0 oy
340 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (162 puan) tarafından

image

ben çoktan uyandım işlerimi yaptım çamaşır serceem inşallah bebelerim geç uyudu zorla kendim uyandırdım kahvaltı yapsınlar diye sizler ne yapıyorsunuz bakalım 

5 Cevaplar

0 oy
(122,347 puan) tarafından
şu gelinlok postuna bisiler yazdim cok gerildim o kisiyi gorsem sacini basini yolcam
tarafından
Ben daha önceki postlarını okumadım .Bir postunu okudum orada sürekli gelinlik için para biriktirmiş ama eşine falan vermiş sanırım .evlendikten bu yana bekledim diyor.Eşim durumu iyi yani asgari ücretten fazla alıyor yazdı 30 35 bin falan 3 bin gelinliğe para vermesi batırmaz evini .Veya ki sorun eşinden madem karın bu kadar hevesli alıver 3 5 bşne gelinlik hevesi gitsin.Benim. demek istediğim kimse o, bu ,şu sebepten dolayı dalarım lafı kullanmak kimseye yakışmaz kimseye de düşmez.Bizden küçük tavsiye verebiliriz ancak
aylardir tavsiye veriyoruz ama anlatamiyoruz baktim anlamiyo bende oyle dedim keske silmemis olsada onceki postlarida okuma firsatin olsaydi
tarafından
Bak yine post,açmış üzülmüş ağlamış ne gerek var ki tanımadığımız insanların günahını alıyoruz.Dediğim gibi bizden küçük hoş görelim .Ablaları olarak onu,yargılamak yerine anlamaya çalışalım bize bu,yakışır
bu uygulamanin ilk uyelerindenim yillardir beni cildirtan 2.kisi ilki nazliydi buyugu olarak soyleriz anlar anlamaz bidaha post acar yime soyleriz aylardir soyluyoruz kapattigi postlari okumus olsaydin anlardin benide
tarafından
Dediğim gibi okumadım .sadece gelinlik giymek isteyen heves eden bir genc kızdım gördüm ve herkees kıza suçlu gibi yorumlar yapmış.Haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır ayetine dayanarak sana da yorum yaptım umarım kendimi ifade edebilmişimdir hakkını helal et
-Reklam-
0 oy
(6,004 puan) tarafından
Afiyet şifa olsun canım bizde az önce yaptık oturdum çay içiyorum.
(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim sanada afiyet olsun canım ❤️
(6,004 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(5,063 puan) tarafından
Kahvaltiyi hallettim camasir astim tekrar camasir attim evi toplayip supurcem usenmezsem markette gidip yumusatici alicam 
(162 puan) tarafından
Kolay gelsin gidersin kız hem hava almış olursun
0 oy
(16,893 puan) tarafından
Afiyet olsun..bende şimdi bitirdim işimi oturdum. Oğlanı yatıracam şimdi 
(162 puan) tarafından
Benimkiler geç uyandı hiç uyumaz daha kolay gelsin canım sanada
0 oy
(1,377 puan) tarafından

Afiyet olsun ve kolay gelsin canısı, bende erkenciydim misafir gelecek anneme kız kardeşime temizlik konusunda yardım ettim onlar yemek yapıyor bende bebemle uğraşıyorum ❤️

image

(162 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım kız bacım ne marifetlisin bebeyle herşeye yetişmişsin maşallah sana
(1,377 puan) tarafından
Ahahah yok kız az iş yaptım nede olsa burada misafirim sadede ortalığı sil süpür yaptım bide rica ederim canısı ❤️
(162 puan) tarafından
Ellerine sağlık kardeşim ❤️
(1,377 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah kardeşim
(162 puan) tarafından
Cümlemizden inşallah ❤️

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 657 göst.
12 Eylül 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 475 göst.