0 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar benim 12 yaşinda kiz kardeşim var ama annem biraz sorumsuz gibi davranıyor ve bunu ona kaç kez söyledim kardeşimin eve geleceği zaman evde bulun anne dedim. Ama annem nasıl olsa beni bulamazsa ablasına gider kafasında istiyorki bende anne gibi davranayım sorumluluk alayım bide kardeşim çok haraketli 3 yaşında oğlum var ama dağıtmadığı yer yok oğlum o yokken sessiz sakin duruyor ama o varken iyice azıyolar bu seferde alt katta adam şikayet etmiş beni ev sahibine kardeşi de geliyor çok ses oluyor demiş. Annem hastalanır bakarım , bir yere gitmek ister önemli işi olur yine bakarım ama keyfine göre evden çıkıp gidiyor bide benim bakmamı istiyor yoruldum ve bunu çoğu kez yapıyor artık eşimde söyleniyor benimde evde olmadığım zamanlar olur belki müsait olmam yani genelde hani şöyle düşünürüz benim çocuğum eve geliş saati belliyse biyerde olunca hani deriz o eve gelmeden evde olayıımki beni bulabilsin ben bunu güzellikle dediğim zaman allah sana muhtaç etmesin sen ablasın bakıcaksın bakmak zorundasın ben sana okadar şey yapıyorum nankör dedi ve telefonu kapattı daha öncede tartışmıştık bu konuda sonra ben arayıp özür dilemiştim ama yine tartıştık ne yapacağımı bilmiyorum artık 

3 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Annende olsa herkes kendi çocuğuna sahip çıksın.

Küçük bi çocuk, üstüne ergenliğe girmek üzere biri insan kafayı yer.. kardeşine annelik yapmak zorunda değilsin ama ABLALIK yaparsın bu kadar..
tarafından
İşte anneme anlatamadığım nokta bu. Öğlen arası kendi evde olmuyor yada eve geç gidiyordu kardeşim buraya geliyordu yiyodu yemek Bana diyor yedirdinmi doyurdunmu bende kızdım yok aç bırakıyorum diye sonra bana doyurmakdamı zoruna gidiyor diyo off valla yakın olmak da çok iyi bişey değilmiş keşke uzak olsaydım kafm rahat ederdi.. Yoksa hep tartışıcaz
(926 puan) tarafından
Anneme kurban olurum ölürüm cok severim hic boyle huylarida yoktur ama lohusaligimda sadece 1 hafta yanimda durdu inan cokda yardimci oldu ama o lohusalik psikolojisi mi nedir bi an once evine dönsün istedim rahat edemedim şimdi eşek gibi yoruluyorum uykusuzluktan geberiyorum ama yinede daha rahat hissediyorum
Annen cok tuhaf gercekten hani bari sana yolluyor laf yapmasin yani bide dusunmesi lazim 3 yasinda bi cocuk var evde onla mi ugrascan digeriyle mi
-Reklam-
0 oy
(2,481 puan) tarafından
Soylediklerinde cok haklisin canm bazi anneler kucuk coxuklari olunca abi yada abla iste ilgilenmek yapmak zorundalar hissiyati veriyor.benmde 12yasinda gorumcem var kaynnam ayni annen gibi asla unursamaz evde buyuk gorumcem var hep ondan bisiler yapmasinj ister kocasindan bosanmjs kendj cocuklri var oda kardesyle degil kendi cocuklaryla ilgilenmek istiyor.benm esimede aynisini yapiyor maddi olarak hep esim ilgilensin istiyor esimde asla bisi yapmaz vermez boyle olncada kotu avla abi oluyor.bakamiyorlarsa sorumluluk alamiyorlarsa yapmasinlar acikcasi.esim annesine banami sordun yaparken ben kendi cocuklarjma bakmakla hukumluyum sen seninkiyle dedi.trip atti kocama ama umursamiyorz istedgi kadr kudursn dursn kimse kimsenin cocuguna bakmak zorunda degil ablada olsa abide
tarafından
Banada birsürü laf etti ayrıca gitmiş başkalarına da anlatmış böyle yapıyo diye bende yoruldum bir müddet aramıcam bana yaptıklarınıda başıma kakıyo kardeşim 3.20 d e okuldan çıkıyo evde oturan bır çocuk da değil bunu annem biliyor aradım diyoki yürüyüşe çıktım dedim anne kardeşim gelmeden önce çıksaydın yine tartıştık ne yapıcam bilmiyorum
0 oy
(17,884 puan) tarafından
Koskoca kadın kendini çocuğa göre ayarlamayı bilmesi gerek bence de alttan alma arada sırada işi olunca bırakır veya yardım ister okey ama evde durmayıpta ablası baksın deme hakkı yok 
tarafından
Evet bide başkalarına da söylüyor hemen aramızda olan biteni yayıyor ne yapcam bilmiyorum bir müddet aramıcam

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 313 göst.
0 oy
2 cevap 181 göst.
8 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Betulnsa (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 516 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 628 göst.
10 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sahraatay3 (188 puan) tarafından soruldu