0 oy
65 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (108 puan) tarafından
Ay kizlar vala bezdim kucuklugndn beri huysz bir kiz bide ustune geceleri sabaha kdr memede  10 defa kesn uyaniyorumdur azindn çıktığı gibi agliyor uykszm dayanamiyorm ne yapmam gerekiyor bu gece beslnmesini  ne zaman duzelir

3 Cevaplar

0 oy
(4,384 puan) tarafından
Emdiği sürece duzelmiyor 2 buçuk yaşında benimkisi 10 defa olmasa da en az iki üç kere oluyor yani uyanması. Bugün kestim memeden inşallah birakicaz. Allah sana da kolaylık versin canım 
(108 puan) tarafından
Amin cnm sagol
-Reklam-
0 oy
(1,617 puan) tarafından
Doktorlara göre artık gece beslenmesini kesebilirsiniz uyandıkca su teklif edin 
(108 puan) tarafından
Geceyi tek nasl kesecm ki bazn duruyom aglar aglar uyur diye ama yok vermiyene kdr durmaz  suda icmez teklif ediyorm
(1,617 puan) tarafından
6. Aydan sonra bebekler geceleri aciktiklari için değil ya susadiklari ya da alışkanlıktan uyaniyormus sizinki alışkanlıktan o zaman. Ben uygulamadım o yüzden bilemiyorum daha bebegim küçük ama doktorlar gece uykusunun önemli olduğunu söylüyor uyandikca su teklif edin diyor
0 oy
(967 puan) tarafından
Bebeğim 8 aylık ve gece çok uyandığı da, hiç yanmadığı da oluyor. Biraz dişten ötürü dengê şaşıyor. Neyseki bizimki emzik alıyor. Bebeğiniz emzik tutmuyorsa zor gerçekten. Ama gece beslenmesini kesebilirsiniz. Uyandıkça su verin. Kucakta sallayın, hafif müzik açın vs artık nasıl sakinleşir. Beş kere kalıyorsa 3 kere verin. Sonra 2ye düşürün, sonra 1 e diye yavaş yavaş yapın. İlk çocuğumda bu şekilde azar azar yaptım. 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 70 göst.
15 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Ecenin annesiii (1,085 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 73 göst.
12 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 31 göst.
13 Aralık 2024 Diğer kategorisinde 3evlatsahibi (290 puan) tarafından soruldu

411,216 soru

12,377,856 cevap

42,972 kullanıcı

Kategoriler

...