0 oy
109 göst.
Diğer kategorisinde (5,434 puan) tarafından
2 hali olmak uzere 4 defa ustumuze yaptik lazimliga oturduk şükür :) 30 dk elini tuttum optum sarildim ama yapmadi biten camasir makinesine asmaya balkona gittim anne dedi kapiya geldi saldi bana hic kimse bu kadar zor olcagini soylemedi :) bu arada koltuklara koltuk ortusu ve iki katli carsaf serdim ben 3 boxer 2 de alistirma kilodu almistim simdiden bitti ic camasirimiz kac tane daha almam lazim kizlar atlet falan hele anneler bu yoldan gecen bacılarim bir el atin bana  

6 Cevaplar

0 oy
(4,032 puan) tarafından
Koltuğa alt açma serin üzerine koltuk örtüsünü, halıları kaldırabilirsiniz. 15 dk da bir tuvalete gidin 
(5,434 puan) tarafından
Aaa bak o benim aklima gelmedi vardi evde sereyim hemen Allah razi olsun :) ama hali riskli hava serin hasta ederim birde oglumu
-Reklam-
0 oy
tarafından
İç çamaşırı çok al bacım bolca da sabır diliyorum ☺ hali koltuk elbet batacak yapacak bir şey yok onun söylemesini bekleme sen onu götür 15 dakika da bir sevdiği bir oyuncağı varsa onu da alın yanınıza onu da arada tutun çişe belki hoşuna gider
(5,434 puan) tarafından
Sabahtan hic oturmadi agla agla ici dısına cikti biraz önce en azindan oturdu sakin davraniyorum ama bu kadar zorlanicagimi tahmin etmemistim hic bir is yapmadim bugun tuvalet nobeti tutuyorum bildigin :)
0 oy
(1,293 puan) tarafından
İlk gün 10 kere kendine yapmıştı epeyce zorluydu bizde 1 senedir geceyi bırakamadık mesela hâlâ yatak yıkıyorum. 3 yaşında 

Biraz zorlayabilir ama alışıyolar canım 
(5,434 puan) tarafından
Insallah canım denemeye devam :) kac tane ic camasiri aldin  birde gece icin bir tane almistim ben sivi gecirmez bir tane daha mi alsam
(1,293 puan) tarafından
Valla ben alışana kadar külot giydirmedim direk pijamasini cekiyodum zaten yarım saate kalmadan onada çiş yapiyodu. İyice alıştı sonra giydirmeye başladım. Bide bu sıvı geçirmezlerden aldım 4 tane ama oda çişini taşırmıştı bide kızım kabul etmiyodu bişey giydirmemi
(5,434 puan) tarafından
Tesekkur ederim canim bakalim biz ne yapcaz
0 oy
(1,487 puan) tarafından
Bacım keşke yazın halletseydin ya da yazi bekleseydin çabuk enfeksiyon oluyorlar hemen üsütüyorlar. Koltuklara alez falan sersen iyi olur halıları da kaldır ya da kolay yıkanıp kuruyacak bir şey ser bence kurutma makinasi yoksa bi 10 tane külot bile alabilirsin 
(5,434 puan) tarafından
Kuzum o zaman 3 ü gecmis olcak . Gectigimiz yaz kendini ifade edemiyordu simdi daha iyi ifade edebiliyor onu bekledim
(988 puan) tarafından
Benimki 3 yaşında 1 hafta da öğrenmişti. Şimdi bir kaç gün daha bak durumuna eğer gelişme yoksa ara ver bence. Birkaç ay sonra başladığında hatırlar daha çabuk ogrenir
(5,434 puan) tarafından
Bir bakicam canım pes etmek uzeriyim zati altina yapiyor daha lazimliga yapamadik hic
0 oy
(1,344 puan) tarafından
ilk 3 gun sabret 5 gunde ogreniyor zaten benm ki tam 36 aylikken ogrettim kiii dogru duzgun konusmaz ama cisi gelince beni wc gotururdu
(5,434 puan) tarafından
Tamam canim 3 gun sabredeyim baktim olmuyor ara vericem
0 oy
(6,909 puan) tarafından
Keşke şimdi o işe kalkışmasaydın canım ya hava soğuk sürekli çamaşır değişecek üstüne yapacak hasta olma ihtimali artiyo yazin hava sıcakken iyi oluyo ve ben 4 alıştırma külotu ve en az 5 tane normal çamaşır aldıydım bunlar bile yetmedi ilk zaman ve ilk zaman 15 dk sonra 30 dk sonra 1 saat olarak aralıklı olarak çıkarttım saatleri sana da 2 günde 3 günde alıştı diyenlere aldırış etme her çocuk bir değil ve ben bu lafa asla inanmıyorum sadece çişini tutma süresi uzamış oluyo çok zor olabildiğince sakin kalmaya çalış ben artık son günlerde zor tuttum kendimi bizim tamamen çişim var büyük tuvaletim.var demesi altına yapmaması 3 ayı aldı sabırlı ol bu 
(5,434 puan) tarafından
Sabretmeye calisiyorum canim siparis vericem bende biraz daha

İlgili sorular

0 oy
34 cevap 1,152 göst.
13 Mart 2023 Diğer kategorisinde Hatice061987 (1,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (418 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 138 göst.
26 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Fatma1112 (418 puan) tarafından soruldu