Önceki gece öfkeli ve duygu karmaşıklığı yaşarken boşanan arkadaşlara sorum hakkında diye bir post paylaşmıştım . Aslında bunu burada paylaşmak istemezdim ama öyle güzel öyle düşünceli aynı şeyleri yaşayan bir çok insanın yazısını okudum ablalarımdınız veya kardeşlerim belki yaşıtlarım … Durumuma asıp kesmeden , incitmeden , duygularıma ortak olup benimle paylaştığınız her şey için size çok teşekkür etmek istiyorum . Bu platformun gerçekten amacına uygun kullanıldığını gördüm okudum. Dün gece eşimle oturduk konuştuk her şeyi bir bir ve terapiste gitmeye karar verdik . Biz evliliğimizi kolay şartlar altında kurmadık maalesef ama evliliğimiz maddi anlamda pek olmasa da maneviyat anlamında çok güçlü bağlar içinde kurulu . Biz bunu düşünüp daha doğrusu en çok ben diyebiliriz ve buna etken olan oğlum için hayatımıza devam edebilmeye karar verdik. Tabi bu düşüncelerimin oluşması sizin de benim duygularıma ortak olup yazdığınız her şey etkiledi tekrardan çok teşekkür ediyorum ❤️.
Konuşup bir birini anlayabilmek bence çok güzel bir beceri. Çok sevindim hepiniz adına. Maddiyat yükselir düşer ama manevi bağ hep kalıcı. Benim eşim şöyle diyor (bi yerden mi duydu bilmiyorum) Kopan ipi tekrar bağladığında eskisinden daha sağlam olur ama düğümü kurcaladıkça canın acır Benim çok hoşuma gitmişti yuvanız ömürlük huzurlu sağlıklı olsun ❤️
Hepimizin hayatı inişli çıkışlı kimse her gün mutlu olmuyor ama mutlu anlara ve mutluluğumuzun kaynağı evlatlarımıza tutunuyoruz işte yuvanızı korumanıza sevindim Rabbim daim etsin
Çok sevindim canım, her evlilik demiyorum ama birçok evlilik ikinci şansı hakeder .hakkınızda hayırlısı olsun
Çok sevindim çözüme ulaştığıniza Rabbım bir daha yaşatmasın
Güzel yerinde bir karar olsun Rabbim huzur versin yuvanıza
1,491,630 soru
24,374,094 cevap
348,214 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın