0 oy
1,469 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,058 puan) tarafından

İçimi dökmek istiyorum belki moral olursunuz. 

Kizim 19 yaşında 4 senedir okulu bitirmek için stajyer olarak otelde çalışıyor çok şükür bitti okulu ama kızımda hep evden çıkıp ayrı yaşamak fikri vardı bende asla izin vermedim otelde bi kadınla tanışmış ve kadın otelden çıkıp başka şehire gidiyormuş kizjma senide götüreyim demis aklına girmiş ne yaptım ne ettim kızımın o fikrinden vazgecirdim dedim tam ama maleswf bugün en ufak kavgada herseyini toplayip evden gitti sanırım o kadının yanına gitti hepimizi engellemiş eşim otogara gitti polis 19 yaşında bisey yapamayız demis saatlerce agladim evimde bi sözümü dinlemeyen kizim 19 sene sonra bi kadının aklına uyup evden gitmesine çok üzüldüm bugün bana sabah olmaz hiç biyerden ulaşamıyoruz kafayı yiyecem nasıl olacak ne yapacaz bilmiyorum :(

47 Cevaplar

0 oy
(51,334 puan) tarafından
aman aman Rabbim akil versin size dondursun insallah 
-Reklam-
0 oy
(4,248 puan) tarafından
Tamam hadi cahil kiz her lafa uyar gider de ya ona gel seni de götüreyim diyen geri zekalıya ne soyliyim.Sanki anası babası yok peşine takıp götürecek ne cesaret hey Allahım 
0 oy
(4,178 puan) tarafından

Otele gidip kadının ulaşmak için bilgilerini isteyin ,sonucta kadin eski çalışan kızınızda öyle, Ama oteldekilere duyurmayin.Iclerinden haber uçuran olur ,kadını kiziniznyanina gitmeden arayın ve endişelerini üzüntüsünü anlatın,İnanın onun yanına giderde kısa sürede gonderir bu huzursuzluğun içinde olmak istemez kimse kimsenin sorunları ile uğraşmak istemiyor artık yeni dönem böyle.

Bu arada üst pozisyonda bir ile görüşmek isteyin ve kimliğinizi açıklamayin herkese.
(4,178 puan) tarafından
Bu arada iş bul iş ayarlama anlamında kadın söylemiş olabilir ,turizm otelcilik işi tatil yörelerinde daha çok kazanç getiriyor ama tabiki mevsimi değil.Kis sezonu için bir bölge değilse.Aklinia kötü şeyler getirmeyin iyiyi düşünün iyi olsun.
0 oy
(7,452 puan) tarafından

Mugeye çıkabilirsin aslında. Hergun onlarca kız evden ayrılmak istiyor maalesef 

0 oy
(11,376 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun naptın gelişme var mı. Sosyal medyası var mı fake hesap açıp ulaşmaya çalışın umarım seni üzmez daha fazla
0 oy
(886 puan) tarafından
Haber var mı 
0 oy
(1,549 puan) tarafından
Allahim yardımcın olsun çok üzüldüm inşallah kiin sana döner evinize doner allahim kimseyi korktuğunu uğratmasin
0 oy
(29,056 puan) tarafından

Rabbim korusun insAllah en kısa zamanda bulunur resmini paylaşın bence gören olursa ulaşsın size

0 oy
(1,871 puan) tarafından
Bi haber alabildiniz mi 
0 oy
(4,606 puan) tarafından
Nasil 19 yasinda birsey yapamayiz? 

Kayip iste da ne 19undan bahsediyorlar 

Ben unide turizm okudum malesef otel ortamlari gevsek ortamlar bastan o bölüme hic izin vermeyecektiniz stajini baska yerde yapacaktı 

Ayrica ne demisler dostuna yakin ol, dusmanina daha da yakin.kadinla arkadas olsaydiniz keske en azindan tanimis olurdunuz ismini cismini bile bilmiyorsunuz biraz boş birakmissiniz gibi geldi
(3,027 puan) tarafından
Aynen yargilamak gibi olmasin insan cocuginun basinds boyle kadin var sorip sorusturmaz mi
0 oy
(5,751 puan) tarafından
Hangi otelse ordan kadını bulabilirsiniz. Çok geçmiş olsun. İnşallah kızınız hatasını anlayıp döner eve zira ortalık çok kötü. Rabb'im kızınızı korusun kollasin.
0 oy
(361 puan) tarafından
Rabbim yardımcınız olsun polisin yardımcı olması lazım sanırım telefon numarasıyla bulunduğu konumu belirleyebiliyorlar siz bunu talep edin
0 oy
(3,027 puan) tarafından
Allah saklasn esirgesin dogru yola iletsn
0 oy
(5,167 puan) tarafından
Kadının çalıştığı otele gidip kadının numarasını bulabilirsiniz  ondan sonra kaldığı yeri filan 
0 oy
(4,138 puan) tarafından
Otele git kadını sor soruştur baktın Bilgi vermiyorlar çık mügeye kadında kızda anında çıkar ortaya 19 yaşında diye de çocuğunun peşini bırakmamak lazım Allah korusun kadın nedir bilmezsin 
0 oy
(7,445 puan) tarafından
Ayyy Allah'ım sen koru buz nasıl koruyacağız bu cocuklari ya aklımı yitiricem umarım aklı hemen başına gelir ve döner yavrun
0 oy
(2,193 puan) tarafından
Otele gidin o kadın hakkında bilgi öğrenin gerekirse numarasını almaya çalışın kızınızın aklını karıştırmış nasıl insanlar var yaa ona mi kalmış kızı başka şehire götürmek hiç normal durmuyor Allah yardımcınız olsun inşallah bulur eve getirirsiniz
0 oy
(974 puan) tarafından
Kızınızdan haber varmı dünden beri çok merak ediyorum umarım ulaşmışsınızdır
0 oy
tarafından
26 yaşındayım birkaç yıl önce bende o zamanlardan geçtim ama hiç aileme sırtımı donmedim çünkü tecrübe etmeme izin verdiler dışarıya hevesim olsa bile kisitlanmadigim için ailemden hoc kopmadim izin verin ama mutlaka gözetin hiç boş birakmayin o dönemde cidden tehlikeye açık aileye karşı tavır almaya meyilli oluyoruz kadın hakkında araştırin sorusturun 
0 oy
(2,818 puan) tarafından
Keske basta izin verseydin en azindan gozetim altinda tutardiniz
(3,058 puan) tarafından
Oylebir şansım yok kendisi hep bizden uzakta hayat yaşadı aynı evin içinde çünkü sanal alem arkadaşlığı kurmuş hep

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 500 göst.
0 oy
9 cevap 486 göst.
1 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
22 cevap 1,872 göst.
3 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Esrat (9,239 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 261 göst.

408,407 soru