0 oy
668 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2,488 puan) tarafından
Bebeğim için aldım. Neymiş salaklıkmış söylendi sinirlendi . Eşim haklı mı 

38 Cevaplar

0 oy
(3,457 puan) tarafından
Haksız tabi bebeğine almışsın hangi ürünü alırsan al ilk çikinca pahalı oluyor eşini  bilmiyorum ama sigara veya başka şeylere dünya para verip  bebeğe alınan 30 tl ye laf edemez 
-Reklam-
0 oy
(10,395 puan) tarafından
Bı paket cips bir paket çikolata o fiyat zaten. Esin nerde yasiyo acaba? Hiç sebze meyve market pazar fiyatlarından haberi yok heralde 
0 oy
(13,236 puan) tarafından
3 portakal bir kiloya yakın eşin piyasayı bilmiyor sanırım 
0 oy
(3,475 puan) tarafından
30 lira mı hiçbirşey 100 vemediğine şükretsin 
0 oy
tarafından
Çocuk için mecbur 
0 oy
tarafından
Ne olmuş bebekten önem kimi kendimden evimden susumden pusumden kisarim ama cocuklarimizdan asla 
tarafından
Ki elhamdülillah dururumuz gayet iyi ama çocuklarım.yemez söylemesi ayıptır
Cennet hurması avakado
Nar mandalina almış babaları ama yemediker şuan bu yüzden canım sıkkın meyve suyu yapacağım kutulara kutup icsinler diye icerlerse
Avakadoyuda yoğurtla karıştırsam.manti gibi yerler mi acaba
0 oy
(1,410 puan) tarafından
30 TL çocuğuma feda olsun ama insan sorguluyor genel olarak niye herşey böyle pahalı diye.
0 oy
(4,392 puan) tarafından

Yenecek birşey se 60 ta veirirm esin çok konuşmasın 

0 oy
(5,296 puan) tarafından
Benim eşimde bebeği için servetini harcar hiç gözüne  de gelmez senin eşinde çocuğuna para harcamayacaksa da kim için çalışıyor 
0 oy
(1,124 puan) tarafından
Eşimin gözü görmez lafda etmez ben bazen birşeye çok verdin derim bizm için olsun bebek için olsun en iyisi diyor heleki bebeiş var diyor kizmin canı sağ olsun o iyi olsun zaten onla pazara gitsek en iyi meyve sebze yeşilliğini alır bende alırım ama bana der nie en güzelini almadın yani çocuk içinse hiç hayır demez
0 oy
(14,835 puan) tarafından
4 domates 80 TL olmuş normal fiyatlar aslında 
0 oy
(992 puan) tarafından
3 portakal 30 liraysa çok ucuz bu 1. 2. Si ne yani meyve yemeyecek mi çocuk. Ben her gün en az 2-3 çeşit meyve yemesi için uğraşıyorum evden meyveyi eksik etmiyorum. Ne kadar geri kafalı insanlar. Durumun yoktur anlarım ama eğer sigara içiyorsa bunu yüzüne vururdum. Senin sigaran daha saçma diye. Ay sinir oldum yaa insan çocuğunun yediği meyvenin hesabını mi yapar. Tövbe tövbeee.
0 oy
(928 puan) tarafından
Çocuğum için alırım valla
0 oy
tarafından
2 nara 30 küsur vermiştim bende. İri meyveler bunlar, 2 3 4 tanesi çoğu zaman bir kiloyu geçiyo zaten. Her aldığımız şey için bu kadar ince hesap yapacaksak işimiz var. 
0 oy
(296 puan) tarafından
Çocuğu için verdiği 30 liranın lafını yapacaksa, uckuruna sahip çıkıp o çocuğu hiç yapmayacaktı.  Sözüm sana değil yanlış anlama ben babasına kızdım sonuna kadar haksız. 
0 oy
(321 puan) tarafından
Haksız bu zamanda ucuz birşey mi var ayrıca bebeğin için yemesi lazım zaten 3 tane portakal 1 kilo ediyor 
0 oy
(9,718 puan) tarafından
Maalesef vermek durumundayız yapacak bişey yok gıda almalı yavru
0 oy
(1,647 puan) tarafından
Benim eşim yiyecege giden paraya hiç karısmaz hatta ben uygununa bakarken gider pahalıyı aldırtır Bazen e ucuz arıyorsun diye

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 339 göst.
14 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _Shrina_ (997 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 317 göst.
3 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Nalankt (1,439 puan) tarafından soruldu
0 oy
45 cevap 1,222 göst.
22 Mart 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 546 göst.
29 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu

409,904 soru

12,323,830 cevap

39,049 kullanıcı