0 oy
225 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (417 puan) tarafından
Kaliteli bebek arabası ve anne yanı yatak önerileriniz varmı? 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bebek arabası kesinlikle joie al tek elle kapanıp açılan öyle büyük bir şey de alma ama şu travel mı diyorlar artık ona bir puset bir yatak olana çıkarmalı takmalı onlardan da alma bebek büyüdükçe  aşırı kullanışsız oluyor benim bebek arabam baby Care maxi çok pişmanım kamyon gibi yemin ederim çokta ağır hafif ve kullanışlı al 
(417 puan) tarafından
Evet hafif olsun istiyorum tek başımada kullana bileyim
-Reklam-
0 oy
(6,892 puan) tarafından
Ben marka vs şeye takılmadım benim için işlevsellegi önemliydi benim arabam çift yönlü 3 kademeli a101 in bebek arabası 5 sene oluyo alalı hala ara ara kullanıyoruz ben çok memnundum altında da birşeyler koymak için sepet gibi birşey vardı sağlamda 2 çocuk aynı anda bindi ona tek katlamalı parçalı frlan değil ne büyük ne küçük kapanınca travel sistem bana kimse tavsiye etmesi kullanışlı değil hantal onun için büyük araba ve yer lazım dediler bende a101 e gelince hemen aldıydım 
(417 puan) tarafından
Ben hafif olsun istiyorum
(6,892 puan) tarafından
Bizimkisi öyleydi canım eski modellere bak şuan hep travel sistem var ve ağır diyorlar
0 oy
(65 puan) tarafından
Hafif, tek eller açılır kapanır, tekerleri biraz büyük olmalı. Marka önemli her marka sağlam araba yapamıyor
(417 puan) tarafından
Evet onun için karaesız kalıyorum kötü bir arabaya sırf marka diye dünyanın parasını vermek istemem en azından verdiğim paraya değmesi lazım
(65 puan) tarafından
O yüzden iyi araştır. Elele  markasını hiç duydun mu bilmiyorum onun ürünleri genelde kaliteli oluyor ama ağırlığını bilmiyorum arabasının
(417 puan) tarafından
Duymadım ama bakacagım Joe düşündüm onada çok agır dediler pregoda aynı şekilde
(65 puan) tarafından
Ağır araba pişmanlıktır
(417 puan) tarafından
Tek elle açılsın kapansın istiyorum hafif olsun
0 oy
(300 puan) tarafından

Maddi olarak sorun olur mu bilmiyorum da canım ben alırken daha uygundu sonra fiyatı 2 katına çıktı. Bagi neo kullaniyorum memnunum. Benim icin cift yönlü olmasi katlandiginda bagajda az yer tutması kapaliyken taşımasının kolay olmasi (çek çek valizler gibi cekerek götürülebiliyor) tek elle açılıp kapanabilmesi önemliydi. Her annenin aradigi özellik aynı olmayabiliyor sen hangi özelliklerini istiyorsun o önemli. Ben sadece pusetten memnun degildim. Avionaut iyi sanip ondan almistim bir de maxi cosi puset sadece ikisi uyumluydu. Şimdi olsa yine ayni bebek arabasini ama maxi cosi puseti alirdim. Normal bebek arabasinda da 3 kademesi var tam yatış yari oturur dik oturur pozisyonlari veriliyor. Youtubedan inceleyebilirsin. Benzer özelliklere sahip bir marka daha vardi prego mios kapaliyken taşıması zor oldugundan onu tercih etmedim. Bence aklinizdaki bebek arabalarinin youtube videolarina bakip sonra mağazada manevrasina ve diger özelliklerinin istediginiz gibi olup olmadigina bir de canli olarak bakip sonra alın. Saglikla büyütün :)

(417 puan) tarafından
Pregoya falan baktım çok ağır geldi dediğinize bir bakayım çok teşekkür ederim sizlerde sağlıkla büyütün inşallah
(300 puan) tarafından
Bagi neo hem hafif hem çek çek şeklinde olduğu icin taşıması cok cok daha kolay canım ne demek rica ederim inşallah hepimiz sağlıkla büyütelim
Anne yani olarak da elele bonte modelini almistim ama asagi indirilen kisim kademeli olarak inip kalkmiyor ya tam asagida ya tam yukarida o yönü kötü baktigin modellerde ona dikkat edebilirsin
(417 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim yatak yüksekliğine gelmesini istiyorum kademeli olsun olmuşken
0 oy
(4,296 puan) tarafından

Baby 4 mü ne var onu sakın ama sakın alma tavsiyem 

(417 puan) tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(2,030 puan) tarafından
anne yanı olarak kraft park yatak kullanıyorum kızım 2 yaşında hala kullanıyoruz çok sağlam bebek arabası da kraf extreme almıştık ancak hiç memnun değilim çünkü biz çok sık seyahat ediyoruz ve ağır hantal bebek arbaası çok zor oluyor ben kızımla tek bir yerlere giderken de katla koy sığdır vs çok sıkıntı oldu. şimdi yeniden alacak olsam tek elle katlanan kabin tipi daha hafif olanları tercih ederdim. 
(417 puan) tarafından
Evet bende arabayı hafif istiyorum anne yanında kararsız kaldım ama park yatak daha kullanışlı diyorlar
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Kabin boy tek elle kapanıp acilanlardan almıştım kaft marka memnunum hafif kullanışlı iyikide almışım yok puseti olsun falan desen gereksiz para verirmisim uzun vadede en kullanışlısi 
(417 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(4,171 puan) tarafından
Travel sistem alma da ne alırsan al git tam yatar baston bebek arabası al hangi marka olursa olsun çok rahat edersin travel sistem alırsan da nefret edersin 
(417 puan) tarafından
Tamam bakayım yarın
0 oy
(1,342 puan) tarafından
Herkes nefret etmiş ama ben travel sistem kullanıyorum çok memnunum puseti oto koltuk olarak da kullanıyoruz çok rahat oluyor bebek uyuyor mesela arabada pusetle alıp bebek arabasına takıyoruz falan şahsen memnunum tek sorun benimki biraz büyük bagajda çok yer kaplıyor o yüzden marka tavsiyesi vermiyorum ama yine de bakmak istersen graco 3in1. Aracınız varsa isofix kesinlikle al büyük rahatlık kemerle uğraşma derdi yok. 
(417 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(28 puan) tarafından
Sunyy baby viper ksbin bebek arabası. Hafif tek elle açılır kapanır, kwtliykrn minicik
(417 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim
0 oy
(19,483 puan) tarafından
Valla bebek arabasını iyi bişey almadığım icin çok pişmanım. Gez gir öyle al derim. Ben travel sistem aldım . Ama çok hantal. 2. Çocuğumu da büyütüyor ana nasıl. Bı orası çıkıyor bı burası. Arkadaşım prego almıştı sanırım. Çok hafif ve güzeldi. 
(417 puan) tarafından
Tamam teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 66 göst.
0 oy
13 cevap 207 göst.
28 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Princess_s mother (654 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 54 göst.

408,336 soru

12,267,614 cevap

37,512 kullanıcı

Kategoriler

...