0 oy
325 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (88 puan) tarafından
Ablam evlenmeden önce eniştemin parasını yiyen bir kadın varmış kızlar enişteme evli olduğunu söylememiş bu kadın sonra bu kadınla eniştem ayrılmışlar ablamda enistemle iste evlendi tabi biz bunları bilmiyorduk sonradan öğrendik ablamda bilmiyordu eniştemde zaten kadınla alakasını kesti tamamen bakarken olan bisey bu kadın iste 4yil sonra tekrar ortaya çıkmış enistemle ablam arabada giderken motorla gelerek enişteme kocam tatlım aşkımım demis arabaya yanaşıp ablamda bağırıp çağırmış bu kadın evli kızlar ve cocuklarida var kocasıda umurunda değil kocasına söylemişler bikac kişi kocası inanmamış ama kadın eniştemi rahatsız ediyor polise gitmişler bisey çıkmamış delil yok ortada bu yüzden ablam sürekli enistemle kavga ediyor buluştun görüştün diyor eniştemde yapmadım diyor bizde boşver diyrouz ama kavga sürekli var kadın zaten amacı enistemden para almak kadın belalı tiplerden kizlar şehirde degisemezler evleri orda ablam ne yapmalı sizce biz boşver diyrouz ötüp ötüp gider diyoruz ama ablam korkuyor  uzuyor kendini ne yapmalı sizce ??

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kanit toplamaktan başka yapilacak bı şey yok arıyorsa mesaj yolluyorsa onlari kaydetmesi lazım elindeki kanıtlarla kocasinin gozununun önünde saçini yolup eline vermesi lazım kocasina da kanıtları göstererek ama ben bu kadinlar musallat oluyor muhabbetine pek inanamıyorum umarım enisteniz ablanizin suphelendigi şeyi yapmiyordur. Şüphe tek gerçektir maalesef 
(88 puan) tarafından
Hayir ama yani kadın kadinligini3kullanip eniştemi baştan çıkarta bilir zaten kadın ablamin yanında ortaya çıkıyormuş motorla arabaya yanaşıp aşkım diyormuş ensitemde arabayı sürmeye devam ediyormuş takmiyormus ama ablam çok üzülüyor
tarafından
Valla gözü gönlü tok dürüst adamı kimse kadinlikla baştan cikaramaz canım enişten düzgün olsa orada arabayı uzerine sürer ağzına geleni sayar gider kocasına bile söyler  üzgünüm ablan adına
(88 puan) tarafından
Evet ama doğru söylüyosun ama şöyle düşün belalı tipler ailecek
tarafından
O zaman o şehirden taşınmak dışında yapılacak bı şey yok çünkü ülkede adalet sistemi yok suçlular bir kapıdan alınıp diğer kapıdan bırakılıyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eniştenin suçu yokki kadının derdi aralarını bozmak ablanda oltaya gelmiş adam şikayet etmiş ne yapsın. Kocası da baya geniş demekki. Yine yaparsa videoya alsınlar kocasına atsınlar 
(88 puan) tarafından
Bunlar belalı tipler kocasıda icici kadının değişik insanlar bunlar ablama oluyor olan
tarafından
Anladım canım ben olsam kadını evire çevire bir döverdim yaklasamazdı herhalde bir daha
(88 puan) tarafından
Ablamin eti ne butu ne o kadın döver ablami3bela tiplerden
0 oy
tarafından
Enisten çok masumdur eminim.
(88 puan) tarafından
Yanı saf biraz sakin biri köylü biri cabuk kandırılır tipten
tarafından
Yapma Allah aşkına enişten evli kadınla birlikte olacak kadar sere.fsiz
(88 puan) tarafından
Bilmiyormuş kadın evli olduğunu gevrekten bak
0 oy
(56 puan) tarafından
Kadının kocasına söylesin yaptıklarını bulup
(88 puan) tarafından
cinayet bile cikarr diyor ablam od derece korkuyorlar
(56 puan) tarafından
ellerinde delil olursa kadını korkuturla en azından kocana söylicem ve polisede vericem seni diye
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Ablan kocasından eminse guvenicek. Kadın belalı biri de olsa enisteniz oltaya gelmesin hakim olsun evlilik sadakat ister bugün bu yarın başka biri olabilir yani.
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Napcak biliyormusun numarasını her yere dagitcak kadının gördüğü yerde sataşcak kavga cikarcak karakolda da yecek koçanı Alaçam elindek aşığım dedi sürekli kocama bana bulaşıyor diye ifade verecek ama bunu sürekli yapacak  ve kadın onu dövmüş gibide şikayetçi olacak vursun kendini yere ablan deli deliyi görünce susar kendimde yaşasam galiba daha fazlasını yaparım kıskançlığım biraz piskopatlık derecesinde 
tarafından
Yuh senden korkulur
(88 puan) tarafından
Ablam onu yapamaz iste cnm çok zayıf kadın öldürür onu manyakk kadin
0 oy
(1,998 puan) tarafından
Ağzını yırtmak farz olmuş 
0 oy
(68 puan) tarafından

Eniştene güvenemedim nedense :wassat: Mağlum erkeklere güven olmaz..

İlgili sorular

+1 oy
16 cevap 324 göst.
0 oy
43 cevap 527 göst.
17 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 528 göst.
14 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
71 cevap 1,413 göst.
11 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Kibarhanim (273 puan) tarafından soruldu