0 oy
442 göst.
Diğer kategorisinde (324 puan) tarafından
Kizlar eltim aramizda bi sorun gecmedi kendi kendi ne triplendi konusmuyo etmiyo Neyse annem de bi kac agir ameliyat oldu Sormadi hic Ben de kendi dogun yapti gitmim esim gitsin hediyesini versin annem de hayir sende git o utansin, diyor sizce gideyim, mi?  

23 Cevaplar

0 oy
(11,455 puan) tarafından

Asla utanmiyorlar bacım gitme eltim depremden 15 gün önce doğum yaptı deprem o bu derken bebek görme olmadı ve 4.cocugu sonrasından ben hamile kaldım hastanede yattım erken doğum yaptım ne aradı ne geldi üstüne bide beddua ettiler deprem zamanı can derdindeydik çocuk değil ama gelmediler diye gelmemiş ;)

-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından
Bebeğim doğduğunda eltim sadece görmeye geldi bı hediye falan getirmedi. Ama gorumceme benim yanımda kızı için aldimlarini verdi. Benim eşim ameliyat oldu ne o ne eşi gelmediler aynı binadayiz. Eşler dışarıda buluşur konuşur ama ben unutmadım. O süreçte bı telefon bile etmedi hastanedeyim kızım başka yerlerde kaldı. Hiç sormadı. Şimdi kendi çocuğu oldu ikinci gün meyve suyu bisküvi alıp gittim görmeye daha da gitmedim gitmicem. Eşim hediye götürmedin al git diyor gecistiriyorum onu. Onun gibi olma farkın olsun diyo ama içimden gelmiyor gitmek istemiyorum. Belki sonra giderim ama şuan değil. Acayip bı soğuma geldi. 
0 oy
(609 puan) tarafından
Sen haklısın ama annenin ameliyatı nı sormaması onun açısından demekki önemli değil sende onun ailesi nden birisi ameliyat falan olursa arayıp sorma aynısını yapmıs olursun. Ama bence bebeği görmeye git çok fazla oturma , bir kahve içip kalkarsın bu kadar . Çünkü yarın bir gün sen doğum yaparsan onun ağzına laf vermiş olursun. Benim eltimde annem vefat ettiğinde sadece 20 dakika durup gitti sadece 1. gün bir daha ne aradı ne geldi. Mevlüt yaptık , yedi gün okudu hiç aramadı, sormadı. Şimdi onunda annesi yatalak tabi olmasında annesine birşey olursa bende aynısını yapmayı düşünüyorum. Bir gün gidip 20 dakika durup kalkarım. 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 730 göst.
14 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 626 göst.
16 Kasım 2024 Aile & Aşk kategorisinde Esmer ghh (18 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 134 göst.
24 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 273 göst.