0 oy
165 göst.
Aile kategorisinde (856 puan) tarafından
Kız kardeşime bu gün gülsün diye instagramdan bir video attım. Ben gebeliğimde 20 kilo aldım 37+4 günlük oldum. Videoda bir tombik bebek vardı. Yemek yiyen yiye ben diye. Kardeşim aynı sana benziyor dedi ben de neresi benziyor dedim. Olay böyle başladı. Kendiside obezdi daha bu sene zayıfladı ve vücudu şekilsizdir. 

Benim zayıf halime de laf atmaya başladı. Ama beni kıskanıyordu zayıflayınca buna bir şey olmuş. Eski halini bilmesem yani. Beni çok kırdı, üzdü biz başka konularda hep tartışırdık o eski konuları açıp üste çıkmaya çalıştı. En sonunda instagramda beni takipçilerimden çıkarmış bunu hep yapıyor. Ben bu kardeş ile ne yapacağım. Çocuk gibi gerçekten. Hiçbir zaman olgunlaşmıyor. Ona anlatmaya çalışsam bana kızıp engelliyor. Hamileyim uğraşacak gücüm kalmadı. En son dediği şey de şu oldu ben annem için konuşuyorum seninle o merak ettiğim için dedi ( ben kaçarak evlendim ailem konuşmuyor benimle, hiç de pişman değilim kaçtığım için.) 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,477 puan) tarafından
Kardeşinin huyunu suyunu sen biliyorsun canım nasıl ima ederek konuştuğunu anlamışsın ki tartışma olmuş ama belki hamileliğin son zamanları olduğu için hormonal değişiklikler de olabiliyor biraz alınganlık da yapmış olabilirsin,  rahatsız oluyorsan biraz mesafe koy bir süre kendi haline bırak o dönüp yazar sana surda doğuma az kalmış o zaman anlarsın dönüş yapmazsa art niyetlidir demekki dersin
(856 puan) tarafından
Yazma bana dedi. Yazmayacağım da
-Reklam-
0 oy
(254 puan) tarafından
Kardeşte bi yere kadar. Olmayınca olmuyo demek ki. benimki de bu akşam canımı sıktı gece gece kalktım evime geldim zaten benim için yoktu şuan nefret ediyorum. Herkes sağ olsun yerinde kalsın 
(856 puan) tarafından
Bence de öyle bir daha yazmam artık. Hep böyleydi kardeşim. Her şeyi söyler söyler hamilesin seninle konuşmak istemiyorum der. Abla olarak bazı konularda onu uyarmak benim görevim ama  yine kötü olan ben olurum. Canıma tek etti artık. Hele bu günden sonra bitti benim için
(254 puan) tarafından
Değmiyorsa boşver gitsin kan bağı değil can bağı önemli olan bana göre bende sildim en son numarasına kadar
0 oy
(11,095 puan) tarafından
Yani Allah aşkına ne var aynı sen dediyse hahahahsah der geçerim yani sende çocukluk yapmışsın sanki
(856 puan) tarafından
Ama hep böyle. Bu konu bir örnekti. Ben gülelim diye attım o videoyu o başka yerlere çekti
0 oy
(2,608 puan) tarafından
Bence sen alınganlık yapmissin 

Aynı ben diye atmissin videoyu 

Ne varki bunda evet benim de gec
(856 puan) tarafından
Amacım oydu zaten gülelim diye attım. Ama o başka yerlere çekti
0 oy
(892 puan) tarafından
Benim kardeslerim benimle hep dalga gecer bende onlarla kardeslik durumundan kimse kimseye alinmaz

Bence sizin araniz mesafeli iyi degil ondan sonuc buraya varmis

Beni ayiya okuze bile benzetebilir ablam abim ayy kahkahata atarak gulerim :)))

Bide hamilelik illa kilo alinir ayrica hamilelik hormonundan fazla alinmista olabilirsin

E oda en son senle annesi merak ettigi icin konusuyomus bence bida konusma zaten evlenmissin kacmissin bebegin olmus ailen konusmuyomus kardesinlede konusmasanda olur bence 
(856 puan) tarafından
Yok konuşmam artık bir daha olmasalarda olur benim için
(892 puan) tarafından
Ne kadar zamandir evlisiniz
(856 puan) tarafından
1 buçuk sene oldu
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Kaç yaşında senin bu kardeşin
(856 puan) tarafından
19 yaşında üniversite okuyor
(18,548 puan) tarafından
Ergenliği asamamis demek tam
(856 puan) tarafından
Maalesef öyle
0 oy
(16,611 puan) tarafından
Yani videoyu sen. Atmışsın o da aynı sen demiş gebe olduğun için muhtemelen alınganlık yapmışsın ama karşı tarafta obezdi demişsin belki o da sen ona ima ettin diye düşünmüştür ki bu da tepki göstermesine sebep olmuştur. Sen hamilesin diye hassassın o da yıllardır kilo problemi olduğu için hassa olamaz mı ? Ama son cümle çok kalp kırıcı ve mesafe koymayı gerektiriyor madem öyle bundan sonra aramasın yazmasın zaten içinden gelmeden yapıyormuş 
(856 puan) tarafından
Maalesef her seferinde yüzüme vurup duruyor. Ben de bayılarak konuşmuyorum onunla. Ama hiçbir zaman yüzüne vurmadım.
0 oy
(50,783 puan) tarafından
ee sende evet benim gibi tombik diyeydin 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 687 göst.
17 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bilinmezz (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 467 göst.
19 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Yenianneadayi1 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 348 göst.