0 oy
241 göst.
önce Aile kategorisinde (70 puan) tarafından
kızlar biraz uzun olucak ama okuyun lütfen fikirlerinize ihtiyacım var ben 4 senelik evliyim 1 tane 2 yaşında bebeğim var geçen sene kayınpederim le büyük bir tartışmamız oldu yüzde binbeşyüz ben haklıydım ben dışında aileme hiç haketmedikleri sözler söyledi toplumda akrabalarımızın içinde ailemin yüzüne karşı kayınpederim olacak şahıs... davamızda haklı taraf bendim kimse bana sen haksızsın demez inanın eşimde bunu çok iyi biliyor ama ailesine baya düşkün haklısın ama babam napiyim döviyimmi kelimesinden başka hiçbirşey çıkmıyor ağzından neyse geçtiğimiz 1 yıl boyunca evlerine bayramdan bayrama gittim normal zamanda gitmek istemediğimi defalarca söyledim gitmedimde ama hep eşim gitmek istediğinde banada gitmiyceğimi bildiği halde gidelim diyordu ve herseferinde tartışıyorduk.. oğlumu bir kaç kez eşim birkaç saatliğine götürüp getirdi onlar bize geldiler filan... eskisi gibi asla olamam yaşananlardan dolayı ama olamasamda en azından eşimin hatrına çocuğumun hatrına bana aileme hakaretler edip yüzüme tüküren adamın evine gitmek için eşime tek şartım oldu babasının benden değil ama ailemden özür dilemesini istedim hiç haketmedikleri sözler söyledikleri için aileme.. ama eşim ailesine ne istediğimi bile yansıtmıyor sözde arkamda olan eşim  bana orta yolu bulmamız lazım böyle olmaz diyen eşim...orta yol değilmi sunduğum siz söyleyin... istediğimi ailesine yansıtsa bile babası hatasını bildiği halde özür dilemeyi gururuna yedirmez değişik bir tip kaynana görünümlü kayınpeder öyle söyliyim.. ailesi de eşimde hiçbirşey olmamış gibi davranıp görüşmeye devam edelim kimse kimseden özür dileme zahmetinde bulunmasın unutalım üstünü kapatalım kafasında... ben ise içimden gitmek asla gelmiyor onlar bana  geldiğinde yine hizmetinde kusur etmiyorum ama kayınpederim le tek kelime dahi konuşmadım konuşmam olaylardan sonra kayınvalidemle problem yok ama oda olayı basit görüp alttan almaya çalışıyor ki basit bir olabilecek haraketler yapmadılar bana ve aileme karşı.. bu arada ailemle hiç görüşmediler olaydan sonra kısacası ben yaşadıklarımdan dolayı bir özür gibi telafi etmek bile söz konusu olamıyorsa bana birdaha bunların yaşanmıyacağının garantisini kimse veremez aynı şeyleri yaşamamak adına yaşarsam evliliğimden yuvamdan olucam çünkü o sebepten uzak kalmak istiyorum hiç görüşmedende olmuyor malesef biyerde görüşmek zorunda kalıyoruz ama oldukça mesafe koymak istiyorum ama herseferinde eşim gitmek istediğinde banada gidelim diyor ve gelmicem ailemden özür dilenmediği sürece dediğimde problem yaşıyoruz bana tepki veriyor sürekli bu durumdayiz siz olsanız napardınız... 

7 Cevaplar

0 oy
önce (1,246 puan) tarafından
Ben okurken yoruldum ,sen yaşadıklarınla kimbilir neller çektin canm iyi yapıyorsun onunki ana babaya seninki ne peki bosver yaaa
-Reklam-
0 oy
önce (213 puan) tarafından
Git evlerine ama mesafeni koru yine  ayni seyi yapicak yuzu bulamasinlar eşinle kötü olma boş ver yüzsüz böyle insanlar ya ne dersen de kendilerini haklı görür böyleleri kocanla kötü olma bu insanlar yüzünden bu erkekler anne babaya çok düşkün toz dokunduramiyolar değişmezler değiştiremeyiz  benimkinin de annesi babası yok ama ablası var işte malsf Allah  sabır versin 
0 oy
önce (21 puan) tarafından
Benzer durum bende yaşadım maalesef. Baya bir zaman gitmedim yanlarına. Hatta kayınpeder özür de dilemişti ama olanlar olmuştu artık.  Evet eşimle çok tartıştık. Ay ne savaşlar verdim onu bir Allah bilir birde ben. Yuvam yıkılmak üzereydi ayrıca o zamanlar hamileydim.  Çok direndim gitmedim. Ama varya son sonu evet eşimin hatırı için bayram vs gittim. Bu arada 3 sene geçti ve inanır mısın hiç birini takmıyorum artık, eşimin hatırı için normal konuşuyorum ve Allah'a şükürler olsun oralardan da taşındık kafam rahat. Yani demek istediğim şu, bir süre sonra takmaz oluyorsun artık çünkü değmiyor böyle insanlar. He eşin de anlamıyorsa direnerek anlamasını sağlayacaksın. Maalesef bazen böyle savaşmanın gerekecek yıpranacaksın ama sonunda değecek tabi ki eşini seviyorsan ve eşin aslında iyi biri ise ve bunlara değecek insansa.

Allah'ım sana kolaylık versin.
önce (736 puan) tarafından
Ben yazdm sandm
önce (21 puan) tarafından
Demek ki çoğunlukla böyle şeyler yaşıyormuş, ne yazık ki...
Yasanmazmi her evin içinde rüzgar eser Poyraz
0 oy
önce (868 puan) tarafından
Burda iş eşine düşüyor ama hala ısrarla gidelim diyorsa sende kendi ağırlığını koyup ben sana gelirsem 1 şartla demiştim onu yaptıktan sonra bu konuyu uzatmayız de geç bende 6 yıl olacak evleneli ve benim eşimin ailesiyle deprem tanıştım yani 1.5 yıl önce falan ablası beni tanımadan öyle böyle şeyler söylemedi bana ben ailesinden kimseyle konuşmuyodum ve tanımıyordumda doğum yaptım gelmediler istemeye nikaha hiç birşeye gelmediler eşim tekti neyse deprem olunca mecbur kaldık onların evinin oraya gittik neticede eşimin ailesi merak etti eşim var mı birşey diye gel git derken onlarla konuşma başladı ama ablası hala kapımdan giremez özür dilemeden ve eşim bunu herkesin içinde söyledi ablamla annem eşimden özür dilemeden adım atmayacak eşim dedi annesi için o geçerli olmadı dediğim gibi depremden dolayı ama ablası hala benim için yoktur ve oğlum 3.5 yaşında olacak bi kaç ay sonra hala 1 kere görmedi resimde gördü ama birebir görmedi göremez de özür dilemeden yani demem o ki eşinin yanında dik durması lazım o aile ise sende eşsin geçecek bu durumları
0 oy
önce (2,037 puan) tarafından
Bende katinpederimle falan sorun yqsadm ve hep hakli olan bendim esim saolsn arkamda dursu hep ve isteklerimede saygi duydu.dedign gibi gorusmeswn olmuyor bi sekilde gorusuyorsn evet ama ben esime babasiyla muhatap olmak istemedgimj buna zorlamamasjni soyledim saolsn ses etmiyor gidiyorm ama asla kayinpederimle muhatap olmuyorm yuzune bile bakmiyorm ve elini bile opmuyorm.yuzune acik acik onu sevmedgimj kocama olan sevgimden dolayi saygidan yararlaniyorsnz dedim.kendjmjde ezdirmedgm icn ses edemiyorlar tabi.10senelil evliyiz muhatp olmayiz dedigm gibi elini falanda opmem belki zoruna gidiyordr ama umrmda degil sonucta bana okadr kotuluk yaptilar.sende muhatp olmayabikirsn mesela esin nasil karsilar bilmiyorm ama birde sunu demek istiyorm iste o benm babam ne diyim döviyimmi diyen adam senin arkanda duran seni koruyan biri degildir canm boyle oldgu icnde kayinpederin okadr seti yapma cesareti bulmustur emin ol
0 oy
Zorunda değiliz atıyorum aramam aramaz yılda 2 3 kez gelir 3 saat otrurrur giderugrasanam ben
0 oy
önce (255 puan) tarafından
O zaman eşine söyle sende kayınpederinin yüzüne tükür kayınpederinin ailesine küfret ama aslaaa özür dileme gittiğinde hizmette de kusur etmesinler bakalım o zaman şartlar eşit olunca eşin ne düşünücek ama eşine aynen böyle söyle madem haklısın adam gibi arkanda dursun kedi gibi ana baba kanadına girmesin  

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 246 göst.
10 Ekim 2022 Aile kategorisinde 12345678910 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 146 göst.
31 Ağustos 2022 Aile kategorisinde 12345678910 (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 468 göst.
0 oy
4 cevap 539 göst.
1 Kasım 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu