+1 oy
821 göst.
önce Diğer kategorisinde (25 puan) tarafından

İyi geceler herkese ben yeni boşandım 3 aydır annemin evindeyim.. evimi Barkımı çok özledim kendi düzenimi:( daha önceden resimler paylaşıyordum yaslandimmi vs diye.. eşim yaşlandın demişti ama unutamıyorum kalbim çok ağrıyor bayılacak gibi oluyorum gecelerim haram oldu uyuyamıyorum.. herşeyi eskiler hatırlıyorum pudingi pasta yaptım eşimin en sevdiği pastaydi ..o geldi yine aklıma .. bana diyorki seni surundurcem kendini duzeltirsin diyor ..7 yıl az bir süre değil evlilik.. gençliğim orda geçti 19 yaşında evlendim şimdi ise 26 .. çok kötüyüm.. ama geri dönememde cunki yine aynı şeyleri yasicagimi biliyorum ... :( çok zor çok zor cagresizlik .. annemin evindeyim evet..ama annem beni evinde istemiyor kadın sığınma evine git diyor zoruma gidiyor istediğim gibi evde hareket edemiyorum rabbim kimse kimseye muhtaç etmesin annene babana kimseye.. 

31 Cevaplar

+1 oy
önce (9,813 puan) tarafından
Imam nikahini bosadi mi 
önce (25 puan) tarafından
Biz zaten resmi nikahla boşandık ve biz karşılıklı bağıra bağıra seni bosicaz dedik kac defa oda söyledi bende söyledim bence bu yeterli imam nikah bozulmasi için rabbim biliyor herseyi zaten
önce (342 puan) tarafından
Ya sen o adamı sil bence  ne güzel Kurtulmuş'un bıraz daha onla devam etsen başına iş gelecektu
Aynen öyle:(
önce (95 puan) tarafından
Resmi boşandılarsa imam nikahıda düşer çünkü hakime vekalet veriyorlar bir nevi beni boşa diye oda boşuyor ve nikah resmiyettede dinende bitiyor dinen boşanan birdaha geri dönemez
önce (5,300 puan) tarafından
Resmi nikahın bitmesi ile dini nikahında son bulması vuku bulur.
-Reklam-
+1 oy
önce (5,279 puan) tarafından
Allah anne babanın da hayırlısını versin senin de yar ve yardımcın olsun inşallah 
Amin inşallah hiç moral vermedi sürekli azarladı beni yani sabrimla sınıyor çekip gitmemi istiyor
+1 oy
önce (468 puan) tarafından

Canım Allah yardımcın olsun :(( eşinle bosanma sebebin nedir özel degilse tekrar kurtarma ihtimali olmazmı bazen eşler hic bir sorun kendi aralarında inatlaşıp sacma sapma sebeblerden gururdan bosanmaya kadar gidiyor böyle bişeyse tekrar oturup konusun  

Ben evlendiğim evleneli hiç yüzüm gülmedi daha doğrusu güldürmedi..birkere olsun güzel söz duymadım.. anne babaya çok düşkün onlar nederse onu yapıyor beni hiç dinlemedi. Ailesini hep ben düşündüm hiç kotuluyum olmadı ama onlardan hiç birşey görmedim .. kayınvalidem sürekli kızına alırdı bana birkere olsun birşey almadı daha doğrusu evlendigimdede birşey yapmadılar kaynanam öldü 3 yıl oldu .. eşim daha çok kötü oldu erkek kardeşi var 15 yaşında ergenlik döneminde ben baktım çok psjolojim bozuldu çocuk demek için bin şahit lazım çok yalancı.. daha doğrusu kısa ve öz hiç sevmediler beni ailesi.. bense hep onlara herşeyi yaptım kaynanam öldü 3 yıl boyunca kayınbabamin evini temizledim dip köşe yemek yaptım .. birde en sonda duyduğum söz ne yapmasaydin sende.. senin emeginmi var eşimin lafları .. köyde düğüne gitcez eşime diyorumki aşkım beni düğünde yalnız bırakma biliyorum kimseyi tanımıyorum bana eşlik et düğünde.. tabikide arkadaşlarına goruseceksin sonra bu sinirlendi yok sen arkadaşlarıma gorusmemi istemiyorsun arabayı öyle hızlı suruyorki bağırıyor ediyor sonra düğüne gidemedik eve geri döndük .. birşey daha var araba kapısını sert kapattigim için mahallede bagiridi 5 litre suyu duvara fırlattı rezil oldum o akşamı .. evde givir zivirlari duvara fırlatır .. hiç anlamadi beni..anlasamiyordum.. ben ona annelik eşlik sevgili herşeyi ben oldum ayağındaki tırnaklarını ben keselerdim elindeki tirnaklarini sırtındaki ensesindeki kıllarını ben traslardim her akşam sırtını ben yikardim ovalardim neler yapmazdimki ..
önce (468 puan) tarafından
Cok fedakarlık yapmışsın ama haklısın kocan önce can sonra canan oldugunu anlmadıkca bu iş zor önceligi sen kendi ailesi olması lazım ama dur o cok pişman olacak bakma şimdi sana böyle artislik yaptıgına seni cok arıcak ama ozaman sende üzüldügünü hüc belli etme onsuz cok mutluymuşsun giib göster hic eyvallah etme pişman olup geri döner belki gercekten degiştigine inanırsan bi fırsat daha verirsin belki :/// cok iyi anlıyorum seni benim cok yakın arkadasım bu sebebden dolayı bosanmak istiyor kocası iyidir kötü huyu ahlaki yoktur ama ailesine annesine aşırı düskün öncelik hep kendi ailesi huzurları yok arkadasımda bosanmayı dusunuyor artık dayanmıyor :((
önce (4,014 puan) tarafından
İşte haketmeyene boyle yaparsan b*** cuvali kendini altın suyuna batirmislar gibi hisseder. Yapmacaksin hakedene hakettigi kadar. Kocan bile olsa
önce (1,741 puan) tarafından
Sen ona eş değil ki anne olmuşsun tırnak kesmek nedir
Sen kendini ezdikçe onlara hızmetçilik yaptıkça onlar daha çok ezmiş senin önce kendini sevmen lazım öz güvenli olman lazım bi süre sık dişini yokluğunu anlasın sürünsün yıkılmadığını anlasın ondan sonra düzelirse evine geri dönersin
Çok haklsiniz pişman olsa bilene affetmem cunki ben 3 ay ince yaşlandım çöktüm ben tedavi altintayim felç geçirme problemim var her ay kontrole gidiyorum 1 buçuk senedir.. haşimato rahatsızlığım var benim bu rahatsızlıklarımı bile bile bana kotulukleri yaşattılar birkere olsun nasılsın diye sormadillar ben o ignleri karnimdan hergun yedim onlar değil.. eşim destek olmadı psjolojik olarak tam tersi daha çok hasta etti ben onu severken o beni daha çok maf etti.. o yüzden Allah af etsin ben asla etmem barışmamda herşey sevgiyle değil saygı ve anlayış.. sevgi neydi sevgi emekti sevgi saygidi..o yüzden herkesi tek tek tek öldürdüm içimde.. Allah'a havale ediyorum herkesi benide canlı canlı öldürdüler her gecem göz yaşıyla boğuldum ..sabaha kadar uyku uyumadim hergun.. bunlar boşa mı değil.. bunları hepsini kenara yazdım..♥️
önce (4,014 puan) tarafından
Tatlim daha 26 yasindasin genceciksin tazeciksin hayatinin baharindasin. Bu caglarinin kiymetini bil kendi degerini bil. Herseye sifirdan başlayabilirsin. Bocalaman cok normal. Hepsi gececek. Suan sana gecmez gibi gorunuyo ama gececek. Bak ben 37 yasindayim bi ablan olarak soyluyorum bunlari. Psikolojik destek almak istersen edevletten basvurabilirsin ucretsiz destek de verirler sana donus yaparlar. Biraz kafani toparla. Sonra bi is filan bulursun nafakan da vardir. O deger bilmezlere muhtac degilsin. Rabbim kimseyi başka birine kul kole olsun diye yaratmiyo.
Nafaka yok kayinbabam nafaka almiyacak demişti ogluna .. anlaşmalı olduğu için öyle anlaştık hemen bitsin diye
Teşekkür ederim ♥️♥️ bu arada çok haklısınız ♥️
+1 oy
önce (880 puan) tarafından
Neden ayrılmıştın
+1 oy
önce (5,565 puan) tarafından
Öncelikle Allah yardımcın olsun inşallah. Annenede vicdan merhamet versin. İnsan evladını nasıl evde istemez. Benim 4 çocuğum var 5. Yolda esimde çok iyi sağolsun yinede annem ölene kadar ardindayim der eşime.
Amin Allah razı olsun .. çok şey varda anlatacak
+1 oy
önce (768 puan) tarafından
Bu hislerin normal, boşanma sonrası yas süreci. Zamanla azalacak ve iyi hissedeceksin. Tabi ailen destek olsa daha kolay atlatırdın ama aileyi de seçemiyor insan. Çocuğun var mı bilmiyorum ama yaşın çok genç. Bu senin en büyük avantajın. Yeni bir hayat kurmak için çok müsait yaştasın. Daha 26 yaşındaki kadına yaşlandın diyerek psikolojisini bozan adamla da barışmayı düşünme lütfen. Çünkü boşanıp geri döndükten sonra adam daha da azıtır. Ben senin yerinde olsam bir iş bulup çalışmaya başlarım. Çalışmak insana gerçekten iyi geliyor. Hem böylece annenle de fazla muhatap olmazsın. Kendi kazancın olursa belki kendi evine de çıkarsın. Yaşın çok genç yeniden evlenebilirsin bile. Allah çıktığın yolunu açık etsin canım
Amin inşallah Allah razı olsun çok teşekkür ederim .. çok iyi geldi bana yazdiklariniz ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
önce (768 puan) tarafından
Senin için gönülden dua edeceğim
Çok teşekkür ederim Allah kabul etsin inşallah ♥️♥️
+1 oy
önce (3,625 puan) tarafından
Çocuk var mı canım
İş bulana kadar da evde sürekli oturma kafanı dağıtmak için dışarı çık sana iyi gelen insanlarla buluş iyi hissettir
Kimseyi tanımıyorum.. bana 7 yıldır başka sehirdeydim.. burda tanıdigim insan yok ben normalde Almanya'dan geliyorum
Yani 7 yıl önce Almanya'daydim 19 yıldır
Bir gün yeni bi hayata yelken açacaksın, çocukların olucak ve iyi ki diye ardına bile bakmayacaksın bu süreç sadece zor olan kısmı , onu da yeni bir çevre kurarak atlatırsın ı, ücretsiz kurslar veya başka bişey
Sen yeter ki iste mutlaka bişey bulursun dışarda hayat var, sakın kendini eve hapsetme yaşın daha ne ki millet hiç evlenmemiş o yaşlarda, güzel düşün güzel olsun
Evet inşallah.. rabbim hayırlı eş nasip etsin hayırlı iş nasip etsin.. çok teşekkür ederim ♥️
+1 oy
önce (2,433 puan) tarafından
Çocuğun var mı 
önce tarafından düzenlendi
Çocuğun yokmuş gir bir işe çalış kimseye minnet etmezsin evde kiralar gecınırsın madem aılen ıstemıyo üzüldüm herşeyin hayırlısı
Amin Allah razı olsun hergun iş başvuru yapıyorum bakalim
Hakkında hayırlısı olsun Rabb'im yar ve yardımcın olsun
Amin♥️
+1 oy
önce (50,493 puan) tarafından
evladin var mi 
Sığınma evine gitsem orda herşey kurallı .. telefon yassak dışarıya çıkmak için izin almak lazım çok zor gelir bana
ee iste ondan dedim sık disini diye
Vallah biraz daha idare edeceğim.. iş buliyimde kiralık daireye geçerim inşallah
arıyor musun is disari cikip
Çok başvuru yaptım bekliyorum arayan olur diye
+1 oy
önce (517 puan) tarafından

Alttaki yorumundan hatırladım seni araba kapısı postunu hatırlıyorum çok üzülmüştüm hakkında hayırlısı olmuştur inşallah. Şuan ki hislerin çok normal güçlüsün çünkü kadınsın bu zor zamanlar geçicek hepsi kötü bi anı olarak kalacak en kısa zamanda iş nul hatta bim a101 şok gibi yerlere başvur iş yükleri çok kendini unutursun hemde işledikçe nekadar güçlü bi kadın olduğunu göreceksin <3

Teşekkür ederim ♥️♥️♥️çok haklısınız  evet daha öncede paylaşmıştım inanın çok kötüydü o günü bana yasattiklari
İnan öyle biriyle yaşam çok zor iyi ki çocuğun yok daha çekilmez bi hayat olurdu senin için çocuk olunca hepten kafaları uçuyor
Aynen ama çocuklu bebekli insanları görünce öyle içim gidiyor ki çok istiyordum ağlıyordum.. inşallah çocuğum olur birgün ,,♥️çok istiyorum bebeğim olsun rabbim nasip eder inşallah
İnşallah sana değer veren biriyle yeni bi hayata başlarsın aşkınızın meyveside çocuklarınız olur :)
Amin inşallah ♥️
+1 oy
önce (9,217 puan) tarafından
Yorumlarda yaptıklarını okudum ben öyle kocanın ağzına tövbe yarabbim bacim sen iyi misin böyle hayvanin nesini seviyorsun unutamiyorsun acılarını mi özledin bir işe gir çalış kafanda dagilir paranida kazanırsın anennde susar elbet doğru zmanda karşına başkası çıkacak mevlüt okutman lzm kurtuldum diye. Sen geri dönersen eski eşin yasatiklarinin bin katını yaşatır nede olsa geldi der 
Evet bana demiştiki bana geri dönmek istiyorsan kendini düzelt birde ben nedersem o olacak okadarrrr diyor.. bukadar ş.fsizlik görmedim bende iyiki kurtulmusum
önce (9,217 puan) tarafından
Sakin ama sakın dönme o hayvaandan ne koca olir ne baba 26 yaşındasin yaşlı değilsin 30 yasidna yeni evlenen var sakin duygularına yenilme yanlizik özlem vs hep kötü şeyleri hatirlat kendine. Rabbim yaşatmasın ama ben bu kdr acimasizim öyle yapacak bana ben ozliyecem büyük konismiyom ölsün diye dua ederim
Ne biliyim belkide onda gençliğimi hatırlıyorum yani bende anlamıyorum nasıl sevdim ettim ..herşey annem yüzünden olduda .. yoksa ben evlenmek istemezdim.. baştan..
+1 oy
önce (585 puan) tarafından
Çocuğun yok ve daha genceciksin ben senin yaşında iken daha evlenmemiştim bile sen daha yolun başındasın sakın geri dönme bu süreçte annene kulaklarını tıka kendini geliştirmeye çalış eğer güzel bir işe girersen farklı bir ortama girdiğinde değişiklik olur mutlu olursun hiç vah tüh etme inşallah güzel kapılar açılacaktır bol bol dua et 
İş bulsam inanın kurtulcam arkadas ortamım olur ne güzel çalışırım maaşım olur.. inşallah hayırlı iş nasip olur bana♥️
+1 oy
önce (1,247 puan) tarafından
Ailen o şekilde hossettirmese sen o duyguları yaşamazsın canım bence kendine ait başka bir eve cikabilsen kendin yasasan hiç kimse aklına gelmez 
Aynen öyle ilk önce iş bulmam lazım ..hergun dua ediyorum tespih cekiyorum Allah'ım duy sesimi diye :(
önce (1,247 puan) tarafından
Rabbim gönlüne ferahlık versin hayırlı yolu kolaylıkla karşına çıkarsın inşallah canım
Amin Allah razı olsun♥️
+1 oy
önce (138 puan) tarafından
Canım Allah yardımcın olsun.

Aslında sen o adamı özlemiyorsun sadece ailenden ilgi şefkat göremediğin için sanki o adam senin hayatına girerse düzelecekmiş gibi hissediyorsun. İmkanın var ise bir işe gir hem paranı kazanır hem de vaktini orda geçirirsin.
Amin Allah razı olsun.. evet tamda buu yani ailemden hiç destek görmedim hep asagladilar.. hiç böyle birkere olsun sarilmadilar sarılmayı bırak halatir sormadilar birkere olsun annemden para istemedim geldiğim geleli kendi cebimden harcadim
önce (138 puan) tarafından
Canım evet annemiz babamız ama eğer ki bize iyi gelmiyorlarsa kökümüzden sıyrılmayı bilmeliyiz. Önce kendini düşünüp iyileştirmen gerekir önceliğin hep kendin ol ve her gün 22 kere Rabbenafiğirli okumanı tavsiye ederim annen ve baban için niyet et ama ayrı ayrı niyet edip oku canım
Ben babamı ,7 yıldır görmedim ne arar ne sorar .. öyle bir insan bekarkende hiç sevmezdi beni .. kendisi Almanyada annem burda başkasıyla evli teşekkür ederim duayiyi okurum hergun dua okuyorum
+1 oy
önce (3 puan) tarafından
Öncelikle anne ve babanın bu durumda evladına destek olması varken bu sekılde tutum sergılemesi cok kotu en buyuk kotulugu ailen yapıyor elin yaptığından ne olur. Eskiyi dusunme yapabiliyorsan iş bulup calıs ailene de bakarsın kendınede parayı gorunce belki daha ses etmez ailen. 
+1 oy
önce (5,156 puan) tarafından
Çocuğun yokmuş galiba . Bi ise girip çalışabilirsin. Annen neden istemiyor yaa üzüldüm 
+1 oy
önce (436 puan) tarafından
Eskileri düşündükçe duygusallaşırsın. Sonuçta kimse boşanmak için evlenmiyor illaki güzel iyi hatıraların da olmuştur. Onlar aklına geldiği zaman kör ölür badem gözlü olur de kendine. Bence bu saatten sonra geri gitme yine de sen bilirsin ama yapabileceğin en iyi şey kendini boş bırakmamak ya bir işe gir yada bir okula kursa başla canım. Allah yar ve yardımcın olsun 
+1 oy
önce (709 puan) tarafından
Almanya ya dönemiyor msn?Yorumlarda yazmışsın orda büyümüşsün.Vatandaşlığın yk mu?
+1 oy
önce (652 puan) tarafından
Bende aynı duyguları yaşadım gittim annemgile  annem istemedi kocam pislik bı insan ailemle kötü olmaak daha zor geldi ordan kaçmak için geldim tekrar amakeske gelmeseydim simdi hem çocuklara hembana yapıyor o zaman  çocuk yoktusimdi iki oğlum var .cocuk yoksageri dönme.seni bu durumadusuren bı insan seni sevmiyordur
+1 oy
önce (16,135 puan) tarafından
Ben otuz yaşında evlendim canım. 26 hiçte hayattan vazgeçeceğin bir yaş değil gençsin bekarsın kendine bir iş bulup bir düzen kurduğunda böyle hissetmeyeceksin yorumlara yazdığın cevapları da okudum aileden sevgi görmediğin için sanırım eşine fazla değer vermişsin her şeyin fazlası zarar diyorlar ya sevgininde fazlası zarar. Ona yaptıklarını okuduğumda çocuğun gibi davrandığını gördüm maalesef ay ne fedakâr kadin beni de çok seviyor ona iyi davranayım şeklinde yorumlanmıyor sahibinmiş gibi davranıp ezmeye çalışıyor. Bir iş bul biraz özgürlüğünün tadını çıkar yeniden karşına biri çıkıp evlenme durumun olduğunda da bu kadar fedakâr olma. Kendinden ödün verme. Ben düşünüyorum Allah korusun sadece elden ayaktan düşerse tırnağını saçını kesip banyosunu yaptırırım gerisine eli kolu var yapsın. Senin ona yaklaşımın maalesef kendini senden üstün hatta sahibinmiş gibi görmeye sebep olmuş 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 407 göst.
9 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 296 göst.
9 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Prensesp (8,365 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 39 göst.
4 Şubat 2024 Aile kategorisinde Ayasa (1,284 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 383 göst.