0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde (184 puan) tarafından
Ablam Aksarayda Bakım evinde kalıyor. Kendisi engelli. Bugün de doğum günü. Hediyesepeti, çiçek sepeti, hepsi burada yada trendyol gibi bilindik siteler bakım merkezi çok sapa bir yerde olduğu için gönderi yapmıyor oraya. Bende internetten aksarayda olan çiçekçilere baktım. Bir yer buldum WhatsApptan sipariş verilebilen. 420 TL lik yenilebilen çiçek görünümlü birşey aldım. Dün siparişi verdim bugün göndermeleri için. Ancak ücreti ödedim ve gönderi yapılmadı. Arıyorum mesaj atıyorum cevap yok. 0 505 206 74 00. Numarası da bu. Lütfen bunu dolandırıcı olarak varsa sitenizde veya başka yerlerde paylaşabilirmisiniz ?

Sorun 420 TL de değil. Engelli birisinin mutluluğunu kursağında bırakmaları 

3 Cevaplar

0 oy
(122,610 puan) tarafından
dur hele daha gun bitmedi aksama falan gotururler neden hemen dolandirildim diye dusunuyosun
(184 puan) tarafından
O kadar çok aradım mesaj attım kii hiçbir şekilde cevap yok. İnternetten baktım bayaa bir kişiyi dolandırmış
(122,610 puan) tarafından
yaa bende oyle cicek vs cok gonderdim hatta en son carsamba siparis ettim cuma gunu icin cuma teslim etmediler hic paniklemedim yogunlarmis yazmadilarda bugun saat 6 dan once ulastiricaz diye mail atmislar yogunluk vs olabilir gecikme normal ama alisveris yapmadan once yorumlara bakmakda fayda var sen cok erken paniklemissin
(184 puan) tarafından
Bilemedim :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Çiçekçi adı ne
(184 puan) tarafından
Efsun çiçekçilik
tarafından
Aşkım dolandırıcı onlar ya
tarafından
Birsürü şikayet var
(184 puan) tarafından
Evet siparişi verdikten sonra fark ettim ne yazikki
tarafından
Kötü olmuş canım geçmiş olsun
(184 puan) tarafından
Sağol canım
0 oy
(514 puan) tarafından
Benim kardeşimde instagramdan 800 tl ye kol saati almış 100 liralık çocuk saati yollamışlar aramış mesaj atmış cevap yok 
(184 puan) tarafından
Size de geçmiş olsun :( zor bir durum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 143 göst.
17 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Birisii3 (219 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 650 göst.
13 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 1,054 göst.
0 oy