Merhabalar canımlar..Burası iyi ki var kimseye anlayamadığım içimi kemiren şeyleri sizlerle paylaşıyorum akıl almak sohbet etmek iyi geliyor. Çok teşekkürler.
Şimdi Hanımlar benim kaynana kişisinden yana çok sorunum var. Kimin yok ki diyeceksiniz ama bazılarımızin eminim daha normal kaynanalari vardır.
Benimki evlendiğimden beri özellikle psikolojik olarak çok yıprattı beni. Hani ondan ne kadar uzak o kadar iyiyim. Ben hayatımdan onun kadar içten pazarlıklı kıskanç fitne fesat birini daha görmedim.
Uzakta yaşıyordum ilk evlendiğimde.. telefonla saldırıyordu. Eşimi sürekli tlfda dolduruyordu rahatsızlık veriyordu bize.. birkaç sene evvel mecburen onun bulduğu memlekete geldik biliyorm hayatımın hatasiydi ama geldik bir kere. Nefret ediyorum ya nefret. Geldim ve gurbette olan benim benden beklediler her şeyi.. hep saygimi bildim.
Çok değişik sulaleri var zaten..
Milletin gelinini bana övdü durdu. Beni hiçbir zaman kabul edemedi.. sonra o övdüğü gelinler ortalığı karıştırdı dedikodu kazanı döndü ortalıkta. O övdüğü gelin kaynanasini her yerde kötüledi ortalığı karıştırdı ona deli o demeye başladı.
Gel gör ki beni asla iyilemez. Ne olursa olsun bana iki güzel kelam etmez etmesin de ama. Bu kadar kalbi kararmış fitne fesat birini hayatımda istemiyorum. Nefret ediyorum ondan. Herkesi doldurdu bana karşı. Görümcelerim beni çok severdi şimdi onlarda uzaklasti. Bense hepsini mutlu etmek için çabaladım zamanında. Artık kılimi kipirdatmiyrm ama içim sogumuyor.
Bu zamana kadar bana ettikleri hep içimde. Şöyle güzelce saçını başıni elime dolayıp sürüklesem anca rahatlarim :);)
Geçen gün gelmiş bana diyor ki dedikodudan laf açıldı ben senin bana ettiklerini millete anlatsam güzel olur mu ne kötü şeyler diyor. Lan ben sana ne etmişim bu zamana kadar yaptığın edepsizliklere sesim çıkmamış. Bir de kendisi dedikodu kazanı ama lafları tam tersi.
Çokça dua ediyorum ki böyle bir insandan ayrı şehire çıkmayı. Eşim inşallah kabul eder de tasinirz buralardan
Boğuluyorm çünkü.
Siz böyle bir kaynanaya karşı nasıl davranırsnz? Ki herkesin eminim bu ve buna benzer yaşadıkları vardır. ;(;(