0 oy
876 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (531 puan) tarafından
Neler döktürceksiniz bakim aksama neler var menüde ;)

16 Cevaplar

+1 oy
(661 puan) tarafından

Aklımda hicbirsey yok valla ben olmusum bir karısık bir menü :ermm: annem temizlgmi yapio bnde rahatszlandm yatıyorm ayarlanr elbet birseyler 

-Reklam-
0 oy
(5,052 puan) tarafından

Eşim 11 de gelecek annemler de yiyeceğim hazır yemeğe konacağım annemler de yemek işi babamdan sorulur:D<3

(1,379 puan) tarafından
Bel ağrım. Var canım sancı bitti sabaha karşı senin  kek noldu :))
(9,653 puan) tarafından
Yaptigim en pofuduk kek oldu :) teşekkürler ❤
Gittin mi doktora canım açılma falan varmı ?
(1,379 puan) tarafından
Yok.canim devam etmiyor Dr Umla mesajlastik oda gel demedi rahatım suan
(1,379 puan) tarafından
Afiyet olsun canım
(5,052 puan) tarafından
Anam çalışıyor kız :D Saat 9 uz da geliyor bizimkilerin hepsi çalışıyor babam emekli olduğu için evin yemekleri ona kaldı artık :D Ben de hamileyim diye karıştırmıyor :D
0 oy
(397 puan) tarafından

Bisey yok vala ne bulursa onu yesin :D

(6,137 puan) tarafından
Totonu kaldırmazsan tabi olmaz tavşan totolu şey seni
(397 puan) tarafından
Heryerde beni bul laf sok tamam mi :)
(6,137 puan) tarafından
Gölgen gibi peşindeyim ❤❤❤
(397 puan) tarafından
Fark ettim hayatm :)
0 oy
(84 puan) tarafından
Bismillah akşama daha çok var bakalm çıkacakmıyız akşama
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Kuru fasulye etli pilav salata var canım akşama 
(1,499 puan) tarafından
Ay kız bende çok istiyom kuru fasulye yapmayı yemeyi ama bebişime gaz yapar diye yapmiyom evdekileri de mahrum bırakıyorum
(2,334 puan) tarafından
Gaz yapmaması için akşamdan suya koy canım kuru fasulyeyi. Pişireceğin zaman da kaynadığında üzerinde olan köpükleri al. Ben öyle yapıyorum bi sıkıntı olmuyo.
(1,499 puan) tarafından
İnşallah öyle yapayım
(3,147 puan) tarafından
Canım nohut ve fasulye gaz yapmasın diye kimyon at çok az olmaz inşllah bende aksmdan isliyorum hiç gaz filan olmuyor en azından bende
0 oy
(749 puan) tarafından

Benim misafirim var :angel:

0 oy
(5,938 puan) tarafından
Bugun sevgililer günü disariya cikacagiz yemeğe rahatim
0 oy
tarafından
Annem geldi buzluğa koymak için içli köfte yapıyoruz biraz da akşam yapar yeriz :) sevgililer günü olayı yok, yarın doğum olacak gibi çünkü :) 
0 oy
(2,172 puan) tarafından

Makarnaa <3:D yok kaynanamgiller gelcek kıymalı yicez dün aksam bizimki kalpli makarna var alıyım yiyelimmi sevgililer gununde dedi cok romantiksin be gülüm dedim :)

0 oy
tarafından
Hiç bir fikrim yok o u düşünüyorum .. bakalım burdan ne cikcik blki buradaki menülerden calarim :))
0 oy
(382 puan) tarafından
Küsüm ama eşim bey hasta olduğu için geçen yaptığın pogcadan varmı demisdi kıyamam canı çekmiş poğaça yapicam bide yufkadan börek yapımı kahvaltı felan yenir öyle 
(1,204 puan) tarafından
:))) o senin kocan küslük neyinize? Daha barışmadınzmı
(382 puan) tarafından
Yok barismadik hala yani o kendi kendine barisdi ben barismadim:D:D

Kus halinde dün birlikde oğlumla oynadik güldük ettik hasta diye başında sabahladim salonda yattı çünkü çocuğa geçmesin diye kuş olmasam üstüne atlicam galiba:D:D:D ama genede konuşmuyorum
(1,204 puan) tarafından
Yaa bu kadar uzatma sende erkekler hoşlanmaz böyle uzatmayı sen yine barış kocandır. O hatasını anladıysa yeter ;)
(382 puan) tarafından
Yok ben canisi nerde anladı şimdi desem bu böyleydi diye başlar hayır böyleydi diye olayı anlatım sana hatta hak verirsin belki bana.

Öncelikle ilk olay abimin sevgilisi Alevi ve bütün ailem geldi bebeğimi görmeye hep birlikteyik doğumda felan zaten abim işleri yoğun diye gelememisdi geçen hafta aradı bu akşam size gelicem diye kız arkadaşıyla gel tabi dedim esimi aradım tutturdu abin gelsin o kız gelmesin o kız Alevi abdesti yoktur bebegizimi görmesin ara abi şöyle bı şekilde gelmesin o kız diye dedim ben demicem abimle kötü olamam sen diyebikiyosan bı şekilde şöyle aramış abimi abi sen gel basım üstüne sevgilin gelmesin abim neden demiş eşim yüzyüze gelince konuşalım demiş abim beni aradı felan annrmide aramış annem demiş mezhep yüzünden kız abimi aramış ağlamış beni aradı sana kırılmadkm ama eşime çok kırıldım benim mezhebim kimseyi ilgilendirmez diye haklı olarak çok uzulmus biz yazın rvlenciez ozamanda mi goremicem benimde yigenim olucak ozaman diyo öyle bı abim cephe aldı eşime çok sinirlendi evimede gelmedi ben de çok ağladım bu duruma

İkinci olayda annem kendi evinde oğlum için mevlüt okutturmsk istiyo çünkü onlar İstanbul'da ben kocaelindeyim akrabalarım arkadaşlarım gelemedi benim okuttuğum mevlute esimde buna izin vermiyor neden diyorum bu çocuğun evi var gerek yok diyo masraflarda anneme babama ait izin vermiyor ve eşim bu zamana kadar ailemin yanına iki kere felan gitmisdir hiç gitmedi ben tek gittim kaldım felan o yüzden annemlerde uzuluyo bişi mi oldu neden gelmiyor biz bişi mi dedik aramiyo da hiç diye haklı olarak orda gene ben arada kalıyorum anneme şimdi diyemiyorum Furkan izin vermiyor anne  orda kuran olmasina diye ama başka bişi de diyemiyorum eşime bunu anlatırken olmucak şeyler dedi çok kırdı annenin ağzıyla konusuyosun bana konusma felan dedi ve ben her ailemin yanına gidince adam hep karşı çıktı sebebsiz yere her gittiğimde agliyarak gittim abim aliyo beni bide yani yanlizdi değilim sinirlendim bende haklı olarak diyorum ki senden gezme toxma istemiyorum bunu istiyorum diyo ki ne zaman gezelim dedinde gezmedik dedim ne zaman gezdik deniz arabayla 5 dk arabamıza var çok şükür en son geçen bayram gittik o kadar ben söyledim o söyledi felan o yüzden konuşmuyorum şimdi desem ki tekrar annemlerde mevlüt olsun gene derki olmasın nedensiz yere gene derki o kız eve gelmesin
(1,204 puan) tarafından
İyice saçmalamış abininde aileninde gözünden düşmeye mahkum bu adam haklısın  cnm hak veriyorum sana ama bu böyle gitmez iyiyce tetbirini koy ömür boyu böyle gitmez konuşmamakla ele bişey geçmez. Ben gidecem de yine hayır derse bağır çağır sen öyle yaparsan bende böyle yaparım de sende onun anasına gitme burnundan getir milletin eline geçmiyor ailesinin destek olması bu iyilikten anlamıyor anlaşılan odun! Ben doğum yaptım annem yabancı gibi geldi gitti  bi hayrını görmedim. 3 yıldır evliyiz eşim gitmek  istiyor annem eşimi sığdırmadı yabancı damat her zaman gelmesin dedi eşimde bende cok üzüldük şimdi ikinciyi doğuracam ne arıyoor ne soruyor haftaya doğum.. seninkinede böyle davransalar yaranırdı sanırım. Kıymet bilmiyor demek ALLAH akıl versin
(382 puan) tarafından
Benim annemde ailemde çok düşer üstüme annem hep o gelmesin kızımı göndersin yeter onada razıyım ben der abim eşim getirmiyo diye gelir kapimda alır kapına bırakır üzülüyorum diye orda gezmeye götürür beni hep Allah razı olsun ama eşim anlamiuo ona göre haklı nedenleri var araba öyleymiş böyleymiş der durur 1 senedir duxrlemedik hiç karşı karşıya gelincede gelicem anne baba der gene gitmez şimdide bu olaylar oldu konusdum çok konusdum anlatamadım ki canım sürekli anlamıyor konuyu farklı yere çekiyor
(1,204 puan) tarafından
Allah akıl versin cnm ne dicen. Benim sancım başladı galiba  :(
(382 puan) tarafından
Kizzz sakın ol neren ariyo sikligi ne dikkat et ona duşa gir istersen
(1,204 puan) tarafından
Şimdi biraz hafifledi yan taraflardan kıvrandı sanki adet sancısı gibi... duşa giricmde 1 yaşında kizim var onu nasıl bırakacam ağlıyorum:( eşim de çok kötü oldu
(382 puan) tarafından
Korkma canım benim yalancı sancidir belki sakın ol sen tecrübeli bı annrsinn
(1,204 puan) tarafından
Saol cnm aynn tecrübeliyım de erkek bebek sancisi farklı olurmuş ve ilk doğum çok zor oldu bu kolay olur inşallah
(382 puan) tarafından
İnsAllah canım benim Allah bı avazda kurtarsın insAllah dk tut cogalirsa comel kalk hareket et kolay olsun insAllah
(1,204 puan) tarafından
Saol cnm teşekkür ederim
(382 puan) tarafından
Ne yaptın canım ağrıların cogaldimi iyimisin
(1,204 puan) tarafından
İyiyim cnm gündüzleri bişey yok geceleri oluyor. Bugün baya yürüyüş yaptım bakalim gerçek sancı ne zaman geleck
0 oy
(13,533 puan) tarafından
Kayınvalidem taze soğanlı gözleme yapıcak :)
0 oy
(1,204 puan) tarafından
Lor böreği salata ayran turşu yapıcam :) 
0 oy
(107 puan) tarafından
Tarhana corbası 

Tavuk ciger

Salata

Yeter bugunluk 
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Geleneksel her 14 şubatta olduğu gibi bu sene de dışardaydız biz :D nereye götürür bilemiyorum o yüzden biz de menü yok :D 
0 oy
(2,423 puan) tarafından
Bebiş durursa bisiler yapmayı planlıyorum tabi izin verirse :D

İlgili sorular

+4 oy
11 cevap 629 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Oziis (1,422 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 511 göst.
22 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 354 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,721 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 941 göst.
20 Haziran 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,721 puan) tarafından soruldu

407,390 soru

12,228,519 cevap

36,839 kullanıcı

...