0 oy
90 göst.
Diğer kategorisinde (1,293 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızlar ben çamaşırları kurutmaya attığım zaman genelde güneş kuruluğunda 2 saat 20 dk da falan çıkarıyo çıktığı zaman ilk sıcaklığını nemini atsın diye koltuğun üzerine döküyorum. Yarım saate soğuyor  katlayıp yerleştiriyorum. Bu normal mi yoksa kupppkuru mu çıkarması lazım.  Bu arada çekme  kırışma filan görmedim nevresimlerde gayet güzel kuruyor birbirine girmiyor. Buram buram yumuşatıcı da kokuyor. Havlular filan yumuşacık çıkıyor.Sadece siyahlarda solma gördüm Bide belli başlı programlar güzel kurutuyor gerisi nemli çıkarıyor. Eşimde çekme yapacağına nemli çıksın daha iyi dedi. Siz ne düşünüyorsunuz? Hoover marka

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Kurutmasi olmayan ben çıkıyorum posttan:D

(1,293 puan) tarafından
Al canım kesinlikle müthiş bir rahatlık ev tozlanmiyor bile
tarafından
Diosunnn
Ayy onceliklerim var amaaa
Sıra kurutmaya gelir mi bilmem :)
(1,293 puan) tarafından
Valla benim bütün zamanım çamaşırla geçiyodu şimdi makineden sonra çok rahatladım dışarıda kuruttuğum çamaşırı içeri alınca ne kadar tozlu olduğunu farkediyorum
tarafından
Hayırlı olsun canım ♥️
(3,464 puan) tarafından
Dur kız bende gelyom beraber çıkalım skdkdk
tarafından
hahaha.cikalim yavrum:)))))
tarafından
Babam anneme supriz yapmış dün gitmiş almış sjsjsj biz hala yerimizde sayalım sjsj
Gelin bile abimle kavga etmiş bak baban ne kadar düşünceli sen neden düşünceli değilsin diye
tarafından
Hahaha valla biz dimdizlak kaldık
Amca bike almış laaa
tarafından
Valla babam diye demiyorum ama masallah :D anamada soylememis alıp geldikten sonra söylemiş jsjs
tarafından
Aferin kız babana
♥️
Bnm babamda öyle heee herşeyi alır anama
tarafından
Valla bizimkiler öküz sjsj

Alsınlar tabi kizzz o kadar kahirlsrini cekmisler
tarafından
Zamanında cektiyirlar
Sonrada çok bağlanıyorlar
tarafından
Evet öyle valla
tarafından
Esmooo kaosa gel
tarafından
Geldim geldim sjsj
-Reklam-
0 oy
(276 puan) tarafından
Benimki Grundig bazen nemli çıkarıyor nadiren bende günlük ayarında çalıştırıyorum hep 
(1,293 puan) tarafından
Makineyi aldık arızalı çıktı değişim yaptılar buda süreyi uzatıp duruyordu ana kartını değiştirdiler. Bende acaba arada nemli çıkması normal mi değil mi diye bilemedim canım ondan bi soriyim dedim
0 oy
(32 puan) tarafından
Benimki gurindig dolap kurulugu ayarı var 2 de çalışırsa nemli çıkıyor. 3 de çalıştırıyorum ve düşük ısı ayarınıda yapıyorum siyahlar için. Benim siyahlara da sanki renk solması oldu gibi. Oğlumun 2 sweatshirtü çekti sadece. Makinadan çıkar çıkmaz sıcakken katlayıp kaldırıyorum kırışma olmadı. ütüm yüzde doksan azaldı. Bir aydır kullanıyorum çok güzel gerçekten de. 
0 oy
(4,406 puan) tarafından
Ben de dolap kuruluğu ütü kuruluğu filan yaptığımda çamaşır fazlaysa nemli çıkıyordu. Extra kuruda kurutuyorum çok kuru sıcacık çıkıyor 
0 oy
(1,882 puan) tarafından
Bende hoover kullanıyorum ama dolap kurulduğunda kurutuyorum. Güneş kurulduğunda kıyafetleriniz çekmiyo mu? 
(1,293 puan) tarafından
Yok canım çekme yaşamadım hiç
(1,882 puan) tarafından
Ne güzel ben cesaret edip deniyemedim hiç :))
(1,293 puan) tarafından
Dolap kuruluğu nemli çıkarıyordu
0 oy
(1,857 puan) tarafından
Benimkide hafif nemli çıkarıyor 10 dk daha çalıştırıp hemen sıcacık alıp katliyorun ütülü şekilde çıkarıyor zaten . Eğer içinde bekletirsem kiriş kiriş oluyor 
0 oy
tarafından
Bende düşünüyorum yorumlara bakmaya geldim 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 119 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde mehal (754 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 116 göst.
22 Ocak 2024 Diğer kategorisinde dilayyla (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 159 göst.