0 oy
146 göst.
önce Diğer kategorisinde (94 puan) tarafından
Merhabalar canımlar..Burası iyi ki var kimseye anlayamadığım içimi kemiren şeyleri sizlerle paylaşıyorum akıl almak sohbet etmek iyi geliyor. Çok teşekkürler. 

Şimdi Hanımlar benim kaynana kişisinden yana çok sorunum var. Kimin yok ki diyeceksiniz ama bazılarımızin eminim daha normal kaynanalari vardır. 

Benimki evlendiğimden beri özellikle psikolojik olarak çok yıprattı beni. Hani ondan ne kadar uzak o kadar iyiyim. Ben hayatımdan onun kadar içten pazarlıklı kıskanç fitne fesat birini daha görmedim. 

Uzakta yaşıyordum ilk evlendiğimde.. telefonla saldırıyordu. Eşimi sürekli tlfda dolduruyordu rahatsızlık veriyordu bize.. birkaç sene evvel mecburen onun bulduğu memlekete geldik biliyorm hayatımın hatasiydi ama geldik bir kere. Nefret ediyorum ya nefret. Geldim ve gurbette olan benim benden beklediler her şeyi.. hep saygimi bildim. 

Çok değişik sulaleri var zaten..

Milletin gelinini bana övdü durdu. Beni hiçbir zaman kabul edemedi.. sonra o övdüğü gelinler ortalığı karıştırdı dedikodu kazanı döndü ortalıkta. O övdüğü gelin kaynanasini her yerde kötüledi ortalığı karıştırdı ona deli o demeye başladı. 

Gel gör ki beni asla iyilemez. Ne olursa olsun bana iki güzel kelam etmez etmesin de ama. Bu kadar kalbi kararmış fitne fesat birini hayatımda istemiyorum. Nefret ediyorum ondan. Herkesi doldurdu bana karşı. Görümcelerim beni çok severdi şimdi onlarda uzaklasti. Bense hepsini mutlu etmek için çabaladım zamanında. Artık kılimi kipirdatmiyrm ama içim sogumuyor. 

Bu zamana kadar bana ettikleri hep içimde. Şöyle güzelce saçını başıni elime dolayıp sürüklesem anca rahatlarim :);) 

Geçen gün gelmiş bana diyor ki dedikodudan laf açıldı ben senin bana ettiklerini millete anlatsam güzel olur mu ne kötü şeyler diyor. Lan ben sana ne etmişim bu zamana kadar yaptığın edepsizliklere sesim çıkmamış. Bir de kendisi dedikodu kazanı ama lafları tam tersi. 

Çokça dua ediyorum ki böyle bir insandan ayrı şehire çıkmayı. Eşim inşallah kabul eder de tasinirz buralardan 

Boğuluyorm çünkü. 

Siz böyle bir kaynanaya karşı nasıl davranırsnz? Ki herkesin eminim bu ve buna benzer yaşadıkları vardır. ;(;(

6 Cevaplar

0 oy
önce (30 puan) tarafından
Ah canım birde ben anlatsam hayattan sürekli şikayet eden insanlar böyle dır bence mutlu edemezsin inşallah gönlündeki olur çokta nefret etme bence oluruna bırak duâ et
önce (94 puan) tarafından
Öyle yapıyorum ama yildim artık bıktım. Kendisi çekmiş fakirlk görmüş yok tarlada çalışmış ama bunun hesabını bize kesemez ya. Ben de çok zor zamanlarım oldu hiçbirinde yoktu. Hatta benim acimdan mutluluk duyan biri adı batsin
-Reklam-
0 oy
önce (28 puan) tarafından
Kız benimkiler senin yaninda masum kalır öyle ise görümcem hiç karışmaz kaynanamda çekinir benden kızım kızım diye hitap eder ama ben sevemiyorum biraz 
Kızım mi hiç duymadım heee pardon eşimin yanında göstermelik bir iki kez demişti. ;)) yalancı sahtekâr
önce (28 puan) tarafından
Canım boşver ya sende avrat dee sksksk
0 oy
önce (62 puan) tarafından
Kaynanam saf ayağına yatar hep kizim icimde kötülük yok der bnim ölen kızımın değerindesin der ama bi yemek yapsam ve onalara hic bi şey yapmayın bu gün bn yapacam desem bi bişey hazırlayıp götürsem onlara normalde asla yemek yapmayan kaynana hemen yapmiş oluyor o huylarını hic sevmem bide aşırı konuşan ve her yaptığımı yorumlar bide cocuğumun öz bakımını eleştiren yemesine icmesine hep bir bahne bulan en cokta yapmadığım halde yapmişim gibi konuşması bni cileden cıkartır örneğin cocuğa muz yediremediğim halde muzu cok veriyorsun o yüzden peklık yapmiş iyide evde muz bile yok bu bir örneği vucudunda egzema cıkar sen durulamadığın icindir yani yapıp yamadığımı bilip bilmeden yapmişsin demesi bni aşırı sınır eder. 
Yani muhalefetler işte canları sıkılıyor boş beleş oldukları için. Allah bize sabır versin
0 oy
önce (4,014 puan) tarafından
Şöyle her aksam toplu dua seansi yapsak. Niyet de kaynana hik diye gitsin. Yemin ederim seytan görmüş gibi oluyorum. Uc ay İstanbul'dalar ama simdiden daral basıyo gelme zamanlari yaklastikca. Kendi evleri ayri
Dimi yaa. Varlıkları zarar
önce (4,014 puan) tarafından
Herseyine cevap versen gelin geçimsiz kavgaci. Susayim saygi gostereyim desen kukla goruyolar. Yeminle kadin kadinin dusmani. Sanki oglarinin bi yerleri altindan. Yeminle koyunlarina girmek gunah olmasa girerler
Neler neler var ya. Bizimki oğlunu da çok sevmez ki açık açık diğer oğlunu sevdiğini söyler. Diğeri buna etmediğini bırakmaz onu sever hele ki diğer gelini odunun teki evine cagirmaz etmez gitsen odadan çıkmaz kıskanç biridir ama o değerlidir. İşte tüm bunlara sabrediyoruz ne icn sabrettigimi de bilmiyorum ki. Bana evlendgmden beri Çok psikolojik baskı yaptı
0 oy
önce (54 puan) tarafından

Tavsiye :))
Hahaha yapmak istediğim;))
0 oy
önce (557 puan) tarafından

Mesafe mesafe mesafe gitmem gelmesini de engellerim bir şekilde evde yokum müsait değilim vs vs ..

Aslında bana kalsa hiç ama hiç görmem yüzünü. Ama eşim ayda yılda bir de olsa gidelim diyor onu kırmıyrm. Geçenlerde gittik mesela iki ay görüşmemiz İstanbul'da kizindaydi geldi ben de belki bizi özlemiştir diyorum nerdeeee mutfak tezgahında dönmüş k.cini iş görüyor selam verdim girdim içeri bakmiyor bile pislk ya

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 320 göst.
7 Nisan 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 150 göst.
30 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Mervecan (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 806 göst.
30 Haziran 2019 Aile kategorisinde Düşes19 (30 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 356 göst.