+3 oy
991 göst.
Diğer kategorisinde (4,032 puan) tarafından

Eşim biraz fazla uyusun, kahvaltıyla oyalanmasın diye sabah ona kahvaltı hazırlamıyorum. Edep Sen Ne Güzel Şeysin :D

Bu bir akım Instagramda haydi hep birlikte yapalım :D

Bu arada konu farklı yerlere çekilmesin, ironi için açılmış bir post :P kavga gürültü istemiyorum, özel günümdeyim zaten beni strese sokmayın :wassat:

27 Cevaplar

0 oy
(703 puan) tarafından

Kocam kanepede uyumuş üstünü örtmemiş kararına saygı duyup örtmedim edep ne güzel şey :P

Bu arada örtünce hiç kalkmıyor örtmicem dedim gecen gece kalkıp yatağına mecburen geçiyor :D

(34 puan) tarafından
Ahahahahaaj
-Reklam-
0 oy
(365 puan) tarafından
Kocam spora başlamak istiyordu. Bende mutfağı ve yemek bulaşıklarını ona bıraktım. Edep sen ne güzel şeysin :D üstüne çocuk uyutmaya kaçtım işin bitene kadar gelmemiş olursam kahveyide sen yaparsın dedim. Ahhh edep ahh sen ne güzel şeysin :D
0 oy
tarafından
Eşim kilo almasin diye yemek yapmiyorum ..

Edep sen ne güzel seysin
0 oy
(4,596 puan) tarafından
Agzini şapırdatarak yemek yiyenlerin agzina tuvalet terligiyle vurmuyorum edebimden 
0 oy
tarafından
Eş ailesiyle pek muhatap olmam benle konuşup kendilerini yormasınlar diye edep sen ne kadar güzelsin kötü niyetim yok sadece onları düşündüğümden 
0 oy
(4,236 puan) tarafından

Kayınbabamı kapıda görünce oğlun evde yok sen niye geldin diyemedim :woot: edep sen ne güzelsin 

0 oy
(1,124 puan) tarafından
Edepli edebiyle oturur edepsiz'de ben susturdum zan eder..☺️

İlgili sorular

+2 oy
48 cevap 1,050 göst.
18 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde -srn- (12,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 1,233 göst.
5 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 274 göst.