Kızlar benim 12 yaşinda kiz kardeşim var ama annem biraz sorumsuz gibi davranıyor ve bunu ona kaç kez söyledim kardeşimin eve geleceği zaman evde bulun anne dedim. Ama annem nasıl olsa beni bulamazsa ablasına gider kafasında istiyorki bende anne gibi davranayım sorumluluk alayım bide kardeşim çok haraketli 3 yaşında oğlum var ama dağıtmadığı yer yok oğlum o yokken sessiz sakin duruyor ama o varken iyice azıyolar bu seferde alt katta adam şikayet etmiş beni ev sahibine kardeşi de geliyor çok ses oluyor demiş. Annem hastalanır bakarım , bir yere gitmek ister önemli işi olur yine bakarım ama keyfine göre evden çıkıp gidiyor bide benim bakmamı istiyor yoruldum ve bunu çoğu kez yapıyor artık eşimde söyleniyor benimde evde olmadığım zamanlar olur belki müsait olmam yani genelde hani şöyle düşünürüz benim çocuğum eve geliş saati belliyse biyerde olunca hani deriz o eve gelmeden evde olayıımki beni bulabilsin ben bunu güzellikle dediğim zaman allah sana muhtaç etmesin sen ablasın bakıcaksın bakmak zorundasın ben sana okadar şey yapıyorum nankör dedi ve telefonu kapattı daha öncede tartışmıştık bu konuda sonra ben arayıp özür dilemiştim ama yine tartıştık ne yapacağımı bilmiyorum artık