0 oy
328 göst.
Aile kategorisinde (101 puan) tarafından
Hem kayınpeder tarafindan akraba hemde kiz benim samimi arkadasim düğünde bayramda görünce beni aşırı sevinir şuan 7 aylikta hamile kaynanasi vefat etti esim kaynim gidecekler kaynanam gidemicek babasina bakiyo omzu kirik benimde 5 aylik kizim var cok durmaz genelde huysuzdur siz olsaniz gidermiydiniz?

13 Cevaplar

0 oy
(7,352 puan) tarafından

5 aylık bebekle gitmem hicbiryere. Emzirmem lazım uykusu gelir durmaz.  

(7,352 puan) tarafından
Bnmki 7 aylık ama yinede gitmezdim . Arayıp başsağlığı dilerim
(101 puan) tarafından
Küçük anlamiyolar uykusu gelince cildiriyo eee emzirmede kalabalikta sıkıntı
(7,352 puan) tarafından
Az bisi uğrayıp gitme şansın varsa öyle yap o zman
(101 puan) tarafından
Uzak kuzum tek gelmem imkansız esimde hemen ayrilamaz haliyle
(7,352 puan) tarafından
Telefonla ararsın olur biter
-Reklam-
0 oy
(3,878 puan) tarafından
Gitmezdim canim arar baş sağlığı dilerdim başka zaman evine giderdim 
(101 puan) tarafından
Sanırım bu daha mantıklı geldi
(3,878 puan) tarafından
Evet gitmemek daha iyi canım bebeğini düşün el kadar bebek orada perişan olur
0 oy
(4,172 puan) tarafından
Gitmem ,ama kesinlikle ararım, ama gitmek istiyorsam mesafe yakınsa, besleyip uyutur kaynanam bırakır (cunku o da hasta bakiyor )bir yarim saat uğrar çıkarım.
(101 puan) tarafından
Uzak kuzum baya arasi var birakip gidemem o on dakika bile bakamiyo heleki hasta var hic bakamaz ikiside cocuk olacaklar dedede ilgi istiyo sargilarini acmaya calısıyo surekli gidemicem bebegine giderim az gecsin ararimda
(4,172 puan) tarafından
Aynen idare edilebilir değilse gitmemenin en doğrusu hem kalabalık dagilmis olur
0 oy
(9,881 puan) tarafından
Ben genede gider az otururdum en fazla yarım saat otur kalk de bebeğim durmuyor 
(101 puan) tarafından
Uzak kuzum gidip gelinmez hemen esimde ayrilamaz hemen
0 oy
tarafından
Samimiymişsiniz ve hamile ben olsam giderdim
(101 puan) tarafından
Evet çok severim oda beni çok sever ama sanırım ariycam simdi bebeginde giderim artik
tarafından
Ara canım
0 oy
(1,759 puan) tarafından
Eşim imam her cenazeye gider iki bebekle elikolu bağlı bende eve bağlandım ama bir bebeğim olsa mesafe yakın olsa giderdim
(101 puan) tarafından
Benimde ikide diger kizimda 5 yaşına girdi o durur kaynanamada biraksam
(1,759 puan) tarafından
Bende onları biyere bırakmak istemiyorum annm bana getir az kafanızı dinleyin diyor sanki dışari atmışım gibi hissediyorum 16 aylık küçük daha
(101 puan) tarafından
Bende birakmam kolay kolay icim kiyamiyo mecburiyet harici tek kahve icmedim evladimsiz
0 oy
(1,287 puan) tarafından
4 aylık bebegim var mecbur olmadıkça kalabalık yerlere girmiyorum. Emzirmek lazım uykusu geliyor altı alınacak vs müsait bir yer bulamazsın. Giderim yarım saat durur gelirim diyorsan git tabi ama yoksa çok zor ağlayıp edip oradaki insanlari da rahatsız edebilir. Ayrıca kış geldi salgınlar başladı 
(101 puan) tarafından
Evet sırf bunlar yüzünden erteledim evi sakinleyince yada bebeginde giderim artik
0 oy
(19,443 puan) tarafından
Ben giderdim. 
(4,334 puan) tarafından
Ya iste yarım saat en fazla bi saattir zaten. Bebekli kadin ne yapacak herkes bilir zaten cok duramayacagini. Gonul de koymazlar. Ama ben isterdim samimi arkadasimsa eger iki dakika da olsa yanimda olsun. T
(101 puan) tarafından
Arkadaşım samimiyim ama uzak ben gitsem benimki durmasa nasil destek olcam bebegim olmasa saatlerce yaninda otururum  ama inan aşırı huysuz oda kalabaliga girerse iki kati olacak 5 dakika donulcek yolda degil esimi geri ceviremem bes dakikada

Casperiye cok haklısın bide salgin hastalik çok hic gitmemek lazim yani düşün dedem diyosun bizim birinci dereceden bile degil
(5,955 puan) tarafından
tabi canim . annemin babasi. ki annem dedi gelme etme gittim dinlemeyip iki
kere iste.
(4,334 puan) tarafından
Uzaksa gitme tabi . Hiç gerek yok. Simdi bassagligina ararsın ortalik sakinlesince gidersin.
(101 puan) tarafından
Bende hamileydim mayista 27 sinde hastaneye yatcaktim planlı sezeryandi 24 unde ananem ölmüş annem bana dedirtmemis kimseye aksamina öğrendim ilk mevludune ancak gidebildim buda uzak akraba ama kizi severdim sonra evine giderim artik
0 oy
(5,485 puan) tarafından
Ayy canim yani kaynanasiymis. Annesi-babasi olsa yaninda olmak isterdim ama ne bileyim. Acikcasi kaynana acisi anne gibi olmaz. 

Zaten 5 aylik bebekle komsuya bile gidilmiyo. Ben ne dugun ne cenaze ne de oturmaya bile gitmezdim. Kendi anneme bile cok az gittim.
(101 puan) tarafından
Bende gidemiyorum büyük kizimda giderdim bu yok anam hic durmuyo gidemicem bende durdan sustan anlamiyo kuzum
0 oy
tarafından
Giderim bir görüp çıkarız 1.2 saat
(101 puan) tarafından
2 saat bizim için imkansiz bide uzak esimde benle dönmeli eee oda hemen ayrilamaz ben rezil olurum en iyisi gitmemek
0 oy
(1,280 puan) tarafından
5 aylık bebekle hiç öyle kalabalığa gitmezdim hastalık var sonuçta açıkacak ağlayacak sıkılacak ağlayacak arayıp baş sağlığı dilemek en iyisi sonra müsait Bi zamanda taziyeye gidersiniz
(101 puan) tarafından
Bende boyle düşündüm
(1,280 puan) tarafından
Yani mantıklı olanı bu bencede
0 oy
(3,020 puan) tarafından
Giderdim dost dedigin boyle zamanda belli olur 5 dk otutur cikilir 
(101 puan) tarafından
Mesafe uzak esimde benle dönmeli dur dur az daha derdi valla göze alip gidemedim
(3,020 puan) tarafından
Valla cocugum 3 aydan itibaren her yeri fir dondum cocjklu hayata adapte olmanz gerekiyor boyle zor zamandw insan insana lazim
0 oy
(20,440 puan) tarafından
Ben gider beş dk bile olsa yanında olurdum
(101 puan) tarafından
Gitmedim artikk gectide kuzum uzak mesafe

İlgili sorular

0 oy
26 cevap 415 göst.
15 Nisan 2022 Aile kategorisinde Meryemasaf (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 365 göst.
5 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Syma (776 puan) tarafından soruldu