0 oy
183 göst.
Diğer kategorisinde (1,554 puan) tarafından
6 saattir burnumdan nefes alamıyorum beynim dolu resmen griptim 3 gündür bugün bu oldu ne uyuyabiliyorum ne yutkunabiliyorum hamileyim doktor sadece deniz suyu kullanabilirsin dedi bir işe yaradığı yok ne yapayım yardımcı olun viks de zararlı diyorlar yinede sürüyorum ama yine fayda yok

7 Cevaplar

+1 oy
(726 puan) tarafından
Soğanı ortadan ikiye kes üzerine 7 ,8 tane karanfil sapla baş ucuna koy benim bebeğim 3 gündür grip burnunun tikanikligindan uyuyamıyor bunu yapıyorum burnu açılıyor rahat uyuyor hatta şimdi burun tıkanıklığı dan çırpındı durdu hemen yaptım koydum başına mışıl mışıl uyuyor şükür bir dene sende inşallah faydası olur canım 
(4,186 puan) tarafından
Off benimki de diş cikariyo diye tikali. İyi akıma getirdin yapayim hemen
(726 puan) tarafından
Çok işe yarıyor valla bizde canım grip olduğu zamanlarda yapıyorum çok rahatlatıyor diş dönemide zor geçiyor inşallah çabuk çıkarır çok şükür biz atlattık sayılır son azilari çıkıyor kızımın da onlarda çıksa rahatlıcaz
(4,186 puan) tarafından
Benimki bir yasinda ama üç buçuk aylikken basladi dis cikarmaya :) uc tane dis birden geliyo cumleten zorlaniyoruz anlayacagin
(726 puan) tarafından
Allah kolaylık versin inşallah ❤️
(4,186 puan) tarafından
Amin canım Allah razı olsun
-Reklam-
+1 oy
(768 puan) tarafından
Sinüzit olmuşsun sanırım, benim de başımın belası. Ben evde tuzlu su yapıp burnuma çekiyorum, hemen şakır şakır akmaya başlıyor burnum ve temizlenip açılıyor
+1 oy
(50,873 puan) tarafından
duş al dusta guzel açılıyor 
0 oy
(11,271 puan) tarafından
nasorinse ysi sanırım, onu kullanabilirsin demişlerdi bana. nazal temizlik yapacaksın. izotonik çözelti de olur, 0.9 nacl. tuzlu su yani ilaç falan yok. 

normal suyla yapılmıyor ama öyle deneme. 

bir de okaliptüs yağı al, buhurdanlıkta onu yak. 
(11,271 puan) tarafından
vicks kullanma gebelikte kullanılmaz c sınıfı ürün
(1,554 puan) tarafından
Ama çok kullandım ne yapabilirim boğazım agrirken de sürmüştüm bilmiyordum
(11,271 puan) tarafından
ben de kullanmıştım ama okuyunca hemen bıraktım, sende kullanma
(607 puan) tarafından
Ayy bende viks sürdüm bugün noluyorki sürünce
(11,271 puan) tarafından
vicks gebelikte kullanılmayacak ilaçlar listesinde. kullanmayın
0 oy
(1,379 puan) tarafından
Suyu kaynat içine kekik at varsa geniş bir kaba koy. Buharına tut burnunu başından büyük bir havlu ört ki buharı daha iyi gelsin. Anında açıyor. Geçmiş olsun
(1,554 puan) tarafından
Denemeye gidiyorum teşekkür ederim
0 oy
(28 puan) tarafından
Vicks al kovanın içine biraz köy kaynar su dök burnundan almaya çalış nefesi başına havlu koy terlet kendini ben hep öyle yaptım gripken küçüklüğümden beri geçmiş olsun ♥️
(1,554 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım onuda denemiştim ama olmamıştı limonla açtım burnumu limon suyu
0 oy
(398 puan) tarafından
Aynı durumdayız hamileyim ben de bı de yanıyor boğazıma atıyor yanması 
(1,554 puan) tarafından
Çareyi limonda buldum öyle uyudum peçeteye 3 5 damla limon damlattim burnumun ikisine sürdüm içlerine ve hemen açtı dene istersen boğazında balgam oluşursa da limonu direk ye
(398 puan) tarafından
Ay sağ ol canım inşallah bende de işe yarar

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 646 göst.
28 Haziran 2022 Aile kategorisinde Janya (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 355 göst.
+1 oy
10 cevap 193 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde dilekrzgr1907 (168 puan) tarafından soruldu
0 oy