puan) tarafından
Yok kız :Dd
-Reklam-
+2 oy
(3,329 puan) tarafından
Bayılırım. Eşimin beni ilk gördüğü foto ve videoda düğünün başını çekerken ve ortada oynarken hahahaha 
(11,435 puan) tarafından
Ben hiç sevmiyorum ya evlendikten sonra hele eşimin tarafında çok uzun sürüyor bitmek bilmiyor kendi düğünlerimizi özledim kardeşlerim evlense de gitsem :))
(3,329 puan) tarafından
Kız bizim hep halayli zaten. Sülale hep derdi düğün geliyor oynarsın bol bol diye ama artık uzunca seneler zor :(
(11,435 puan) tarafından
Allah kavuştursun canım gurbet zor senin kadar uzakta değilim ama senede bir anca gidebiliyorum
(3,329 puan) tarafından
İnşallah yakına taşınırsin birgun
(11,435 puan) tarafından
Zor ama inşallah canım ❤️❤️
+2 oy
(3,141 puan) tarafından
Çok severim oynamayı da çok severim. Eşim ile her düğünde pistlerdeyiz :)))
(11,435 puan) tarafından
Maşallah canım ❤️
+2 oy
(195 puan) tarafından
Sevmem kolay kolay gitmem de. Kızgınım çünkü yıllarda tonla altın paralar taktı ailem ancak bana gelen sadakaaa
(11,435 puan) tarafından
O bizede oldu aşko eşimin tarafından da kendi tarafımdan da :/
(195 puan) tarafından
Hiç hoş değil ama o yüzden gitmiyorum kimsenin sadakasını ihtiyacım yok gidip onlara atıp çöpe atacağıma çocuğuma birikim yaparım minnet siz onlarda gelip çocuğuma takmasınlar dimiii. Ay bu konuda hala çok sinirliyim kusura bakma burda patladım :)))
(11,435 puan) tarafından
Aşko gorumcem iki kız evlendirdi peş peşe ben hamileydim ikisinde de birine yüklü para ötekine gram taktik bize aldığı 500 liralık uyduruk bişey altınmis güya aynı gün kendine 25 binlik yüzük almış nasıl nurcum diyor takmış kocaman bişey şok oldum öteki görümcem de oglunu evlendirdi onada gram taktik daha çocuk görmeye gelmedi 9 ay oldu benide desersen çok şey çıkar :)
+1 oy
(3,553 puan) tarafından
Haftaya bugün düğün varda gidemeyecem galiba :(
(11,435 puan) tarafından
Yakının mi canım
(3,553 puan) tarafından
Kocamın kuzeninin oğlu oluyor kendileri ama işte kocam çalışmada hala kendileri daha eve teşrif etmediler 1 haftaya biter iş diyorda inşallah biter yaz boyu evdeydim bı dışarı cikam
(11,435 puan) tarafından
Değişiklik olur aşko çık
+1 oy
(4,132 puan) tarafından

Ben çok severim 2 ay önce kuzenimin düğünü oldu hiç oturmadan oynadım desem :Dgiresun düğünlerini pek sevmiyorum hep horon yada karşılama çalıyorlar bilmiyorum bende onları oynamasını 

(11,435 puan) tarafından
Giresun düğünleri güzel olur kız yengem Giresun'lu :)
(4,132 puan) tarafından
Ben Adana düğünlerine alışkınım kız:)) bilsem bunların oyununu belki severim
(11,435 puan) tarafından
Adana oyunlari kolay orasi zor biraz daha :)
(4,132 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(11,435 puan) tarafından
Post yukarı.....
0 oy
(3,244 puan) tarafından
Esimi yalnız göndermem o da bensiz gitmez 

Uzun zamandır da gitmiyoruz düğünlere olmuyor çünkü 

Bi de ben pek sevmiyorum açıkçası en son nişan vardı oraya gittik kadının biri 3 çocukla boşanmış koca buluyum diye gelmiş beyaz gömlek mini etek düğün bitene kadar herkes onu seyretti şahsen 

Aman gerek yok valla

İlgili sorular

+1 oy
32 cevap 520 göst.
+3 oy
44 cevap 511 göst.
+1 oy
21 cevap 492 göst.

408,338 soru

12,267,563 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler