0 oy
114 göst.
Diğer kategorisinde (1,471 puan) tarafından
25 aylık kızım 11 kilo yaşıtlarına göre zayıf ama gücü kuvveti yerinde hareketli de ama yemek yemiyo ya aç aç gezer yada abur cuburla gecistirir iştah açıcı şurup alsam etkisini görür muyum neler yapabilir tavsiye eder misiniz 

7 Cevaplar

0 oy
(3,556 puan) tarafından
Doktora götürmeden almanı tavsiye etmem. Vitamin değerleri düşük olabilir, ayrıca abur cubur sakla verme bırak aç kalsin ona güvenip yemek yemiyordur. 
(1,471 puan) tarafından
Sağlık ocağında kanına vitaminlerine bakarlar mi hastane bize 1.5 saatlik uzaklikta da
(3,556 puan) tarafından
Bizim sağlık ocağı bakmıyor 5 yaş üzerine bakıyor. Sorman lazım
(3,556 puan) tarafından
-Reklam-
0 oy
(309 puan) tarafından
Abur cuburu azaltmalisın abur cubur yediği için yemek yemiyor bir parça çikolata yese bile yeterli iştahını kesmek için kızım da 22 aylık oda öyle ben hiç vermek istemedim ama çevreye anlatamadım şimdi de kesmeye çalışıyorum abur cubur yediği zaman yemek hayatta yemiyor iştah açıcı şurubu da doktora sorman gerek kan değerlerine baktır demiri düşükse oda iştahsızlık yapıyor 
(1,471 puan) tarafından
İşte benim de kayinbabam ve kaynanam yüzünden alıştı anlatamıyorum hiç bı sekilde
(309 puan) tarafından
Anlatamazsın canım biliyorum benim de başımda başta kendi annem çocuğun şekere de ihtiyacı varmış savunmaları da o markette filan görüyor alıyoruz mecbur yoksa kıyamet kopuyor evde ben sınırlı veriyorum sende öyle yapabilirsin küçücük mideleri zaten azıcık yeseler de iştahı kapatıyor
(309 puan) tarafından
Alıştığı için tamamen kesemiyorsun ama yemeğini yemeden yemesine izin vermiyorum şimdiden buna alışmazsa büyüyünce daha zor olur diye düşünüyorum
0 oy
(5,587 puan) tarafından
Canım doktora götür değerlerine baktır o şekilde doktor tavsiyesi üzerinde yol al bak benim oğlum 4 yaşında ve 13 kg doktor mama önerdi içmedi ama şükür değerli iyi olduğu için başka birşey önermedi 
(1,471 puan) tarafından
Yaaa pki hiç mi kilo almadı bebekliginden beri zayıf mi
(5,587 puan) tarafından
Evet canım bebekliğinden beri hep zayıf 2910 gr doğdu zaten sonra hep böyle ve çok ama çok hiperaktif
0 oy
(10,076 puan) tarafından
32 aylık oğlum 12 kilo canım kilo ya artık çok takılmıyorum yemiyo da yemiyo zorla yedirmeyi bıraktım 
(1,471 puan) tarafından
Yaaa yemeyen çocuk çok zor ya
0 oy
(256 puan) tarafından
Çorbada mi içmiyor canım 
(1,471 puan) tarafından
Yok hayır çorbayı hiç icmiyo ağzını bile sürmüyor
0 oy
(728 puan) tarafından
Yani öyle bir şey yok genetik kimi çocuk yer kimi yemez sen misâl zayıf misin 
(1,471 puan) tarafından
Ben kiloluyum eşim kilo almiyo 1 2 ekmekte yese bana mısın demiyo da işte kuzim azcik bana cekseydi iyi olurdu ya
0 oy
(2,532 puan) tarafından
Pes edip yiyene kadar abur cuburu kes. Ben sadece dvit kullanmayı düşünüyorum çünkü diğer değerleri gayet iyi şükür. Ve kilosu iyi duruyor benim oğlan 38 aylık 15 kilo çevrenden etkileniyorsan takma derim sağlık ocağına söylersen bakar veya öneri yapar
(1,471 puan) tarafından
İşte tek yaşasam hiç vermiycem yada ödül olarak vericem yemekten sonra ama bundan sonra son kaldircm eve sokmiycam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 173 göst.
+1 oy
0 cevap 25 göst.
0 oy
5 cevap 321 göst.

406,297 soru

12,181,561 cevap

36,681 kullanıcı

...