0 oy
354 göst.
önce Aile kategorisinde (62 puan) tarafından
İlk cocugum doğar doğmaz 2. Ne zaman yapacaksın tek kalmasın dediler sesimi cikartmadim annemlere tatile geldim geldiğim den beri herkes 2. Ne zaman yapacaksın diye diye deli oluyorlar resmen yap tek kalmasın araları çok olmasın ben susuyorum onlar benim 2. Çocuğumun derdine düşüyor sinirlerimi bozuyorlar birde aralarında tartışma oluyor çocukların arasında maksimum 2  1 4  5 yaş olacakmis bu insanlar biraz değişik (daha bebeğim 7 aylık ) bu konuşmalar geçiyor 

20 Cevaplar

+2 oy
önce (531 puan) tarafından

Offf benimde ilk çocuğum oldu 2. Çocuk 3.5 sene sonra oldu korunma falan olmadı. Kayinpederim hep eşime falan şey diyordu onu evlendirecegim neden çocukları olmuyor diye. Bosver bacım şimdi 3. Gebelik neden yaptın diyorlar kıblesi belli değil hiç birinin :D

önce (62 puan) tarafından
Gerçekten haklısınız her ota karışıyorlar
-Reklam-
+1 oy
önce (10,607 puan) tarafından
böyle insanları tersleyeceksin. 2yi yaparsın 3 ne zaman 3ü yaparsın artık bir korunsan mı derler. 

gelip bakacan öı hayırdır de geç 
Ayıp olmasın diye susuyorum da anlamıyorlar
önce (10,607 puan) tarafından
onlar ayıp olmasın diye susmuyorlar ama
0 oy
önce (562 puan) tarafından

3 sene çocuk yapmadığım için kısır bile denildi çokta takmamak gerek:)

Evlendim 3 ay geçti neden hala çocuk olmadı birşey mi var demeye başladılar hatta şey bile duydum kaynanam bir kaç ay daha olmasa haciya hocaya götürecem dedi şok oldum ağlayacaksın sinirden
önce (562 puan) tarafından
:D eski nesil ne yapacaksın ben güldüm geçtim
0 oy
önce (868 puan) tarafından

Tövbe Ya Rabbim …. Benim anneannem bile diyor ki bir tane yeter Allah ömür versin en çok ta benim oğlumu sever :D valla artık ikinciyi düşünmek biraz zor mı desem ne desem ne uygun olur bilemedim sen susmaya devam et boşver 

0 oy
önce (5,279 puan) tarafından
Yahu size.ne diyip ağızlarının payını vereceksin nefret ediyorum böyle her ota bokaa karışan insanlardan hele ki bu konuya aşırı sinir oluyorum 
Ayıp olmasın saygısızlık olmasın diye hep susuyorum
0 oy
önce (109 puan) tarafından
Haha gülesim geldi benimde iki çocuk varken ikiside kız, üçüncü yü ne zaman yapcan derlerdi sonra üçüncü ye hamile kaldım bu erkekmi diye sordular yine kızım oldu. Sonra korunurken dördüncü ye hamile kaldım ben bir taşlamadıkları kaldı. Neyse 4. Erkek oldu şimdide oğlanımı aradın diyolar halbuki hiç öyle erkek kız aramadık , Rabbim nasip etti. Yani bacım derlerde derler hiç bitmez. Şindi bak ben hamile kalmayayım diye herkes iyi korun diyo. 
Bana da 2 3 tane daha yap diyorlar sanki kendileri bakacak yedirecek icirecekler jsjaja
önce (109 puan) tarafından
Yok canım kimse el atmıyor, gelip 5 dk. sevip hemen kayboluyorlar hatta birşey istersin diyede hep meşguller ve işleri oluyor yada hasta oluyorlar. Yani üstüne senden daha yorgun oluyorlar  yeterki aman ufak bir yardım istersin diye ödleri patlıyor. Ben şu 2 senedir şuan kızım 2 yaşında oğlum 8 aylık. Şükür buralar kadar geldim ama ne badireler atlattım,  ne zaman yorgunum desem insanlar benden yorgun oldular, yani bacım kimsenin lafına bakma he de geç , çünkü sen gece uykusuz kalırken , aç yemek yapamıyor bir tek toz alamıyor , hiçbir lüksün yada kendine ayirabilecegin tek bir saniyen olmadığında bakıyordun sana bunları diyenler film keyfi, çay keyfi, kankalarıyla sohbet keyfi yapıyorlar.
0 oy
önce (95 puan) tarafından

Olur mu hiç onlar herşeyi bilirler ne zaman evleneceğiniz ne zaman çocuk yapacagımız hatta sezaryen mı normal mi hepsine karar verirler kaç çocuk olması gerekiyor çünkü onlar 5 tane doğurup tarlada çalışmışlar hepte normal doğurmuşlar ve çok bilgililermiş biz onlara soralım çünkü Doğurduktan sonrads onlar okutacak büyütecek  :D Çok takılma he de geç yaparken haber ederim de :D

Herşeye muhalefetler
0 oy
önce (509 puan) tarafından
Valla ikinciye hamileyim yeter diyoruz sağ salim dogurayimda yok çocuk benim harcim değil bacım ikinci anamı ağlattı eşimindr benimde çocuk filan dusuncek halimiz kalmadı 2 aydır ters düzelmiyor sezeryan gibi duruyor böyle giderse sezeryan olcak olursamda baglaticam tüpleri Allah olmayanlara versin dicem normal olursada gidip spiral taktircam yok bu devirde çok çocuk bakilcak gibi değil alah her ikisini de tattircak çok şükür bir kızım var birde oğlum olcak yeter
Allah yardımcın olsun sagsaglim kucagina alırsın inşallah
önce (509 puan) tarafından
İnşallah canim
0 oy
önce (652 puan) tarafından
Torba değil ki buzesin.ama yap arası çok olmasın :))
Shhshs
0 oy
önce (58 puan) tarafından

Totosuna güvenen kendi doğursun diyosun susuyolar ama bunu ben kapalı yazdim sen açıkça söyle jsjsjjs

Kaynanama bile demisligim var zira beni 3 cu ne zamanla itham ediyoduda jsjsjs
Ben 3 aylık gelirken sürekli soruyorlardı hamilesin diye Ben de yok diyordum daha vakti var diyordum hayır çok geç oldu hemen işte hemen yap beraber  büyürsünüz canın sıkılmaz diyorlardı hatta kaynanan şey demişti birkaç ay daha bekleyeceğim eğer olmazsa hacıya hocaya götüreceğim hashsh
önce (58 puan) tarafından
Geç kaldik deseydin tövbe yaaa jsjsjs
Aman klasik bunlar emin ol yüzde doksani yaşamıştır ben totosuna güvenen doğursun ben doguracagim zamani bilirim diyodum
0 oy
önce (16,134 puan) tarafından
Eşimle çalışmalara başladığımda ben size haber veririm de :)
Ahahahah şok geçirirler
0 oy
önce (2,241 puan) tarafından
Kızım 2 yaşında, bazen bize tek yeter dediğimiz anda millet sanki kendileri bakıyormuşcasına aman olur mu diye tepki veriyorlar. O yüzden ben tepki verenlere siz yapın, elinizden almıyoruz diyorum artık
Cevap vermek gerekiyor bazılarına
0 oy
önce (517 puan) tarafından

Banada biri ay bunu kadını nezaman görsem hamile demişti:O

Benim çocukların arası 4 yaş bide

Gerçekten değişikler
0 oy
önce (3,703 puan) tarafından
Hiç dert etme ,çoğunluk seninle muhabbet edecek ortak konu bulamadigi için, 2. Çocuk konusunu açıyor.Yoksa kimseninde pek umrunda değil, emin ol.Bazilarida tavsiyeci teyzeler bulduğu her gence ,öğütler verenler sana özel değil  :)
Haklısınız
0 oy
önce (143 puan) tarafından
Susma konuş kardeşim agiznin boz bidaha yanına bile gelmezlee
Böyle özel meselelere karışan insanlar hiç gelmesinler zaten her halta zaten karışıyorlar bir yatak odası kalmıştı
0 oy
önce (5,415 puan) tarafından

Takmiycan canım benimde komşum sorup duruyor ama kötü niyetli değil ses etmiyorum ama kaynanam tamamen kıllıgina uğraşıyor mesela eşim bazen çocuk istediğinden bahsediyor şey diyor ne yapacaksınız çocuğu o size yeter falan diyor bende . Ben Zaten düşünmüyorum diyince de 1 tane olur mu doğur 2 3 tane daha vs vs konuşurlar bacım ağzı olan konuşur sen he de geç 

Aynen öyle ağzı olan konuyor valla
0 oy
önce (1,350 puan) tarafından
Hiç kulak asma desinler gül geç ben kandım onlara 3. cüyü yaptım çok zorlanıyorum şimdi hamilelik birinci sınıfa gidiyor çocuğum aşırı zor ikinci 3 yaşında hep ilgi istiyor buda doğsa napicami bilmiyorum kim olsa yap bir tane üst üste getir yok şöyle böyle asla kanma
Benim bebeğimde çok zor ve herkes görüyor ama ağzı olan konuşuyor işte Allah yardimciniz olsun
0 oy
önce (2,023 puan) tarafından
İkinci çocuğu yapıncada tamam yeter başka yapma  derler hepsi aileden sorumlu görevli mübarek hiç dinleme ben biliriz eşimle de geç bu sizin özeliniz benim kızım 14 yaşında oğlum 18 aylık yaş farkı çok önemli değil
Laflarını söylerim de ayıp olur diye susuyorum
0 oy
önce (1,789 puan) tarafından
Peki beni düşün 4 buçuk yaşında ikizler teyzem geçen gün 3. Ne zaman diye soruyor  neymiş ileride pişman olurmuşum 1 tane daha gerekliymjs. 

Kendisinin de 2 çocuğu var tüplerini baglatmis 2 den sonra bana 3myu yap diyor g.zekali.  gereksiz boş muhabbetler bunlar ben ikizleri büyüten kadar neler çektim şimdi 3.yu soruyorlar bana
Herkeste bir çene var boşa kullaniyor işte aslında herkes ne kadar zor durum olduğunun da farkında konuşmak için konusuyorlar
0 oy
önce (814 puan) tarafından
İlk 3 yıl bebek yapmadık korunduk gezdik vs sonra bir oğlum oldu kaynanam tek çocuk hiç çocuk dedi sen çok biliyorsun senmi buyutuyon senin oğlun benim kocam ona karış benim oğluma degildedim 2cisi kizim oldu araları 11 ay cookkkzor bı durum kimse yardım edmiyosan karisma haklarida yok şükür büyütüyoruz esimle
Ben evlendikten sonra 3. ay da niye olmuyor demeye başladılar ahhash
önce (814 puan) tarafından
Bizimkilerde soylendide ben cok  hirladim  :D

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 292 göst.
0 oy
10 cevap 265 göst.
0 oy
34 cevap 1,825 göst.
12 Aralık 2019 Diğer kategorisinde Kertebilenkele (1,374 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 453 göst.
8 Ekim 2023 Aile kategorisinde ♥️Berat Seha'm♥️ (6,740 puan) tarafından soruldu

401,533 soru

12,018,361 cevap

36,222 kullanıcı

...