0 oy
245 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (233 puan) tarafından
İyi geceler arkadaşlar 

Yüksek kiloda hamile kalan arkadaşlar tecrübelerinizi paylaşır mısınız ? Herhangi bi sorun yaşadınız mı? 

6 Cevaplar

+1 oy
(123,071 puan) tarafından
en kilolu selma hulya ve esmagg inlarda veremiyo dogurdular ama
selma yurek yemis bıngıl bıngıl ☺️☺️ vıc vıç seviyo ☺️☺️☺️ okursa miker beni☺️☺️☺️☺️ göbek hoplatiyo

esmaginnin bam teli xan damari kilo konulari  az daha ileri gitsem siler beni küser

hülya desen 1 kahveye bakar cepde ☺️
puhahaha saglam laf yemissin esmaagg
(19,199 puan) tarafından
Hahaahhahaha.bu neee bingillll bingilllll '))))

Kesinlikle yemek yemeyi yapmayı seviyorum ölümlü dünya boşver kiloyu:))

Ama zayıfım hihaaa')))
nah zayifsin baldirlarin kellemin 3 bucuk kati ☺️☺️☺️
(19,199 puan) tarafından
Poxxx o kadar
İncecik zarif seksi bacaklarım var)
-Reklam-
+1 oy
(317 puan) tarafından
Kizima 65 ile hamile kalip 90 ile dogurmustum. Bir sorun da yasamadim. Tabi bu 15 sene onceydi. Ne seker ne tansiyon yasim da daha kucuktu tabi sorunsuz gayet kolay bir dogum olmustu.
0 oy
(19,199 puan) tarafından
Yüksek kiloda yokmu kimse ')
0 oy
(18,999 puan) tarafından
Yüksek kilodan kastın kaç mesela? Ben ikinciye 72 kg ile hamile kaldım. 85 ile dogurdum
(233 puan) tarafından
95 le hamile kalan :(
(18,999 puan) tarafından
Vrdir illa ki.
0 oy
(17,217 puan) tarafından
Ne kadar yüksek kilo mesela ben 82 kilo ile hamile kaldım 
(233 puan) tarafından
95 ve üzeri canım
0 oy
(3,370 puan) tarafından

Ay bu ben:) geldim geldim. 115ile hamile kalmıştım 130 ile de doğuma gittim. Yani hayatım boyunca hep kiloluydum o dönemde de yani kilolu kaldım. Hamilelik boyunca hep bişey olacak mı korkusuyla yaşadım , gebelik şekeri yüzünden insülin kullandım, çok erken başladı ağrılarım yani 20li haftaların başında çatı ağrısı çekmeye başlamıştım.. korkuyla geçti bütün hamileliğim maalesef:/ sezaryenle doğurdum. Ben sırf kilolu hamile kaldım diye özel hastaneye gittim kimse beni zorbalamasın, kimse bişey demesin diye. Özeldeki doktorlar daha anlayışlı daha naif çünkü. Devlete gitmek zorunda kaldım o dönem bir iki kez. Doktorun bir tanesi obez halinle neden hamile kaldın diye de ağlatmıştı beni. Çok zordu benim için o dönem ya amaaan. Sen kaç kg ile kaldın canım?

(233 puan) tarafından
:( :( bende 95 kg canım
(3,370 puan) tarafından
Sıkıntı yapma hiç kendine sadece daha dikkat etmen gerekecek onun dışında inşallah her şey çok yolunda gitsin canım. Ne kadar rahat olursan aslında o kadar iyi oluyor. Negatifi düşünüp negatifi çağırırsan da onu yaşıyorsun. Olumlu düşün hep.
(233 puan) tarafından
Çok sağol canım

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 338 göst.
10 Eylül 2024 Aile kategorisinde BUSRA& (4,051 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
8 Eylül 2024 Diğer kategorisinde MinnosunAnnesii (1,151 puan) tarafından soruldu

406,270 soru

12,180,815 cevap

36,679 kullanıcı

...