Merhaba arkadaşlar. 4 yıllık evliyim. Çalışmıyorum ama babamdan yüklü bir miktar hesabım var. Eşimin maaşı yetiyor şükür. Evimin hbir şeyini eksik etmez fazlasıyla alır, dışarıda yemek yeriz harcamaları eşim karşılar bazen bana giysi felan alır bazen o öder bazense ben. Her hafta harçlığımı felan bırakır. Bebeğimiz olacak bazı harcamalar oluyor haliyle ben harçlıpımdan veriyorum bazense eşim alıyor. Bunlar detaylardı. Babam bir bahçe verdi bize ve bizde hobi bahçesi yaptırmak istedik. Büyük bölümün be verdim. Eşimde bahçeye ufak tefek şeyleri aldı yaptı alacakta. Bahçenin aidatını eşim ödüyor. Bahçe için 30.000 tl harcamış onu benden istedi sonra birkaç birşey daha aldı onları da istedi. Normalde böyle birşey yapmazdı demezdi de. Çok şaşırıyorum. Eşime sordum ne bu durum hoş değil dedim eşimde alış veriş başka dostluk başka dedi. Bende biz dost değiliz karı kocayız dedim. Şimdi bu durum normal mi sizce çünkü eşim de bayağı harcıyor kredi borcumuz bir sürü şey alıyor vs yoksa bunun önüne geçmeli miyim?