0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Kızlar amniyon sıvısı fazla bu zamana kadar sknti yoktu dün fazla çıktı bugün seker testi yapildi ondan olablrmis . Bi sıkıntı oluyor mu ?

29+4

5 Cevaplar

0 oy
(850 puan) tarafından
Su fazlaligi sekerle alakali sonuclarin daha cikmadi degilmi daha seker yuklemesi yeni yapildi doktor ona gore diyet önerir bebegin kilolu mu peki haftasina gore su fszla ve seker varsa bebek kilolu iri olur
(44 puan) tarafından
Çıkmadı cnm tahlil ama arkdsm diyor ki suyu yutmadigi için  fazla olur diyo suyu da yutmamasnin altında sebeb vardır bebek sağlığıyla alakalı diyor .
(850 puan) tarafından
Suyu yutmamasi akcigerle alakali su yutar hickirir bebekler yada bobrekte sorun vardir detaylida bunlarla alakali bisey dendi mi cnm
(44 puan) tarafından
Yok canm normal çıktı yani organları sağlıklı dedi
-Reklam-
0 oy
(367 puan) tarafından
Amniyon sıvı fazlalığı erken doğuma yol açabilir. Nedeni bulmak lazım. Genel olarak şekerden çıkıyor. Eğer şekeriniz varsa ve kontrol altına alınırsa, su miktarıda normale döner. Ama başka bir sebepten dolayı ise de bulmak lazım. Ne azlığı, ne de fazlalığı çok iyi bir şey değil. 
(44 puan) tarafından
Bi doguraydim sağlıkla ya
0 oy
(587 puan) tarafından
Bende şeker çıkmamıştı ama amniyon sıvısı fazla idi 28. Haftadan itibaren 37. Haftada doğurdum bana hep erken doğurabilirsin diyordu zaten suyum patladı öyle acil doğuma girdim suni sancı ile doğurdum 
(587 puan) tarafından
Birde ben yememe hiç dikkat etmiyordum çok meyve yiyiyordum yaz dönemi ondan da oluyormuş bana azalt yeme diyordu diyet yap diyordu ben yapmadım ondan hiç düzelmedi hep fazla çıktı
(44 puan) tarafından
Canm ben tatliyi çok yemem meyveyi flan abartmam ama yemeği çok yerim
0 oy
(3,211 puan) tarafından
Benimde bu haftalarda fazlaydı, meyveyi çok yiyordum onu baya azaltmistim pilav makarna hamur işlerinden uzak durdum şeker testi bende yaptırdım sınırda çıkmışti çok şükür birşey olmadı 39 cu haftada doğum yapmıştım 
(44 puan) tarafından
Çok tuvalete gidiyormuydun canm bide akinti ve enfeksiyon varmiydi
(3,211 puan) tarafından
Tuvallette son haftalar daha sık giderdim ama enfeksiyon akıntı vardi
0 oy
(841 puan) tarafından
Bende 35. Haftadan sonra ra fazlalık ortaya çıktı. Şeker yükleme testi haftasını çoktan geçtiğim için şeker takibi yapıyorum. Şu ana kadar şekerim normal çıktı
(44 puan) tarafından
Tuvalete çok gidiyormusn canm bide akinti varmi kaşıntı
(841 puan) tarafından
Evet özellikle geceleri çok tuvalete kalkıyorum. Akıntım da çok oluyor. Özellikle 3-4 gündür.

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 203 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,342 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 369 göst.
0 oy
4 cevap 159 göst.
27 Mart 2022 Diğer kategorisinde creazygirl34 (3,127 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 204 göst.

403,608 soru

12,092,378 cevap

36,385 kullanıcı

...