0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (82 puan) tarafından

Yine durduk yere içime sıkıntı geldi kötü olaylar kötü şeyler düşünmeye kafada kurmaya başladım.Ben ne zaman bu hayattan tat alarak kendime zehir etmeyerek yaşayacam.Hep bir korku endişe kötü hisler var içimde.Nasıl aşacam bu durumu…biraz daha düşünsem oturup ağlayacam o derecedeyimm..

4 Cevaplar

0 oy
(887 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Aynı canım. Özellikle kaynanamlarla ve annemlerle görüştükten sonra daha da artıyor..  normalde çok pozitif bi insanımdır. Mesela çocuğu sağlık ocağına götürdüm ve ayına göre gelişimi çok iyi dedi ebe. Bunu sevinerek kaynanamlara söyledi eşim. Kayınbaba diyor ki, " bi hormonlarını kontrol etsinler. Anormal bi durum. İlaçla düzeltsinler" ister istemez içim karardı. Annem ayrı kaygılı. Yok boğmaca olur dikkat et, kafası y***** nefes alamıyor... Allah ailenin de hayırlısını versin. Resmen geceleri uyuyamıyorum her şeyi takıyorum. İç huzurum kalmadı. 
(183 puan) tarafından
Benim kaynanam öyle çocuğun önü biraz ıslanırdı yazın ortası bronsşt olacak bronsşt oldu diye bas bas bağırırdı. Ağzını hayır aç be kadınn
(82 puan) tarafından
İnsan çok huzursuz oluyo gerçekten.Olumsuz birşey duymak istemiyorum hep güzel şeyler duymak yaşamak hissetmek istiyorum.
-Reklam-
0 oy
(32 puan) tarafından
Namaz bana çok iyi gelmişti canım bende aynı sorunları yaşıyorum namaza başlamak istiyorum çok ileri seviyede benimkide sevdimlerimi kaybetme korkusu biri ile konuşuyum kaç gün düşünürüm acaba hakkımda ne düşündü dye
(82 puan) tarafından
Aaa işte bu ben bende böyleyim, yazsam daha buraya roman olur.Namaz kılmak istiyorum namaz bana kendimi güvende hissettiriyo ama bir türlü nasip olmuyor kılmak.Kilsam da 3-4 gün sonra geri bırakıyorum
(32 puan) tarafından
Bende aynı sürekli başlayıp bıraktım inşallah tekrar nasip olur
(82 puan) tarafından
İnşallah
0 oy
(10,906 puan) tarafından
pozitif şeylere odaklan, komedi izle, temiz hava al. sana iyi gelen be varsa onu yap. baktın olmuyor psikiyatriye git 
(82 puan) tarafından
Emziriyorum diye gitmek istemiyorum bir de herkes verdiği ilaçlar uyku yapiyo sersem gibi yapıyor diyor.İlac kullanmadan olur mu faydası bilmiyorum
(10,906 puan) tarafından
emziriyorsan evet sıkıntı olabilir ama geçmiyorsa kullanman gerekebilir. hamilelikte bile kullanılan ilaçlar var emzirmeye yönelik de vardır. uyku işini bilemem ama işe yarıyor ki veriyorlar.

bebekle alakalı yorgunluktan da olabilir bu. kafanı dağıtman lazım. kötü uyaranlardan uzak dur. haber izleme.
6 şubat depreminde 13 haftalık hamileydim. adanada yaşıyorum. doğurana kadar sürekli deprem oluyormuş hissi yaşadım. akşamları özellikle artık dizlerim titriyordu. psikologa gittim. dediği şey uyarandan uzak dur. haber izleme, sosyal medyada bakma. müzik dinle, yürüyüş yap, şarkı söyle. ha bunu yapmak kolay olmadı ama ben de ilaç içmemek için direndim, psikologun dediklerini yapmaya çalıştım. işe de yaradı
0 oy
(183 puan) tarafından
Bende öyleyim bazen düşünür bide oturur ağlarım o şey olmuş gibi. Sonunda tırlatmasam iyi
(1,358 puan) tarafından
Hihi ben ben
(183 puan) tarafından
Allah şifa versin bize ne diyim
(1,358 puan) tarafından
Veririm bilmem ama kendimi mahsumlar apt safiye gibi hissediyorum okb ben
(183 puan) tarafından
Ahahaha safiye kimmmm halt etmiş

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 130 göst.
8 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ajangadget (1,321 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 239 göst.
1 Haziran 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 392 göst.
13 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Sevmm (2,061 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 479 göst.
3 Aralık 2022 Diğer kategorisinde sweetlady (764 puan) tarafından soruldu

403,391 soru

12,083,942 cevap

36,364 kullanıcı