0 oy
169 göst.
Aile kategorisinde (1,470 puan) tarafından
Kızlar boşanmak istiyorum eşimden soğudum ilgisiz çocuğun sorumluluğu da bende işten eve gelir yemek yer uyur çocukla ilgilenmez bile arada eve de gelmez arkadaşlarıyla takılır bana para bile vermiyor geçen ekmek alamadım parasızlıktan hiç sormaz ne ihtiyacın var para vereyim lazımsa diye çok yoruldum sorumluluklar çok fazla bu boşanma süreci nasıl geçiyor aklımdaki tek soru çocuğum babasız büyümesin mahkeme çocuğu bana verir mi babasına verirse kahrolurum ha bosanmiyor da bu arada eskisi gibi olalım düzelelim diyor ama bende herşey bitti

2 Cevaplar

0 oy
(89 puan) tarafından
Avukatla gorusebilirsin. 5 hatta yanlış hatırlamıyorsam 8 yaşına kadar çocuk anneye veriliyor annede veya ailesinde anormali bir durum olmadığı sürece. 

Boşanma süreci başlayınca sizin nerede kalacağınıza falan bakılıyor, çocuk sizde kalacağı için ona sunacağınız yaşam şartları vs, pedagog eşliğinde değerlendiriyor mahkeme. 

Maaş vs. Bunlara hemen bakılmıyor çünkü calismasiginiz için babadan gelecek olan nafakayı sizin maddi gelirinize sayıyor mahkeme. Çalışsanız o süreçte çocuğun nerede kalacağını falan sorup sorusturuyor. 

Davayı direkt olarak değil avukat esligijde açar dilekçeyi birlikte yazarsanız lehinize olur. Zaten anlaşmalı olunca süreç 2 hafta içerisinde bitiyor. Çekişmeli de 1 yıl kadar. Bunlar 8 ay önce boşanmak istediğimde avukatın bana söyledikleriydi. Yinede kararinizdan eminseniz avukatla görusup bilgi alabilirsiniz. 
(1,470 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım görüşeceğim
(89 puan) tarafından
Yinede, oturup sağlam kafayla düşünün. Çocuğum babasız büyümesin demişsiniz ya o yüzden söylüyorum. Biz buradan ilişkinizi bilemeyiz ama evde yaşayan ve Karar alan sizsiniz. Her şeyi gözden geçirin, sonrasını da düşünün. Hakkınızdan hayırlısı kolaylıkla olsun inşallah ❤️
(1,470 puan) tarafından
Amin inşallah
-Reklam-
0 oy
(2,649 puan) tarafından
Zaten aranızda dini nikah yoktu eşin seni boşamıştı yenimi aklına gelmiş herşeyi düzeltmek boş ver böyle bir adamı çekme zaten mahkeme sana verir büyük ihtimalle çocuk küçük 10 yaş ve üzeri çocuklara soruluyor galiba kimde kalmak istiyorsun diye Hakkı'nda hayırlısı olsun inşallah
(1,470 puan) tarafından
Amin inşallah canım bir kurtulabilsem keşke

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 248 göst.
0 oy
1 cevap 67 göst.
0 oy
3 cevap 111 göst.
0 oy
4 cevap 144 göst.

406,229 soru