Yok ben canisi nerde anladı şimdi desem bu böyleydi diye başlar hayır böyleydi diye olayı anlatım sana hatta hak verirsin belki bana.
Öncelikle ilk olay abimin sevgilisi Alevi ve bütün ailem geldi bebeğimi görmeye hep birlikteyik doğumda felan zaten abim işleri yoğun diye gelememisdi geçen hafta aradı bu akşam size gelicem diye kız arkadaşıyla gel tabi dedim esimi aradım tutturdu abin gelsin o kız gelmesin o kız Alevi abdesti yoktur bebegizimi görmesin ara abi şöyle bı şekilde gelmesin o kız diye dedim ben demicem abimle kötü olamam sen diyebikiyosan bı şekilde şöyle aramış abimi abi sen gel basım üstüne sevgilin gelmesin abim neden demiş eşim yüzyüze gelince konuşalım demiş abim beni aradı felan annrmide aramış annem demiş mezhep yüzünden kız abimi aramış ağlamış beni aradı sana kırılmadkm ama eşime çok kırıldım benim mezhebim kimseyi ilgilendirmez diye haklı olarak çok uzulmus biz yazın rvlenciez ozamanda mi goremicem benimde yigenim olucak ozaman diyo öyle bı abim cephe aldı eşime çok sinirlendi evimede gelmedi ben de çok ağladım bu duruma
İkinci olayda annem kendi evinde oğlum için mevlüt okutturmsk istiyo çünkü onlar İstanbul'da ben kocaelindeyim akrabalarım arkadaşlarım gelemedi benim okuttuğum mevlute esimde buna izin vermiyor neden diyorum bu çocuğun evi var gerek yok diyo masraflarda anneme babama ait izin vermiyor ve eşim bu zamana kadar ailemin yanına iki kere felan gitmisdir hiç gitmedi ben tek gittim kaldım felan o yüzden annemlerde uzuluyo bişi mi oldu neden gelmiyor biz bişi mi dedik aramiyo da hiç diye haklı olarak orda gene ben arada kalıyorum anneme şimdi diyemiyorum Furkan izin vermiyor anne orda kuran olmasina diye ama başka bişi de diyemiyorum eşime bunu anlatırken olmucak şeyler dedi çok kırdı annenin ağzıyla konusuyosun bana konusma felan dedi ve ben her ailemin yanına gidince adam hep karşı çıktı sebebsiz yere her gittiğimde agliyarak gittim abim aliyo beni bide yani yanlizdi değilim sinirlendim bende haklı olarak diyorum ki senden gezme toxma istemiyorum bunu istiyorum diyo ki ne zaman gezelim dedinde gezmedik dedim ne zaman gezdik deniz arabayla 5 dk arabamıza var çok şükür en son geçen bayram gittik o kadar ben söyledim o söyledi felan o yüzden konuşmuyorum şimdi desem ki tekrar annemlerde mevlüt olsun gene derki olmasın nedensiz yere gene derki o kız eve gelmesin