0 oy
396 göst.
Diğer kategorisinde (752 puan) tarafından

İyi geceler diyeyim:))

Benim 3 ablam 1 abim var en buyuk ablamla cok iyiyimdir annem gibidir aramizda 9 yas var ama boyumuz giyim tarzimiz aynidir sadece o daha kilolu ben daha zayifim
Ablam kendine cok kiyafet alir kuculen az kullandigi yada kendi ustunde beğenmediği seyleri bana verir ayni sekilde bi kiz yegenim var onun ortak renk kullanabilecegi sari yesil kirmizi gbi kiyafetleride ogluma verir gecen 2 torba kocaman sey getirdi onlar gidince eşim gördü ve bana kizdi niye veriyor ablan sen mi istiyorsun biz kendimz aliriz bebegede sanada dedi oysa ablami sever aralarida iyidir ablamin kotu bir niyeti olmadiginida bilir tutturdu bugunde bunlari ya geri ver yada cope at diyor ne alaka diyorum cok verdi yeter falan diyor 
Yolladigi seyler gercekten cok guzel o benim oz ablam yani ne alaka bilmiyorum ben mi sacmaliyorum esimmi anlayamadim ne yapacagim atacakmiyim cidden hic icimden gelmiyor

16 Cevaplar

+2 oy
(4,893 puan) tarafından
Tam o sırada çıkar ver parayı alışverişe gideyim diyip krizi fırsata çevirecektin
(769 puan) tarafından
Bende bunu yazacaktım ben alırım ederim demekle olmaz hadi ver parayı derdım bende olsam
-Reklam-
0 oy
(5,896 puan) tarafından

Atma başkasına ver yada kumbaraya at . Ama esin haksız bence yaa 

(752 puan) tarafından
Oz ablam yaaa ne var bunda anlayamadim kotu bi niyeti yok zaten bizim biseyler aldigimizi goruyor o icinden geliyor veriyor ben yillarca ablalarimin kiyafetiyle büyüdüm yani dogru durust kiyafet bile almazdim
(5,896 puan) tarafından
Aynen bizde öyleyiz.
0 oy
(838 puan) tarafından
Esım hayatta karısmaz böyle şeylere 
(752 puan) tarafından
Valla 5 yillik evliyim ablam surekli verir adama bisey oldu bunda karisacagi tuttu hic laf etmezdi hatta Allah razi olsun ablandan falan derdi
(838 puan) tarafından
Benım de ablam verıyor sureklı annem bacımın kıyafetlerini kızıma verıypr hıc demez nerden geldı falan
(752 puan) tarafından
Zaten dememeside lazim ama iste
0 oy
(889 puan) tarafından
Eşiniz bence gurur yapmıştır ben alamıyor muyum diye içsel bu düşünceye girmiştir atma eğer bundan dolayı sorun çıkacaksa ihtiyaç sahibi birilerine ver
(889 puan) tarafından
Ablan sorarsa da ona da eşini hedef gösterme ben 2 3 parça aldım içinden ama biriyle tanıştım durumları çok kötüymüş onlara çok üzüldüm onlara verdim diye pembe yalan söyleyin bence hayatta herşey var çünkü insan insana her zaman lazım
(752 puan) tarafından
İnan ablam duysa çok üzülür eşimi coook sever ah ahh
Haklisin canim en guzeli dedigin gbi yapmak mantikli aklima gelmemisti boyle demek
(889 puan) tarafından
Hem araları açılmaz hem diyorum ya insan insana her zaman lazım olurda birgün Allâh göstermesin durumun terse döner ihtiyacın olur istemek zorunda kalırsın hemde ablan üzülür diye toparlamak en iyisi ablan durumu iyi olmayan birine verdiğini duyunca bir şey demezse şuanda böyle söylemek daha mantıklı geldi bana
(752 puan) tarafından
Sagol canim Allah razı olsun gercekten mantikli ve bu acindan dusunmemistim
(889 puan) tarafından
Cümlemizden canım hiç üzülme olur böyle arada aile içi Allah'a emanet ol
0 oy
(554 puan) tarafından
Gurur yapmıştır ben alamıyor muyum diye..ayda yilda bir veriyorsa sorun yok ama sürekli sık sık veriyorsa kabul etme 
(752 puan) tarafından
Ben cocuklugumdan beri ablalarimin kiyafetiyle buyudum bayram seyran haric kiyafet almazdim 3 abla yani esimde bilir 5 yillik evliyiz sadece kiyafet degil bir cok sey verdi bana hep begenirdi ama bu sefer boyle yapti demekki dedigin gbi gurur yapti ama zaten durumumuz iyi normal herkes esimin evine baktigini biliyor aslinda
0 oy
(3,398 puan) tarafından

Bu kocalar neden herşeye burnunu sokuyor çok merak ediyorum 

Bizde 4 kiz kardeşiz ver herşeyi paylaşırız eşime bazen tepkisini ölçmek için sorarım verdiği cevap banane ister ver ister al karışmam der 

(752 puan) tarafından
Aslinda hic karismazdi hatta ablam hep verir sadece kiyafette vermez aklina gelebilecek herseyi verir begenirdi Allah razi olsun ablandan derdi ama bugun karisasi tuttu demekki istemiyor kavga cikacak en guzeli baska birine vermek atmaya kiyamam evde tutuncada kavga cikacak
(3,398 puan) tarafından
Biraz bekle Uygun dille bi konuş belki birşeye kızdı sana patladı
(752 puan) tarafından
Yani cok mulayim bi esim vardir Allah razi olsun gonlumu kirmaz bide hamileyim falan ustume titrer ama bugun tersinden kalkti galiba sonunda olan garip ablama oldu duysa ne kadar uzulur cok sever eşimi
0 oy
(477 puan) tarafından
Ablamda bana verir ne var bunda ayıp değil elbiseler gezer aramızda ne olacak yırtık eski olmadıktan sonra giyiyoruz işte çocuklarda giyiyor yazık değil mi o paraya da başka bi ihtiyaç alınır eşinle konuş yanlış anlamış olabilir erkekler biraz gururludur küçümsüyor falan der belki sana de ki ihtiyaçtan değil bende giyeceğim sonra başkalarına vereceğim 
0 oy
(3,718 puan) tarafından
Ay harbi bu kocalar niye karışıyor benimki karışmaz asla izin vermem kardesimden alırım da veririm de ona ne ki
(752 puan) tarafından
İnan boyle dedim ama cok sinirli kavga cikacak gibi gurur yapti galiba en guzeli atmam zaten kiyamam evdede tutamam kavga ederiz birine vericem
(3,718 puan) tarafından
Ay aman atma canım ya yazık valla.
(752 puan) tarafından
İnanki yazik o kadar guzel seylerki bide ben kucuklukten alismisim ablalarimin kiyafetini giymeye yani tam benim tarzim seyler bazen bana aliyor gibi dusunuyorum ablam yani
Oglusuma tatlis tatlis takimlar yollamis yani kizda giyer erkekte icim gidiyor ama atmaya kiyamicagim icin en guzeli binadakilere vermek birine vermeyi dusunuyorum yani canim
0 oy
tarafından
Benim eşim olsa çok kızardı muhtaç mı ettim de seni aldın diye bence eşin haklı 
(752 puan) tarafından
Ama bu ilk olan bisey degil biz sevgiliykende benim hic kiyafet almadigimi 3 ablamin kiyafetleri ile buyudugumu bilir biz 5 yillik evliyiz ablam hep biseyler verir ve esim cok begenirdi Allah razi olsun falan derdi bugun ne degisti onu anlamadım ayrica esimin evine baktigini herkes bilir zaten inan gurur yapacağı kotu hissedecegi bi durum yok oz ablam yasi buyuk annem gbi benim gozumde zaten
tarafından
O zaman eşine atmanı istemesinin sebebini sorman lazım
(752 puan) tarafından
Sordum gerek yok diyor cok verdi yeter diyor istemiyormus artik bende kavga etmemek icin uzatmadim tamam dedim
0 oy
(9,330 puan) tarafından
Esin haksız bugün babamlara gittim kardeşim bana marka pahalı bir ayakkabı almış  Sonra kardeşim pijama almin babam bana para verdi annem yemekler için sumak verdi l. Benim eşimde dedi neden almış kıyamam almasaymis vs ama kizmadi
(752 puan) tarafından
Bencede haksiz ama inat etti adam kavga cikmasin diye uzatmadim birine vericem atmaya kiyamam zaten
Bu gune kadar hep aldik bugun ne degisti inan hala sorguluyorum ablam duysa ne kadar uzulur cok sever esimi oysa
(7,591 puan) tarafından
Bazen eşler verilen sevgiyi hak etmiyor maalesef
0 oy
(16,473 puan) tarafından
Ben öğretmenim gayette iyi bir maddi durumumuz var ama yeğenlerimin kıyafetlerini giydirdim eşim hiç bir şey demedi bu zamana kadar hadi çocuğa diyebilir ama bana karışamaz ne kardeşlerime verdiğime ne onlardan aldığıma biz dört kardeşiz arada dönüşüm oluyor kimde olmayan kıyafet varsa olana veriyoruz
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Saçmalamış başka birşey değil kavga edecek yer aramış 
0 oy
(7,591 puan) tarafından

Eşine şu hadisi şerifi okumalisin . 

"Kalbinde zerre kadar kibir olan cennete giremez "...  

Bir de israf etmek haramdır bunu biliyor olmalı ...
0 oy
(167 puan) tarafından
Uff erkeğin çok bilmişi de hiç çekilmiyor

Yani gururla falan ilgisi yok öz ablan ihtiyacın varsa da yoksa da verir ona nee, neden ilgileniyor
0 oy
(487 puan) tarafından
Ablamdan aldigimin da hesabinj soramaz valla k bakmasın 
0 oy
(32 puan) tarafından
Bence saçmalık mesela benim kız kardeşim aşırı zengin maşallah deyim benim durumum kötü yinede ona çocuklarımın küçülenlerihi veriyorim ne olacak ki 

İlgili sorular

0 oy
38 cevap 516 göst.
3 Kasım 2024 Aile kategorisinde Pakize333 (2,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 340 göst.
29 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Emir112021 (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 342 göst.
6 Eylül 2024 Aile kategorisinde Yerlikaya (14 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 357 göst.