Canım çok sıkıldı kaynanam yüzünden ya. Bazen banane ne hali varsa görsün ölsün açlıktan diyesim var ama kendime yakıştıramıyorum. Bundan 3 gün önce kaynanama yemek götürdüm hava buz gibiydi hemen yan evde oturuyor oğlum da o ara ağlamaya başladı battaniyeye sardım kucağıma aldım yemek götürdüm kaynanama. Kayinbabamin vefat ettiğinden beri kaynanama ben yemek götürüyorum kendi yemek yapmıyor ( öyle yaşlı yatalak falan değil turp gibi maşallah). Yemeği götürdüğümde beni tersledi artık bana yemek getirme çok şükür etim var her şeyim var kendim yaparım dedi. Götürdüğümde çorbayı reddetti ama ben almadım yarın öğlen yersin dedim. Eşime anlattım eşim de aranızda birşey mi geçti dedi yok dedim. Megersem ona eski yemek götürüyormusum o yüzden beni öyle terslemis. Hâlbuki öyle bişey yok her gün yemek yaparım taze taze sıcak sıcak götürürüm. Çok zoruma gidiyor bu hareketleri. Eşim de demiş madem bayat olduğunu dusunuyorsun gel bizimle beraber ye demiş. Çağırmamiza rağmen gelmez ne gelecem konuşmuyor benimle ancak telefonla oynuyor demiş benim için. E ben ne konusacam seninle Allah aşkına ne zaman yüz verip konuşmaya kalksam hemen fırsattan istifade aldığımiz yediğimiz harcadigimiz şeyleri yüzüme vurur. Öyle çok masrafim olan birisi de değilim ya hep ihtiyaç olan şeyleri alırım fuzuli şeyler almam. Ne yapsam da bu kadınla gecinemiyoruz ya onun yüzünden eşimle de aram bozuluyor. Eşim bana hak veriyor ama annesine de laf geçiremiyor diye olan benle eşime oluyor.
Şimdi birşey derdim ama demiycem b.ook yesin hayatta yapmamda götürmem de
1,494,487 soru
24,415,805 cevap
351,236 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın