Bak şöyle düşün.O bir anne zaten ömrümüzün sonuna kadar evlatlarımızı ön planda.Ama kendi içinde kalan gelinlik giymek.Giysin kendi için bir şeyler istemiş hep heves etmiş ama olmamış. 22 yaşındaymış heves etmesi normal çünkü hayatının baharında.Faturadır kiradır her ay ödenecek ama gelinlik ömründe bir defa giyecek.post acanın diğer postlarını okumadım.sizin anlattığınız kadar yorum yapıyorum sağdan soldan beklenti içerisinde galiba.Zaten daha kendi de çocuk olduğu buradan belli.Ama yine söylüyorum bu durum yani gelinlik giyme hecesi için kimseye dalma hakkı vermez.Sadece şunu söylebilşrsin ya sen bir annesin silkelen kendine gel gibi.Şimdi ise kendi yorumumu söylüyorum.O kız o gelinliği giymediği için hep içinde heves olarak kalacak hep üzülecek,arkadaşları yada tanıdıkları gelinlik giyince hep üzülecek ömrünün sonuna kadar, bu durum. Eşine çocuğuna da yansıyacak .Bana kalırsa da gelinlik giymek çok çok önemli bir şey değil ama post sahibi heves etmiş.Ömrünün,sonuna kadar içinde kalacağına giysin Mutlu anne mutlu bebek demek