+3 oy
944 göst.
Diğer kategorisinde (3,997 puan) tarafından

Eşim biraz fazla uyusun, kahvaltıyla oyalanmasın diye sabah ona kahvaltı hazırlamıyorum. Edep Sen Ne Güzel Şeysin :D

Bu bir akım Instagramda haydi hep birlikte yapalım :D

Bu arada konu farklı yerlere çekilmesin, ironi için açılmış bir post :P kavga gürültü istemiyorum, özel günümdeyim zaten beni strese sokmayın :wassat:

27 Cevaplar

+6 oy
(1,806 puan) tarafından
Bugün de Kaynanamı arayıp siz benim gelini nah bulursunuz demedim 

Edep sen ne güzelsin :)
(3,997 puan) tarafından
Maşaallah edepli gelinimize :))
(1,806 puan) tarafından
Öyleyim valla cidden bak ama kıymet bilmiyorlar bacım:)
-Reklam-
+3 oy
(846 puan) tarafından

Tüm sulaleyi yemeğe çağırdım 

Ama görümcemi kilo almasin diye cagirmadim 

Edep sen ne güzel seysin:D

(11,392 puan) tarafından
Ben bir tek bunu beğendim :D
(846 puan) tarafından
Birtek bu güzel:))
(3,030 puan) tarafından
Mükemmel
(14,122 puan) tarafından
Ahahah ne guldum
+2 oy
(11,615 puan) tarafından

Kaynanaya gidip oturduğum yerden kalkmadin saygımdan :D işleri de o yaptı sonuçta Ağa'nın eli tutulmaz o pişirdi biz yedik Edep sen ne güzel şeysin :D (dün yaşandı)

(2,128 puan) tarafından
Ooo yutu be edep iman ful .d
(3,997 puan) tarafından
Böyle edepli gelin de herkese nasip olmaz :))
(11,615 puan) tarafından
Bide şu var kaynanam bu sene kış çok soğuk geccekmis size gelcez kışın dedi eşimde niye bizim oraya kış gelmedi mi dedi hiç sesimi çıkarmadım edep sen ne güzel şeysin:D buda yaşandı
+1 oy
(130,280 puan) tarafından
hic bi akimdan haberim yok sosyal medyamda yok ☺️
(108 puan) tarafından
Tiktogu hesp olmdn kulniyorm bn
(108 puan) tarafından
Sizde öyle yapabilirsiniz
(4,049 puan) tarafından
Aynı ben hiç sosyal medya kullanmadım kullanmak da istemiyorum kendi şahsi fikirim :)
(108 puan) tarafından
Esim onunkini kulnmama bile izin vermez gerksiz bnce  bazn onunki tlfna indrm oda kizar ama ikna edrm yazma örneklerine falan bakiyorm yapiyorm el isi o yuzdn yoksa tiktogu hesp olmadan kulaniyorm  ztn video izlemk icn giriyorm begnmk icn degil en önemlisi de anlamli soz olsn kirginlk icn mutluluklar icn videolari indrim o kdr :)
(4,049 puan) tarafından
Bende öyle yapıyorum canısı bende eşim de sosyla medyaya karşıyız
+1 oy
(6,675 puan) tarafından

Edep değil kız Sevgi bu sevgi:D

(3,997 puan) tarafından
Çooooook :))))
+1 oy
(3,463 puan) tarafından

Eltimle oturup kocamız tarafını çekiştirdikten sonra “amaaaan onlarda öyle aile” deyip geçiştirdik. Edep sen ne güzel şeysin. :D :D

(3,997 puan) tarafından
Aman dedikosunu yapmayın boşverin :))
(3,463 puan) tarafından
Yok kız yapmadık öyle hani aklıma ilk gelen şeyi yazdım aslında öyle denk gelmiştim instagramda :)))
+1 oy
(1,383 puan) tarafından
Telefonla konuşarak yorulmasınlar diye kaynanamları hiç aramıyorum edep sen ne güzel şeysin kgjvkvkbkbkb
tarafından
Ay en güzeli busjsj
(1,383 puan) tarafından
Dimi dimi kvkbkbkbk
+1 oy
(2,210 puan) tarafından
Gorumcem gil temizliğe çağırdı gitmedim kalabalık yaparım diye edep sen ne güzel şeysin :D 
tarafından
Assiri iyi
(2,210 puan) tarafından
Gelinlik bunu gerektirir :D
+1 oy
(1,471 puan) tarafından
Kocam uyurken kartından alışveriş yapıp telefonuna gelen kod mesajlarını sildim görüp üzülmesin diye 

Edep sen ne güzel şeysin sjsjs
tarafından
Bunu cok begrndim he
(1,471 puan) tarafından
Yaptım ben bunu kız jsjsjs
0 oy
(2,128 puan) tarafından
Çocuklarım üşümesin diye parka cikartmiyorum camdan izliyorlar oynayan çocukları yorulmasinlar kıyamam edep sen ne güzel şeysin jsjsjsjsj :)))), 

(Salgın var çıkan çocuklar ful hasta kısa kollu geliyorlar parka hasta olmasınlar diye gitmiyoruz )
(3,997 puan) tarafından
Ah bu ede p:))
(2,128 puan) tarafından
Surekli burdaki kaynana postlarini geçiyorum kimsyee akıl vermiyorum edep sen ne güzel şeysin jabshshshshshs
0 oy
tarafından

Ayyy bugün youtubeden bir kedi çıktı karşıma kediye de şey yazmışlar evin ortasinda tuvaletimi yapmıyorum çünkü kumum var edep sen ne güzel şeysin :D ne alaka diyip gülmüştüm demekki akım varmış :D

(3,997 puan) tarafından
Akım ya ablaa :))) hadi sen de patlat bir tane
0 oy
(4,906 puan) tarafından
Kaynatam başladı anlatmaya biz ev yaparken çuval örttük camlara yani bizimde öyle olmamızı istiyo ince ince msj veriyor sustum sustum Edep sen ne güzel birşeysin☺(bu arada yanlış anlaşılmasın kaynatam hep böyle evi inşaat halinde çıksak aferın der yemın ederım) 
0 oy
(17,980 puan) tarafından
Eşimden habersiz iş yapmamak için kargolarımı almaya iadeye hep onu gönderiyorum 

Edep sen ne güzel şeysin :)
(3,997 puan) tarafından
Maşaallah nazar değmesin edepli ilişkinize :)))
0 oy
(398 puan) tarafından
Komik. Yorumlar da ha keza öyle :))))
(3,997 puan) tarafından
Sizler gülün diye varız bizler  :)))
0 oy
(20,492 puan) tarafından
Kocam bilezik alacam dedi pazartesi günü alma demedim karısını sevindirsin diye edep sen ne güzel bişeysin xjxjdjdjd
0 oy
(3,349 puan) tarafından
Kocama yaptığım en ufak işi dahi anlatıp yorulmuş gibi yapıp cilve yaptım.

EDEP SEN NE GÜZEL ŞEYSİN jejsjs
0 oy
tarafından
Kocam yıldönümü,Z için bilenzik almış edep sen ne güzel şeysin bilezik yanii
0 oy
tarafından

Kaynana akrabalarda gezer gezer beni davet etselerde "yok o gelmez yok onun isi var" der bu hep yasanan bisey dun kaynanama toplancaklarmis sende gel krndi evind de gelmiyo demesinler dedi "yok ben gelmem yok benim isim var" dedim (yasandi) derdi insan icine ciksrmak degil ki millet laf etmesin ama etsin ph canima da degsin 

Edep sen ne guzel seysin :)
0 oy
(435 puan) tarafından
Çocuğuma babası tuvalet eğitimi verıyor  2 gündür adam kakanın çisin içinde  napayım kendi istedi edep yahu 
0 oy
(375 puan) tarafından
Kayınvalidem sizin altınların üzerine bizde para koyalım ortak ev alalım dedi bende altınları borç alın ev tek sizin olsun dedim edep sen ne güzelsin

Bu arada amaçları ortak ev alıp birleşmek

İlgili sorular

+2 oy
48 cevap 1,041 göst.
18 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,575 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,121 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 270 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Toprak_Hilal (2,367 puan) tarafından soruldu
+2 oy