0 oy
869 göst.
Diğer kategorisinde (21 puan) tarafından
Ne yaptım ne ettim baş edemedim 1 senedir kafasına koymus yurt dışına gitcem diye artık pes ettim git ne halin varsa gör dedim ne halim değil diyor çocuklarım için sana sürekli para gkndercem seni çocuklarımı parasız birakmiycam dizide oraya alcam falan birakttim artık yoruldum hayır demekten ne hali varsa görsün artik

21 Cevaplar

0 oy
(1,409 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun çok zor yaa :(( babam hep giderdi 
(1,409 puan) tarafından
Kime dedin casperiye
(5,668 puan) tarafından
sevire. seninkini sirket goturecekse zaten ayarlar proseduru. sevirin esi kendi kendine bide ecnebi memlekette deneyek nasibimizi deyip bodoslama dalacak sanirim oyle anladim yani niyeti oyle gibi
(1,409 puan) tarafından
Evt benim eşimi şirket götürecek onlar ev vize aile goturme kendileri yapacak eşim birsey yapmayacak babamda şirketle gidip geliyordu aynn direk gitmek yada kaçak gitmek malesef zor bizim ülke gibi gel canım gel yok
(21 puan) tarafından
Sizin yazdiklarinizdan bişe anlamıyorum
(21 puan) tarafından
He kucak açmış onu bekliyor galiba
-Reklam-
0 oy
(5,988 puan) tarafından

Gorumcemin kocası da çalışmaya gitti.  Ekmek parası için 

(21 puan) tarafından
Baş edemiyorum adam gitmek koymuş kafasına
0 oy
(1,817 puan) tarafından
ilk evlendigimide eşimin de böyle fırsatı geldi kesinlikle kabul etmedim göndermedim, şimdi keşke gonderseydim diyorum bu zamana kadar belki bizide onun yanına alırdı, tabiki de zor olucak ama böyle bi fırsat yine çıksa gönderirim diye düşünüyorum , hayat şartları zor ya daha da zor oluacak gibime geliyor, Allah en iyisini bilir tabi.
(21 puan) tarafından
Oda öyle diyor dahada zor olacak işte ben 3 cocukla kalıyorum ondan dolayı biraz sıkıntı yapiyorum
0 oy
(236 puan) tarafından
Çok zordur eminin ama oda haklı imkanı olsa bence memlekette kimse kalmaz bu şartlarda inşallah herşey çok güzel olur sizin için çabuk alır sizi de.
(21 puan) tarafından
İnşallah ya bakalım ne olcak
0 oy
(1,034 puan) tarafından
Evet manevi olarak zor ama maddi olarak rahat edeceksiniz. Bizim bı tanıdık iflas edince Fransa'ya gitti çalışmaya. Birikim yapti, eşine para gönderdi ve kendini toparladı. Yakın zamanda da ailesini yanına alacakmis ne güzel. 
(21 puan) tarafından
Oda öyle diyor maddi olarak burda bişe yapamayim diyor oraya gtcez orda yaşaycaz diyor
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Yani evet zor ama mesleği varsa sizi de goturebilirse rahat edersiniz burada imkanlar daha iyi malesef 
(21 puan) tarafından
Bizi oturum aldıktan sonra göturebilir
(1,016 puan) tarafından
Calisma vizesiyle gider muhtemelen her ülkenin prosedürü farklı oturuma gerek yok bazı ülkelerde çalışma vizesiyle giderse belli bir bordro sayısına ulaşınca alabilir
0 oy
(1,184 puan) tarafından
Adam haklı bence baksana insanlar artık iki lokma bir şeyler alamıyor adam sizin için sizin geleceğiniz size daha iyi bir hayat sonmak için gidiyor benim eşimde yılda toplasan iki ay evde kalıyor 
(21 puan) tarafından
Vala sizin eşiniz ne iş yapıyor evt oda diyor sizin için gidiyorum Türkiye de bişey olmaz diyor orda yasiycaz diyor
(1,184 puan) tarafından
Canım benim eşim şehir dışında inşaat çalışiyor ama bir gider 8 9 ay gelmez   bence eşini  dinle
(21 puan) tarafından
Şehir dişimi yurt dışımi ve çocuklarıniz varmı yanlizmi kalıyorsunuz ben tek yasiyom ve üçuncu bebeğimde iki ay sonra doğacak
(1,184 puan) tarafından
Şehir dışı canım iki çocuğum var biri 8 yaşında 1 4 yaşında  tek kalıyorum  o zaman sen doğum yap sonra eşin gitsin vala bacım ben de istiyorum kocam evde olsun hastane okul market her şeye ben koşuyorum  ima imkanlar el vermiyor
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Adam haklı hayat şartları zor ,ama bende olsam yolmazdim valla ,napsin demekmywt9semiyor
0 oy
(493 puan) tarafından

Bende yurt dısından geldim herifi götürmeye calısıyom gelmio benle :(((

(21 puan) tarafından
Sen niye geldin
(493 puan) tarafından
Gelin geldim bende
0 oy
(1,564 puan) tarafından
Hangi Ülke'ye gidicekmiş peki
(21 puan) tarafından
Fransa abisi orda
0 oy
(569 puan) tarafından
Kaçak yoldan gittikleri için gelemiyorlar da komşumuzun kocası 3 senedir yurt dışında çalışıyor gelmek de gelmiyor ailesini de yanına alamıyor tam bir saçmalık
(21 puan) tarafından
Oturum alırsa alabliyor abisi 2 senede oturum aldı eşini çocuklarini götürdü sonra
(569 puan) tarafından
Yani olur evet lâkin 2 sene az bir süre değil ben kuru ekmek yiyip beraber olmaya râzıyım

Aza kanaat etmeyen çoğu bulamaz, duran taş tutunur boşuna dememiş atalarımız.
(21 puan) tarafından
E vala canım dedigim gibi 1 senedir dil döküyorum adam vazgeçmiyor gitcem diyor
0 oy
(2,436 puan) tarafından
Benim kocamda tek başıma yurtdışına gidecem demişti bende beni boşa öyle git dedim ,ben olmadan yurtdışında ne işi var ya benle gidecek yada oturacak evinde yurtdışında tek başına bekar hayatı yaşayacak ne yapacağı belli değil ne yapsada ruhum duymaz 
0 oy
(104 puan) tarafından
Bende bırakmıyorum ama arada bırakma fikri aklıma geliyor arkadaşımın eşi de önden gitti sonra arkadaşımla çocuklarını da yanında aldı şimdi taksicilik yaparak geçinmeye çalışan aile ülke ülke geziyor lüks arabayla keşke bir firsati olsa eşimin bende göndersem kim ne derse desin artık turkiyenin yaşam şartları çok zor hele ki 1 den fazla çocuğun varsa
0 oy
(11,067 puan) tarafından
Arkadaşımın eşi de gitti 2 ev aldılar ama uzak kalmak sıkıntı 
0 oy
(4,120 puan) tarafından
Gitsin ama her yer aile kabul etmiyo. Civardan birisi gitmisti sonra ailesini de goturmustu sınırdışı etmislerdi kanadaydi sanirim.  Gitsin bence de. Gurbet zor giden icin de kalan icin de ama elden bişey gelmiyor tr battı 
0 oy
(407 puan) tarafından
Gidicem gidicem diyorda vize çıltı vize çıktı ise çalışma oturma izni çıktı mı öyle gidiyorum deyip gidilemiyor malesef
0 oy
(5,325 puan) tarafından
Benim eşimde gitti Bulgaristana 1 ay durdu geldi tekrar 3 ay gitme ihtimali vardi vizede sıkıntı oldu yoksa 1 senelik olsada gonderecektim ben gerçekten iyi para kazanılıyor 
0 oy
(157 puan) tarafından
E hadi orada biriyle evlenecek olursa o zaman ne olacak 
(21 puan) tarafından
E ne yapım bacım
(157 puan) tarafından
Bilmiyorum ki canım 1 yıldır vazgeçirmeye çalışıyorum yazmışsın senin işin de zor inat çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun.  Yani gerçekten çalışıp yanına alacaksa biraz dişinizi sıkarsanız sonu selamet olur ama başka niyetler varsa ya da olursa o çok kötü işte. cevremde bu durumu yaşayan yakınlarım var o yüzden direkt aklıma o ihtimal geldi yanlış anlama :(
(21 puan) tarafından
Vala benimde o ihtimal gelmiyor değil ama ne ypim adam sizin için gtcem çocuklarımın gelecegi için diyor
0 oy
(89 puan) tarafından
Para kazanmaya gidiyo sizi de sonra alacakmış yanına psikolojik olarak zor ama sonrası güzel olur bence sizin için
(21 puan) tarafından
Evet öyle çok zor hayat
0 oy
(345 puan) tarafından
Bence çocuklarınız için güzel geleceğiniz için bedel ödeyeceksiniz illaki, bende 6 sene bekledim eşim gidip geldi öyle yaşadık geçen sene hep beraber taşındık Amerikaya, eşinize güveniyorsanız engel olmayın geleceğinizi düşünüyor ki öyle bi karar verdi yanında olun birbirinize destek olun sonunda rahat bi hayat varsa denemeye değmez mi...
(21 puan) tarafından
Değerde 3 cocukla kalıyorum ya o biraz zor

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 854 göst.
10 Eylül 2018 Aile kategorisinde Aysecik35 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 704 göst.
15 Şubat 2022 Aile kategorisinde yagmurzamani (262 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 1,460 göst.
0 oy