+1 oy
504 göst.
Diğer kategorisinde (876 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ulaş park diye tutturunca kafenin parkına götürdüm hava çok soğuk burada :/. Sodama el koydu koymaktan da büyük zevk aldı :D. Sonra sokaklarda 15 dklık ev yolunu yarım saatte geldik …. Dondum :D. Şim acıkmış ekmekle tarhana çorbası içti :) . Hülya ablanın menüsünü çaldım bende :D kırı fasülye yapacağım bu saatte :D eşim 10 da işten çıkacak onunla yerim yemeğimi artık :). Siz napıyorsunuz nasıl gidiyor ? 

10 Cevaplar

0 oy
(3,238 puan) tarafından

Oy maşallahh İdil kocaman oldu ya paşa☺️ bizim anlık evde maç izleniyor☺️ babası izliyor , oğlan bişey anlamıyor da işte laf olsun diye bakıyor:)

(876 puan) tarafından
Valla kocaman oldu kaşla göz arasında :) aaa evet sanırsam Galatasaray maçı var demi :D. İleriye yatırım yapıyor oğlanlar :D
(7,153 puan) tarafından
Bizde de maç var, babalı oğul kral diyor:)  tekim kızlar başka BJK li varsa gelin şunları yenek:))))))
(876 puan) tarafından
Kiminle kimin maçıydı kız ben tv açamıyorum :)
(3,238 puan) tarafından
Beşiktaş & Galatasaray maçı var canım. Bizimkiler Galatasaraylı, ben Fenerbahçeliyim. :)))
(876 puan) tarafından
Demi demi :) Galatasaray doğru bilmişim  genç grup ellerinde davul çıkmışlar marş söylüyorlardı bende oradan biliyorum :D
-Reklam-
0 oy
(2,610 puan) tarafından
Maşallah ya çok tatlı. Bebek emziriyorum uçağımız var 3 saat sonra da
(876 puan) tarafından
Sağol bebeğim ❤️ nereye kız :)
0 oy
(4,021 puan) tarafından
Ohh mis afiyet olsun Ulaş beyde çok yakışıklı maşallah ☺️ bende mutfağı toplayacağım sabahtan beri ders yapıyoruz sonra keyif saatine geçerim inşallah 
(876 puan) tarafından
Teşekkür ederiz teyzesi ❤️ayy ne iyi keyif vaktın varsa . Eskiden benim de vardı ama oğlumun uyku düzeni şaştı :/. 2 yaş çok zormuş
(4,021 puan) tarafından
Sen birde 3 yaşa gelince gör ಥ⁠‿⁠ಥ
(7,153 puan) tarafından
Siz gelinde 5 yaşı görün:))))) aboovvv.
(876 puan) tarafından
Valla kuzenle 5 yaşında şöyle iyi gibi :D
(4,021 puan) tarafından
Bende 3 ve 6 var selam olsun :D
(876 puan) tarafından
6 nomero nasıl :D
0 oy
(5,279 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun kuzuma kizzz yorma kendini ben bir kazan yapmışım ne bu anam sanki kıtlıktan çıkmışım gibi dedim kendi kendime ☺ sana da göndereyim ☺
(876 puan) tarafından
Aman düdüklüde yarım saatte kendi pişiyor kız ben bir şey yapmıyorum ki :D eşimin de en sevdiği şeydir ben de yapıvereyim dedim :) ayy ne iyi olurdu ya
(5,279 puan) tarafından
Şimdiden ellerine sağlık canım afiyet şifa olsun yap yap güzel oluyor ☺
(876 puan) tarafından
Yaptım koydum bile :) sağol ablam ❤️
0 oy
(5,156 puan) tarafından

image

oturuyorum oglanlarla:))))))))
(876 puan) tarafından
Aman aman gelemde o ayakları bir ısıraaammmm maşallah ❤️❤️❤️
(5,156 puan) tarafından
;)))))
0 oy
(10,947 puan) tarafından

image

Hastane odasından selamlar :) abonesi olduk buranın artık

(876 puan) tarafından
Aman surata bak ne oldu prensesime benimmm
(10,947 puan) tarafından
Adenovirüs olduk canım geçen hafta küçüğü yattı şimdi büyüğü oldu aile boy hastanedeyiz
(876 puan) tarafından
Aaa bulaşıcı mıymış onu okumuştum çok geçmiş olsun gözdem Allah Şafi ismiyle şifa versin aşklarıma
0 oy
(6,010 puan) tarafından
Bizimkide park diye tutturunca gündüz çıkardık öğlen uykusu uyumadı şuan uykusu var diye sapıtmış durumda :D 9.30a kadar idare edip 9.30da yatırma planım var 
(876 puan) tarafından
Yaa sen bilirsin o zaman . Benim oğlum şu an 22 aylık. Bir kaç gündür geceleri geç yatıyor sabahları da geç kalkıyor 11 12 gibi . Yani gece erken uyusa bile sabah bu saatlerde kalkıyor haliyle öğle uykusu da olmuyor . Normal mi bu geçici mi ?
(6,010 puan) tarafından
Bacım geçmiyor geç uyanma işi benim oğlum dün 12de uyudu öğlen 11de uyandı geç uyanmayı seven çocuğu erken uyandıramıyorsun ya benimki evde bir misafir varsa yada biyere gideceksek erken uyanır dün alarm kurup yalvar yakar 9da uyandırdım bugün alarm çaldı gıdıkladım naptıysam uyicam daha sabah olmadı diyip geri daldı
(876 puan) tarafından
Hadi ya benim oğlum hiç öyle değildi 9 10 dedi mi ayaktaydık şimdi sabahlar olmasın çok yorucu oluyor
(6,010 puan) tarafından
Ya kuzum bence şimdiden önüne geç onun 9 gibi alarm kur uyandır onu 3 4 gün
(876 puan) tarafından
Tamam öyle yapayım çok teşekkür ederim
0 oy
(1,749 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

oyy maşallah büyüdü paşa ❤️❤️ bizde de böyle uyuyacak gibi değil de bi şansımı deneyim dedim:)

(876 puan) tarafından
Amaneyyyy kız nasıl büyümüş nasıllll maşallah kuzuma maşallah ❤️
Valla benim oğlum uykusuzluktan dönüyor ama saat 10 u bekliyorum işime garantiye almak için bdndn
(1,749 puan) tarafından
hadi yarım saat kaldı hshhsh:)) benimki pek uyumaya niyeti yok:((((
(876 puan) tarafından
Ben uyuttum ya bakalım uyanmazsa hatim iniyorum resmen :/.
0 oy
(1,398 puan) tarafından

Maşallah SüphanAllah diyelim Ulaşa <3 eymeni sallıyorum canım uyursa dinlenicem artık evdi tasinmaydi derken uykusu bozuldu hep geç uyur oldu

(876 puan) tarafından
Valla aşkım ulaşta da uyku düzeni müzeni kalmadı. Sabahları 11 12 lerde uyanıyor öğle uykusu yok . Gece kafasına eserse erken saatinde uyur esmezse 11 12 çok yoruldum :(
(1,398 puan) tarafından
Kız yine sabah uyuyor dün 1 de uyudu gece 1 de sabah 8 de ayakta öğle 1 saat anca uyudu düşün
0 oy
(178 puan) tarafından
Maşallah paşaya bnde bnm paşayla oyun oynuyorum birazdan onu uyutur bnde uyurum 
(876 puan) tarafından
Benimki uyudu darısı sana diyelim uyanmazsa tabi her an her şey olabilir :D
(178 puan) tarafından
Benimkinin gözünde hiç uyku Yok cnm inşallah uyur

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 627 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde idilt (876 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 399 göst.
0 oy
18 cevap 479 göst.