0 oy
1,555 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,069 puan) tarafından

İçimi dökmek istiyorum belki moral olursunuz. 

Kizim 19 yaşında 4 senedir okulu bitirmek için stajyer olarak otelde çalışıyor çok şükür bitti okulu ama kızımda hep evden çıkıp ayrı yaşamak fikri vardı bende asla izin vermedim otelde bi kadınla tanışmış ve kadın otelden çıkıp başka şehire gidiyormuş kizjma senide götüreyim demis aklına girmiş ne yaptım ne ettim kızımın o fikrinden vazgecirdim dedim tam ama maleswf bugün en ufak kavgada herseyini toplayip evden gitti sanırım o kadının yanına gitti hepimizi engellemiş eşim otogara gitti polis 19 yaşında bisey yapamayız demis saatlerce agladim evimde bi sözümü dinlemeyen kizim 19 sene sonra bi kadının aklına uyup evden gitmesine çok üzüldüm bugün bana sabah olmaz hiç biyerden ulaşamıyoruz kafayı yiyecem nasıl olacak ne yapacaz bilmiyorum :(

47 Cevaplar

+5 oy
(477 puan) tarafından
Off cok üzüldüm Allah yardımcınız olsun. O kadını araştırmak lazım ne yapmak lazım bilemedim ki Allah basına bir kötülük gelmeden evine döndürsün
(3,069 puan) tarafından
Kadınla ilgili hiç bisey bilmiyoruz içim çok kötü ya başına bi iş gelirse diye offff
(477 puan) tarafından
Kayıp bulma programlarına mı basvursanız
(6,112 puan) tarafından
gerizekali kadinda kabahat. hirlimi hirsizmi anasi danasi varmi diye dusunmeyipde ufacik cocugu 19 yas da olsa cocuk neticede bu . kiza senide gotireyim deyip aklini celmek ne demk. ya allah yardimcin olsun polis bisey yapamaz tabi
-Reklam-
+3 oy
(83 puan) tarafından
Benim kız kardeşim de 22 yaşındayken bir kadın aklına gitmişti seni götüreyim diye ve kardeşim de en ufak tartışmada giderim diye tehdit ediyordu bizi ve birgün en sonunda eşyalarını topladı gidiyordu ki ben saçından tutup odaya götürdüm ve karşıma alıp konuştum derdini dinledim o kadını da baya baya kotuledim ki ona uymasin diye. Numarasını istedim kadınla konuşmak için açıkçası kardeşimin aklına girdim. Numarasını aldığım kadını aradım hakaret tehdit ettim uzak dur diye sonrasında annem telefonu arayıp baya baya küfürler etti kadına. Bu arada kadın 40 küsur yaşında evli ve 2 çocuğu var. Ne diye kardeşimin aklına girdiğini anlamamak için ap tal olmak lazım. O günden sonra kadın kardeşimle bir daha konuşmadı tabiki kardeşimde konuşmadı. Çok şükür biz bu beladan kurtulduk şimdi kardeşim 25 yaşında ve hep bize dua eder iyiki sacimdan tutup içeri soktunuz beni yoksa şimdi ne haldeydim diye. Sizin de durumunuz bize benziyor Rabbim yardımcınız olsun çok zor gerçekten çok zor. Bizim yetiştirip büyüttüğümüz evlatlarımızın aklına girip bizden koparmaya çalışıyorlar Allah belalarını..... Bütün dualarım sizinle inşallah en kısa zamanda kızınız size kazasız belasız geri gelir 
+2 oy
(2,844 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun çok üzüldüm 
+2 oy
(324 puan) tarafından
Kadının numarası filan yok mu arayıp sorsanız Allah korusun bu devirde kimseye güvenilmez kim bilir ne dedi de kandırdı 
+1 oy
(7,244 puan) tarafından
Ay inanmıyorum o kadın kim ki 19 yaşında genç bir kızın sorumluluğunu alıp yanında götürüyor kızı:( bahsettiğiniz kadının yanindaysa eğer aklıma iyi şeylerde gelmiyor pek ya inşallah başına kötü bir şey gelmez. Kadını tanımıyor musunuz siz peki ? Yani bu olay yaşandığı zaman gidip sordunuz mu kadına sen kimsin necisin benim kızımı nereye alıp götürecektin diye
(3,069 puan) tarafından
Bizi hiç bi şekilde konusturmadi kadınla zaten otel ortami
(7,244 puan) tarafından
Otele gidip kadının numarasını falan istediniz mi durumu anlatıp yardımcı olurlardı belki. Rabb'im korktuğunuza uğratmasin inşallah ya
+1 oy
(1,815 puan) tarafından
Gerçekten zor bir durum ne diyeceğimi bilmiyorum, arkasından ayrılmayın hiçbir zaman ama bazen elini bırakmak gerekiyor bazı insanların bazı şeyleri anlaması için yaşaması gerekiyor umarım aklını başına çabuk toplar ve döner.
(3,069 puan) tarafından
Annemde öyle diyor o çok meraklı başka hayatlara bırak öğrensin gelsin diyor ama ya gelmezse
(1,815 puan) tarafından
Gelir, siz ona ulaşmaya çalışın bırakmayın ama geri dön demeyin bizi habersiz birakma gibi şeyler söyleyin, onu sevdiginizi söyleyin bırakın yaşasın
(991 puan) tarafından
Şimdi ki nesil o zarfı yutacak kadar saf değil anne dön demezse zaten alıştılar diyip daha çok kalır diye düşünüyorum arkadaşımın kızı aynı yaşta aylardır bilmiyor nerde olduğunu şimdi ki nesil biraz uçuk kaçık canınızı sıkmak için yazmadım sadece otobüs firmalarına mutlaka sorun en azından şehri öğrenin
(1,815 puan) tarafından
Valla zor bir durum ama kız gitmeyi kafaya koymuş kavga bahanesi olmuş, zorla da tutamaz yani Allah yardımcıları olsun
(991 puan) tarafından
Amin amin Rabbim korktuğuna uğratmasın
+1 oy
(644 puan) tarafından
Ayrı eve çıkmasına neden karşı çıktınız? Yanlış anlamayın anlayabilmek adına soruyorum
(991 puan) tarafından
19 yaşında anne oldum canım tabiki öğrensin ölümlü dünya ama gün aşırı saçma sapan şeyler duyunca aklımız çıkıyo
(644 puan) tarafından
Kuzum 19+19 eşittir 38 ediyor. Senin hesapta bir karışıklık var gibi :) neyse konu o değil. Sen kızının yüzüne gül. Kontrollü serbestlik ver. Çek yanına. Elalemin yanına kaymasın. Hallederiz de orta yol buluruz de. En azından yaşadığın şehirde elinin altında kalır
(991 puan) tarafından
Kızım 19 yaşında değil benim aralık 28 de 15 olacak post sahibi değilim :)
(644 puan) tarafından
Ayyyyy çoook özür dileriiimmm :D ay çok utandım. Valla geç saat o kadar bakmamışım ki :D
(991 puan) tarafından
Estağfurullah lütfen ne özürü olur öyle şeyler :)
+1 oy
(826 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun, benimde 18 yaşında kızım var seni çok iyi anlıyorum. Tam zor dönemleri hayata hep pembe tarafından bakıyorlar, İnśallah en kısa zamanda ulaşırsınız ve sizin yanınıza döner. 
+1 oy
(991 puan) tarafından
Ah ya çok üzgünüm şuan 15 yaşına girmek üzere olan kızım 1.5 ay önce beni bırakıp babasına gitmişti yani kapıyı çarpıp gitmek değilde orda yaşamak istediğini söyleyip gitti benim evim cenaze evine dönmüştü çok şükür 6 gün sonra geri aldım seni düşünemiyorum şuan da firmalara sorun hangi isim soy isim yardımcı olurlar en azından hangi şehire gittiğini bilirsiniz
+1 oy
(6,756 puan) tarafından
Çocuklar büyüdükçe sorunlar büyüyor korkuyorum artık :( Allah yardımcınız olsun üzüldüm 
+1 oy
(419 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun Rabb'im inşallah en kısa zamanda size kavuşturur evladınızi.
+1 oy
(449 puan) tarafından
Çok üzüldüm inşallah başına kötü bir iş açmaz rabbim sen annesine babasına ailesine bagişla, cnm eşinle beraber otele gidin calisdigi bölüme bakın belki orda kızını felan görürsün yanında kimler var kadınlar bak sık sohbet ettiği kadın varsa o senin dediğin kadındır inşallah otele gidip bakmışsınızdir yoksa hemen gidin kızının peşini birakmayın, olmadı aileden kızınızın en sevdiği kişi kimse mesela dayı, teyze, hala kimin sozunu dinliyorsa sakince konuşssun belki kızının bir derdi vardır nerden bilebilceksin ki 
+1 oy
(3,407 puan) tarafından
Acaba otele ulaşıp kadının numarasını bulsanız da kadına ulaşsanız
(3,069 puan) tarafından
Kadının adını bilmiyorum ki elim kolum bağlı
+1 oy
tarafından
Ah canm ablam. Biz annemizden gizli kapıya çıkamazdik şimdiki cocuklara noluyor oylr anlamıyorum. Arsız dik başlı dediğim dedik kafasına buyruk çocuklar heryerde artık. Üzülme desem de nafile seni o kadar iyi anlıyorum ki.  İnsan kötü de olsa bırakamıyor vazgecemiyor . Gitsin ne hali varsa görsün de diyemiyor insan. Başına bı iş gelse dersini alacak ama insan başına bı iş gelsin de istemiyor. Kız çocuğu bu Allah onu kötü insanlardan kazadan beladan korusun ya çok üzüldüm İnan çok . Mugeye basvursanjz 
+1 oy
(19,898 puan) tarafından
Allah'ım yardımcınız olsun inşallah hatasını çabucak.anlayip.doner eve. Gelişmelerden haberdar et 
0 oy
(1,880 puan) tarafından
Off ortalık çok kötü inşallah başına kötü bişey gelmeden hatasını anlayıp evine döner. 
0 oy
(1,293 puan) tarafından
Çok üzüldüm. Benimde iki kızım var. Onca emek veriyoruz. Yememizden yatmamıza tuvalete gitmemize kadar kısıtlanarak onları büyütüyoruz. Yıllar sonra bırakıp gidiyor. Umarım ulaşırsınız geri getirirsiniz.
0 oy
(1,359 puan) tarafından
Çalıştığı otelde kadının kim olduğunu teyit edin. Kamera kayıtlarına da ulaşın eğer imkanınız varsa ve bulun o kadını. Ya şaka gibi yaaa
0 oy
(7,742 puan) tarafından
O kadına bela okumak geldi içimden lanet olası pislikler milletin çocuğundan ne istersin doğru düzgün insan olsa evinden ayrılma kızım derdi . Umarım başına bir iş gelmeden bulursunuz 
(97 puan) tarafından
Benimde esimin teyze kızına bi adam gel otelde harcanma demiş ne oldugu belli degil kiz onunla gitmek istiyodu ne cahilce dimi hirlimi hırsızmi sorgulamiyolarki inşallah bu kızımızda döner geri gelir
0 oy
(2,537 puan) tarafından
Canım bence direkt Müge anlının stüdyosunun kapısına git alırlar.  Yani kadın kimdir nesidir,kızını kötü yola mı sürükleyecek belli olmaz ki Müge anlıya o kadar görüyoruz.  Kızının yaşı küçük kandirilmaya çok müsait. 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 503 göst.
0 oy
9 cevap 488 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 1,898 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,238 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 266 göst.

409,943 soru