0 oy
718 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Önceki gece öfkeli ve duygu karmaşıklığı yaşarken boşanan arkadaşlara sorum hakkında diye bir post paylaşmıştım . Aslında bunu burada paylaşmak istemezdim ama öyle güzel öyle düşünceli aynı şeyleri yaşayan bir çok insanın yazısını okudum ablalarımdınız veya kardeşlerim belki yaşıtlarım … Durumuma asıp kesmeden , incitmeden , duygularıma ortak olup benimle paylaştığınız her şey için size çok teşekkür etmek istiyorum . Bu platformun gerçekten amacına uygun kullanıldığını gördüm okudum.  Dün gece eşimle oturduk konuştuk her şeyi bir bir ve terapiste gitmeye karar verdik . Biz evliliğimizi kolay şartlar altında kurmadık maalesef ama evliliğimiz maddi anlamda pek olmasa da maneviyat anlamında çok güçlü bağlar içinde kurulu :). Biz bunu düşünüp daha doğrusu en çok ben diyebiliriz ve buna etken olan oğlum için hayatımıza devam edebilmeye karar verdik. Tabi bu düşüncelerimin oluşması sizin de benim duygularıma ortak olup yazdığınız her şey etkiledi tekrardan çok teşekkür ediyorum ❤️. 

17 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ben yine de senin yerinde olsam burada asla ama asla böyle bir problemimi paylasmazdim İdil psikopatolojik bozukluklar yasayan o kadar çok kişi var ki burada 1000 yıl geçse de unutmayacaklar senin o postunu :) bu arada  umarım hep mutlu olursunuz ilişkilerde iniş çıkışlar normaldir konuşabiliyor olmanız güzel bir şey.
tarafından
O takılanlar yan sanayidir hülyoşum aldırma :D
(7,944 puan) tarafından
Ayyy çokta umurumda canım başka işin gücüm derdim yok bir de boş insanlarla mi uğraşacam gereken yere bildirdim haddini de bildirdim oldu bitti ☺☺
tarafından
En iyisi baştan ben de gerçekten öyle yapardım akılsızlık etmiştim en iyisi gereken yerlere bildirmekmiş admin hemen çözüyor
(7,944 puan) tarafından
Takmıştı benim açtığım anlık postlarima fincanın yoksa fincan göndereyim bilmem ne ukalaa insanlardan nefret ediyorum
En iyisi gereken yere bildirip kenara çekilmek muhatap olmamak ☺
tarafından
Kesinlikle hülyoşum  :D
-Reklam-
0 oy
(7,944 puan) tarafından
Ne ara açtin kız ben görmedim çok sevindim sizin adiniza Rabbım evinizden yuvanizdan huzur mutluluk beraberliği eksik etmesin her şey gönlünüzce olsun inşallah 
tarafından
Dünden önceki gece açmıştım abla sanırsam :). Amin amin çok teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(3,164 puan) tarafından

Konuşup bir birini anlayabilmek bence çok güzel bir beceri. Çok sevindim hepiniz adına. Maddiyat yükselir düşer ama manevi bağ hep kalıcı. Benim eşim şöyle diyor (bi yerden mi duydu bilmiyorum:D) Kopan ipi tekrar bağladığında eskisinden daha sağlam olur ama düğümü kurcaladıkça canın acır Benim çok hoşuma gitmişti:) yuvanız ömürlük huzurlu sağlıklı olsun ❤️

tarafından
Eşin duyduysa da kendi lafıysa da çok doğru konuşmuş :). Amin canım ❤️
0 oy
(4,350 puan) tarafından
Canim edevletten başvuruluyomus boyle psikolojik desteklere. İl veya ilçe saglik mudurlugunu de arayıp sorabilirsin.boyle bi desteğiniz var mi diye. İnşallah herşey güzel olur sizin icin. Ben de cift terapisi almak istiyorum
tarafından
Öyle mi hiç bilgim yoktu teşekkür ederim bakacağım muhakkak
0 oy
tarafından
Kiz noluyo idil 
tarafından
Önceki posta bak bebeğim
tarafından
Noldu da yavrum iyiydiniz
tarafından
Anlatırım sana
tarafından
Tamam askim
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Çok sevindim yuva kolay kurulmuyor ve temeli sağlam yuvanın her zaman şansı olmadı ŞİDDET dışında ve SADAKAT sarılmamissa Rabbım yuvana mutluluk daim etsin insallahh
tarafından
Evet hem de hiç kolay kurulmuyor …
Şiddet ve sadakat sorunumuz yoktu bizi zorlayan şeyleri aşmak için ikinci şansı verdik daha doğrusu ben verdim bir anda silip atamadım hem kendim için daha çok ta oğlum . Çok teşekkür ederiz ❤️
(1,428 puan) tarafından
Harikasın hep mutlu ol
tarafından
Sen de hep mutlu ol iyi yüreğinle ❤️
(1,428 puan) tarafından
Amin insaa canmmm ❤️❤️❤️
0 oy
(1,497 puan) tarafından
Bu kararınıza çok sevindim Rabbim yuvanızdan huzuru ve bereketi hiç eksik etmesin ulaş adına da çok mutlu oldum çünkü çocuklar her zaman mutlu evlilikte anne babayla büyümeyi hakediyor karşılıklı konuşabilmek çok önemli umarım çok çok mutlu olursunuz 
tarafından
Çok teşekkür ederiz ❤️ oğlumun babasız büyümesini istemedim çok şey okudum burada umarım bizim için iyi olur çok sağol ❤️
(1,497 puan) tarafından
Önemli olan karşılıklı anlayış ve konuşabilme gerisi olur Allah'ın izniyle
tarafından
Öyle :)
0 oy
(3,893 puan) tarafından
Konuya tam muhatap değilim bir gündür yoktum, idilcim  Allah yar ve yardımcın olsun inşallah hem anne olmak hem eş olmak hem yuvayı taşıyan biri olmak zor ama sen çok güzel bir şekilde başarıyorsun elhamdülillah rabbim bir kulunu sınadi mi bilki sabrina ve teslimiyetine bakarak ödüllendirir, Allah'ın izniyle zaferiniz yakındır herşey gönlünüzce olsun inşallah yuvasında huzur bereket mutluluk hiç eksik olmasın amin amin amin ❤️
tarafından
Hakkımda düşüncelerin için çok teşekkür ederim ❤️ amin canım inşallah çok sağol ❤️
(3,893 puan) tarafından
Gerçekler ve ne demek rica ederim ❤️
tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(4,495 puan) tarafından
O gün de söylemiştim, iki tarafın da evliliği devam ettirmeye niyeti varsa terapist düşünülmeli önce diye. Sizin de beraber bu kararı alabilmiş olmanız, birbirinizi hala sevdiğinizi ve aşılamayacak derecede ciddi problemleriniz olmadığını gösteriyor. Umarım çabalarınızın karşılığını alırsınız. 
tarafından
Umarım evet demiştin bütün yorumları okudum düşündüm :). Umarım teşekkür ederiz
0 oy
(17,884 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Hepimizin hayatı inişli çıkışlı kimse her gün mutlu olmuyor ama mutlu anlara ve mutluluğumuzun kaynağı evlatlarımıza tutunuyoruz işte :) yuvanızı korumanıza sevindim Rabbim daim etsin <3

tarafından
Amin canım evlatlar önde geliyor her şeyde :) ❤️
0 oy
tarafından
Yaa postunu görmedim görseydim de çok üzülürdüm inan bana evlilik yürütmek kolay değil herkesin farklı sorunları var maddiyat herşey değil bazı şeyleri yerine para koyamıyor çok mutlu oldum uzlasmaniza Allah yuvana huzur versin inşallah ❤️
tarafından
Öyle tabi hiç maddi yönden asla isyan etmedim Allah hep şükür ettikçe verdi hala da ediyorum :).
Amin çok sağol ❤️
0 oy
(1,102 puan) tarafından

Çok sevindim canım, her evlilik demiyorum ama birçok evlilik ikinci şansı hakeder .hakkınızda hayırlısı olsun <3

tarafından
Amin canım çok teşekkür ederiz ❤️
0 oy
tarafından
Allah yuvaniza ferahlık versin.  Mutlu oldum adınıza 
tarafından
Teşekkür ediyorum amin ❤️
0 oy
(3,119 puan) tarafından
Rabbim yuvanızı daim etsin nazar değdi galiba daha yeni sana tost yapmıştı iyiki var falan demiştin ben göze nazara çok inanırım 
tarafından
Evet nazar oluyor haklısın valla bazen bende çok inanırım
0 oy
(766 puan) tarafından

Çok sevindim çözüme ulaştığıniza Rabbım bir daha yaşatmasın <3

tarafından
Amin canım çok teşekkür ederiz ❤️
0 oy
(591 puan) tarafından
Cok sevindim inşallah hersey daha güzel olur ☺️
tarafından
Amin canım çok sağol ❤️
0 oy
(29,048 puan) tarafından

Güzel yerinde bir karar olsun Rabbim huzur versin yuvanıza 

tarafından
Amin canım çok teşekkür ediyorum ❤️

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 201 göst.
16 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Hamzanin annesi 12 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 439 göst.
17 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Anneymben (687 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 257 göst.
6 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 464 göst.
28 Mart 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,600 cevap

37,511 kullanıcı