0 oy
432 göst.
Moda kategorisinde (447 puan) tarafından

Kızçeler yoğun bır depresyon sürecini geride bırakıp artık kendıme yatırım yapma zamanı evet dıyete baslıyorum  doya doya yedım  ve hıc dıyet yapıp bozmadım çünkü gerçekten dıyet yapıp bozmak venı çok dibe cekıyordu  4 aydır hep yedım bunalımda olduğum için ne varsa yedım 24 saat  şimdi dıyet zamanı   bu 4 ayda hıc dıyet yapmadım  çünkü hazır degıldım 

Bu çaylar dan hangısını kullandınız  işe yarayan var hepsıni öneri  üzere buldum sızede sormak ıstedım  sızede fıkır olsun  

image

image

image

image

image

12 Cevaplar

+4 oy
tarafından
Bunların hepsi boş hepsi 
(52 puan) tarafından
Hepsi boş diyecektim:)
-Reklam-
+3 oy
(4,539 puan) tarafından

Böyle şeylere parani harcama hem parandan hem sağlığından olursun 

+2 oy
(766 puan) tarafından
Bunların hiçbiri gerçek kilo verdirmez canım, sadece biraz ödem atarsın 1-2 kilo vermiş gibi görünürsün o kadar
+1 oy
(593 puan) tarafından
Zayıflama çayları sakın kullanma ,böbrek yetmezliği mide rahatsızlıkları gibi şeylerden hastanelik olursun etrafimda birçok kişi var örnek olarak 
0 oy
(9,640 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım şükür atlatmışsın maalesef bilgim yok ben bunlardan hiçbirini kullanmadım klasik yeşil çay kiraz sapı hibiskus gibi aktardan alıyorum
(11,213 puan) tarafından
Hibiskus faydası oluyor mu cnm
(1,097 puan) tarafından
Hibiskus ben de kullandım faydası vardı ama çok ekşi geldi bana
(9,640 puan) tarafından
Bence oluyor canım denenebilir
Ben seviyorum tadı rahatsız etmedi bazen limonlu iciyorm
(11,213 puan) tarafından
Neye faydası var ödem atmaya mi yağ yakimina mi
Ben kiraz sapı ile beraber demledim limon da koydum içine onu iciyorum
(9,640 puan) tarafından
Diyette kabızlık sorunu çok olunca bağırsakları çalıştırmaya ve ödeme iyi geliyor.
Ben normalde ayrı içerdim bugün mix yaptım yeşil çay kayısı hibiskus form karışık limon karıştırdım içiyorum ödeme iyi geliyor
(11,213 puan) tarafından
Anladım cnm benim ödem bitti artık ;) yavaşladı kilo verme çünkü ;).yağ yakan lazım bana
(9,640 puan) tarafından
Göbek yağı eritmek için ceviz suyu çok iyi geliyor canım ben de işe yaramışti diyetisyen önerisi
(447 puan) tarafından
Tarif versene kız
(11,213 puan) tarafından
Nasıl oluyor kız oooooo
(9,640 puan) tarafından
Canım iki tane tüm cevizi bir bardak suyu akşamdan koyuyorsun sabahleyin o rengini veriyor aç karnına uyanır uyanmaz içiyorsun
(9,640 puan) tarafından
Hergun
(11,213 puan) tarafından
Kabuksuz ceviz mi cnm
(9,640 puan) tarafından
Evet canım kabuğunu temizleyip
0 oy
(786 puan) tarafından
Ben stayfit çay aldım cumartesi gününden beri sabah aksam düzenli içiyorum aşırı iştah kapatıyor ve benim gibi surekli kabız olan birini aşiri cırcır yapıyo 
0 oy
(626 puan) tarafından
Şu aserola olanı bi tanidigim verdi tadı güzel fakat ağzı kupkuru yapıyor sürekli su içmek zorunda hissediyorsun kendini tokta tutuyodu ama çöpe attım içemedim ben bunlar boş ya önemli olan spor az yemek ve irade kesinlikle 
(447 puan) tarafından
E kız tok tutuyo susatıyosa daha ne istiyorsun
(626 puan) tarafından
Ağzımda kötü bi tat birakiyodu ne bilim sürekli susamak istemedim:)
0 oy
(265 puan) tarafından
Cnm bende ilk defa 70 gördüm çok yakın dostum 16. Bu ik kilo verdi yengesi ilaç göndermiş ona çok güzel kilo verdi diyor resmen istahim gitti en yakın dostum ama oda ekmeği herşeyi kesti bemde dedim banada göndersin parayla ims zayiflarim çoğu yakını öyle vermiş ama ilaç ismi yok 
(447 puan) tarafından
Nasıl yanı ilaçlamı zayıflamış doktor mu yazıyor hapları
(265 puan) tarafından
Hayır cnm yengesi gönderiyor bende adını falan bilmiyorum diyor iştahı kesti tamamen anca su iciyorum en yakın arkadaşım işte 108 kilodan 94 kiloya düştü
(447 puan) tarafından
Yengesi neci
(265 puan) tarafından
Vala cnm bilmiyorum işte bende dedim bana al bir paket bakalım
0 oy
(1,196 puan) tarafından
Ben bir ürün kullanıyorum çok etkili sadece bitkisel ürün çok güzel yok tutuyor ve iştahı kesiyor ben çok memnunum yağdan veriyorsun bide 
(786 puan) tarafından
Adınıda yazsaydın yaa
(1,196 puan) tarafından
Diyetfit adı :) instagram hesabiniz varsa bakabilirsiniz
(786 puan) tarafından
Bende stayfit aldım instagram da
(1,196 puan) tarafından
Fiyati nedir
(786 puan) tarafından
450 tl ikili alımda 400 tl biz 800 ye iki tane aldık arkadaşla
0 oy
(236 puan) tarafından
Aserola kullandım ilk iki ay müthiş işe yaradı çok güzel kilo verdim ama sonradan etkisi geçti verdiğim kiloları fazlası ile geri aldım 
0 oy
(1,363 puan) tarafından
Hareket , spor, sağlıklı beslenme olmadığı takdirde hiçbir içecek zayıflatmaz...
0 oy
(2,064 puan) tarafından
hiçbirini denememeni öneririm sağlıklı beslenme, yürüyüş bol su

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 108 göst.
9 Haziran 2024 Diğer kategorisinde ahsenguzel61_ (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 79 göst.
5 Ekim 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayparcasi-68! (350 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 118 göst.
15 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 193 göst.
6 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Busuhus (185 puan) tarafından soruldu

410,745 soru

12,359,181 cevap

41,338 kullanıcı

Kategoriler

...