0 oy
530 göst.
Aile kategorisinde (97 puan) tarafından
Kızlar merhaba Bu soruyu soracağım ama lütfen gerçekten Empati kurarak cevap veya yorum yapmanızı istiyorum şu an eşime nasıl bir tepki vereceğim Ya da nasıl bir serzenişte bulunacağım Gerçekten bilmiyorum eşim oğluma yeni bir telefon ve hat almış benim hiç haberim yok eşim o yeni aldı hattan yani numaradan bana mesaj atıyor Merhaba nasılsın Tanışalım mı diye Ve ben bunu ilk başta eşim olduğunu bilmiyorum Tabii ki bu sonradan öğrendim Merhaba nasılsın Tanışabilir miyiz diye Ben de kimsiniz dedim hiç öyle ras gele numara yazdım siz çıktınız Tanışalım mı Ben de hayır dedim yazmayın dedim Neden yazmayayım dedi bana Ben de yazmayın Bu bir aile numarası tekrar mesaj atarsanız numaranızı ailemle paylaşacağım dedim aileniz kim adınız ne tekrar diye sordu Ben de dedim ki ben numaranızı eşime veriyorum dedim onunla muhatap olursunuz ve bu esnada Eşim bir haftadır  zaten evde yoktu memlekete gitmişti Ben de eşimi direkt arayıp böyle bir numara bana mesaj atıyor beni rahatsız ediyor haberin olsun Numarayı eşime attım ve Meğerse mesaj  eşimmiş bunu Bugün oğlumun telefonu ve numarasından fark ettim numarayı kaydetmiştim zaten Ne olur ne olmaz diye ve baktım o numara benim eşimin yeni aldığı numaraymış oğluma şok oldum napsam yada sesiz mi kalsam bilmiyorum cok sinirliyim suan 

22 Cevaplar

0 oy
(2,747 puan) tarafından
Bacım ben olsam hayatı sorgulatırdım o adama eşim diye gelipte beni başka adammış gibi işletemez.
-Reklam-
0 oy
(50,868 puan) tarafından
şaka yapmak istemiş sanırım da hos bir saka degil 

denemiş demek istemiyorum bile

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
1 cevap 29 göst.
0 oy
25 cevap 1,196 göst.