Maddi olarak sorun olur mu bilmiyorum da canım ben alırken daha uygundu sonra fiyatı 2 katına çıktı. Bagi neo kullaniyorum memnunum. Benim icin cift yönlü olmasi katlandiginda bagajda az yer tutması kapaliyken taşımasının kolay olmasi (çek çek valizler gibi cekerek götürülebiliyor) tek elle açılıp kapanabilmesi önemliydi. Her annenin aradigi özellik aynı olmayabiliyor sen hangi özelliklerini istiyorsun o önemli. Ben sadece pusetten memnun degildim. Avionaut iyi sanip ondan almistim bir de maxi cosi puset sadece ikisi uyumluydu. Şimdi olsa yine ayni bebek arabasini ama maxi cosi puseti alirdim. Normal bebek arabasinda da 3 kademesi var tam yatış yari oturur dik oturur pozisyonlari veriliyor. Youtubedan inceleyebilirsin. Benzer özelliklere sahip bir marka daha vardi prego mios kapaliyken taşıması zor oldugundan onu tercih etmedim. Bence aklinizdaki bebek arabalarinin youtube videolarina bakip sonra mağazada manevrasina ve diger özelliklerinin istediginiz gibi olup olmadigina bir de canli olarak bakip sonra alın. Saglikla büyütün
Baby 4 mü ne var onu sakın ama sakın alma tavsiyem
408,336 soru
12,267,614 cevap
37,512 kullanıcı