0 oy
450 göst.
Diğer kategorisinde (249 puan) tarafından
Kızlar bazanin altındaydı montlar havalar soğudu çıkardım makineye attım dün serdim kalın oldu için kurumadi bende almadım içeri içerde kokar güzel kurumaz diye yanında tüm kiyafetler seriliydi sadece montları çalmışlar kapımız sonuna kadar açıktı hala şoku atlayamadım çocukların eşimin benim ihtiyacın var madem ben elimle verim niye çalıyorsun cidden bu insanlar nasıl zihniyete sahip anlayamıyorum öyle yeni biseyde değil çok üzüldüm morelim bozuldu ve beklemedim bişeydi kızlar ve gündüz vakti ya bizim perde çekikti tesettür oldum için başımda yazma olmadı için hemen açmadım perdeyi üstümü giydim yazma taktım açtım baktım hiçbiri yok

5 Cevaplar

0 oy
(909 puan) tarafından
Dayımların ev birinci kat balkona serili ıslak nevresimi çalmışlardı bunu yapanın erkek olduğunu düşünüyorum çünkü bir bayanın boyu yetmez o kadarına eve nasıl götürcen demiştik evdeki kimse mi sormayacak ıslak nevresim nerden çıktı diye insanlar bi acayip gerçekten 
(249 puan) tarafından
Nevresim mi daha neler duyacak bu kulaklar bizim evde birinci kat maşaları çıkarmış üstünden bide güzelce toplayıp götürmüş bizimkilerde ıslak ti
(249 puan) tarafından
Bu arada bende erkek oldunu düşünüyorum kesinlikle
(909 puan) tarafından
Allah cidden akıl fikir vicdan versin kimse malını kolaylıkla almıyor kimsenin malı da böyle götürmeyle kimseye yaramaz insanlarda ne utanma kalmış ne korku ya görüp balkona çıksaydınız hiç korkmadan bunları yapan neler neler yapar diyorum bazen bu cesaret beni korkutuyo
(249 puan) tarafından
Valla eşim kendininkini zaten bulmuştu benimkide eskiydi çocuklarıma biri almıştı en çok onalrinkine üzüldüm kolay alınan birşey değil balkona çıktım kimse yoktu
(5,976 puan) tarafından
enimde enistemin kotlari calinmisti islak islak.
-Reklam-
0 oy
(5,316 puan) tarafından
Insanlar aç gozlu artik bizde evin icinde otururken misafirimuzde vardi disarda babaannemin terligi vardi onu almislar ipte kardesim kalin esofman alti vardi onu almislar komsunun kamerasi var ordan baktik bizim kiraci calmis babam cikartti onlari . Yan komsumuzda yeni evlenicekti kapini  onundeki ayakkabilari calmislardi
(249 puan) tarafından
Bende kendi kendime söyleniyorum hala bu kadar mı düştünuz diye  terliğe bile tenezzül ediyorlar pess valla ben hala şoktayım eşim de diyor iyide kıyafetlerimizi calmadilar eşim de inanamadi şaka yapıyorum sanıyor
(5,316 puan) tarafından
Caliyorlar canım ayakkabi hirsizligi var gozunu kestirdiklerini alip gidiyorlar bit pazalari dolaptan satiyorlar onlari birde bu giysi kumbarasina attigimiz kiyafetleri caliyorlar hatta instegramda var mesela biri cöpun kenarin temiz temiz katlayip koymus posetin icine ihtiyaci olan alsin diye kadin bu tarz seyleri bulup satiyor satısa cikarmisti
(249 puan) tarafından
Satanlar bıraksa da ihtiyacı olan alsa çöpün yanına katıyorlar poşetle katlanmış tertemiz eşim getiriyor ben yıkıyorum giyiyoruz olmayanlarida bende tekrardan kapıya katıyorum ihtiyacı olan alıyor Allah akıl versin inşallah yapanlara
0 oy
(13,094 puan) tarafından
Tövbe yarabbim ya cidden bu kadar mı harama el uzatma
(249 puan) tarafından
Haramı düşünen kalmadı bacım bu devirde düşünen çok az
0 oy
(5,153 puan) tarafından
Bizim apartman site olduğu halde yan komşum halılar koymuş kapıya yıkamacı alsın diye çalmışlar 
(249 puan) tarafından
Kameradan da korkmadilar Allah akıl versin bacım benim çok zoruma gitti ama erkek almıştır kadın cesaret edemez
(5,153 puan) tarafından
Bu  zamanda kadın erkek  cesaretini kalmamış cnm gözü kararan herşey yapar
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Abimler giris katta otururken iptem camasirlari calinmsti.ama resmen secerek calmislar iyileri almislar kotuleri birakmislar.bikerede apartman kapisi acik kalmis abimin orijinal ayakkabisi calinms.yengemjnkiler duruyordu.okadr yuzsuzler yqni iyileri alio koyuleri birakiyorlar yazik gunah yani.
(249 puan) tarafından
Çamaşırlarimiz duruyor hepsi sadece montlarımızı çalmışlar eşimle benim montum eskiydi çocukların ki yeniydi onlara biri almıştı en çok cocukalrjminkine üzüldüm hepsine mi ihtiyacı vardı da aldı yoksa alıp satacak mı içim içimi kemirdi bacım
(2,481 puan) tarafından
Uzulme canim cikacagi varmis rabbim daha guzellerini nasip eder.bosalttiginin yerini daha guzelleriyle doldurur insqllah.
(249 puan) tarafından
Amin inşallah Allah'ım razı olsun canım ❤️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 307 göst.
13 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,098 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 458 göst.
0 oy
18 cevap 2,742 göst.
+1 oy
5 cevap 148 göst.