+1 oy
786 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (18 puan) tarafından
Merhaba arkadaşlar mahallede bir tane arkadaş var birkaç aydır böyle tanıştık samimi olduk işte ona gittim o geldi beraber bir yerlere gittik işte bir oğlum var işte dört buçuk yaşında beşe girecek onun da bir oğlu var işte 3 sınıfa gidiyor oğlum onun oğlunu çok seviyor sürekli anne Yusuf bize gelsin ben yusuf'lara gideyim diyor tek olunca ister istemez sıkılıyor beni anlarsınız umarım işte ben de arkadaşıma arıyorum bazen işte oğlum bize gelsin oğlum size gelsin sıkılıyor falan gibisinden sürekli böyle bahane uyduruyor oğlum ders çalışacak oğlumun işi falan var diyerek işim var diye göndermiyor neyse bugün oğlum çok ağladı oraya gitmek istedi aradım kadın geldi işte kapıda oğlumu götürdü sonra oğlu ile beraber Yusuf oğlumu getirdiler Yusuf'a söyledim içeri girecek misin dedim Yok dedi annem eve geldi dedi arkadaşımi aradım işte arkadaşıma söyledim izin vermiyorsun işin falan var ders çalışıyor dedi ben de dedim ki herhalde istemiyorsun eşim istemiyor dedi çocuğun bir yerlere gitmesini istemiyorum rahatsız oluyor tartışıyoruz bu konu hakkında ben de dedim işte benden zarar gelmez yani ben kötü bir insan değilim yani oğlum da size geliyor dedim yani anlattı işte eşim istemiyor falandır yani siz ne olsanız nasıl bir tepki gösterirsiniz

38 Cevaplar

0 oy
(17 puan) tarafından
Olması gerkende o değil mi zaten olanları görüyoruz siz nasıl güvenip çocuğunuzu gönderiyorsunuz bence tepki gösterilecek bı yani yok
-Reklam-
0 oy
(2,720 puan) tarafından
Kusura bakmayın ama kimse size güvenmek zorunda değil. Ayrıca sizin çocuğunuz sıkılıyor diye neden çocuğunu yollasın. Bence çocuğunuzu böyle alıştırmayın
0 oy
(963 puan) tarafından
Tepki verilecek bir durum yok bende öyleyim kızımı göndermem aile apartmanında otururyoruz eltim diyor bazen kızın gelsin bize yada benim kızım gelsin diye onun kızı kaç kez gelmiştir bize ama ben bir kez bile tek yollamamisimdir benimle beraber gideriz kızımla geliriz güvenemem çünkü kızım küçük çıkar düşer bişey olur yada çocukları var kaç tane küçük yaşta kızıma karışırlar diye biraz saldırganlar çünkü ben olmadan kesinlikle olmaz bende izin vermem 
0 oy
(11,567 puan) tarafından
Kadın haklı söylenecek söz yok 
0 oy
(77 puan) tarafından
Bunun neresini kafaya taktiniz. Komsunuz gayet hakli. Tuhaflik sizde bence. Size tavsiyem cocugunuzu aglasada zirlasada baska bir eve gondermeyin dunyadan bir haber yaşiyorsunuz sanirim
0 oy
tarafından
Gayet haklı canım bide babası belki cocugu kafasını derslere vermesini istiyodur hemde ne kadar güvenilir olsada bazıları öyle cocugunu tek basına göndermez bende sanırım göndermezdim tek basına 
0 oy
(2,195 puan) tarafından
Sen ne kadar cesursun. Küçük çocuğu tek başına başkasının evine göndermek nasıl bir mantık canım böyle. Hiç mi görüp duymuyorsun olanları. Adam kendi 10 yaşındaki çocuğu göndermiyor sen kalkıp 4 yaşındaki bebeği yolluyorsun . Kusura bakma da bu çocuğu gözden çıkarmak bana göre. 
0 oy
(296 puan) tarafından
Bence siz de komşunuzu örnek alın ve daha 4  5 yaşındaki el kadar çocuğunuzu komşuya oraya buraya emanet etmeyin. Devir çok kötü insan artık kendi ailesine güvenemiyor. babanın kızına tecabuz ettiği dönemdeyiz hiç hayırlı bir dönem değil gözünüzden sakının evladınızı. Kızı erkeği yok hatta öyle bir devir ki artık oğlan çocuklarına göz diken pisliklerin sayısı daha da arttı dikkatli olun.  Sizin ki yanlış anlamayın ama deli cesareti daha birkaç ayda tanıdığınız birine bırakın çocuğu yanlız göndermeyi, sizin bile gitmemeniz gerekirdi 
0 oy
(2,330 puan) tarafından
Adamın yaptığı şey doğru. Ama senin daha 5 yaşına girmemiş çocuğunu komşunun evine göndermen fazla cesaretlice. Bu devirde insanlara güven olmaz neler neler duyuyoruz. Yaptığın yanlış. Senin ihmalin yüzünden birşey olsa ömür boyu kendini affetmezsin. Kız yada erkek farketmez, evladını yanından ayırma
0 oy
(298 puan) tarafından
Karşı tarafı cok bunaltmissin gibi görünüyor. Çocukları okula gidiyor ödevleri olur.ki bu zamanda kim kime güvenecek de komşusuna çocuğunu gönderecek? Ben 2.5 yasindaki kızımı babasıyla köye ailesine bile asla göndermiyorum.  Sizin yaptığınız yanlış çocuğunuzu kreşe ya da anaokuluna gönderin bence.
0 oy
(674 puan) tarafından
Bu zaman o kadar pis ki bise diyemiyicem  o yüzden yanlış anlayın sizleri tanımıyorum sizi kötülemek değil amacım ama bu zamanda 9 aylık erkek bebeğe bile pislik yapan insanlar var bence o yüzden bırakmıyo olabilir 
0 oy
(766 puan) tarafından
O kadar çok işte yazmışsın ki zor anladım mevzuyu. Bir kere 9 yaşında çocukla 4 yaşında çocuk arkadaş olmaz, 9 yaşındaki abilik yapıp senin oğlunu idare eder, o da bir yerden sonra sıkar. Ayrıca zaman kötü, asla çocuğumuza benim olmadığım yere göndermem, kimsenin çocuğunun sorumluluğunu da almam. 
0 oy
(3,234 puan) tarafından

Konuşarak mı yazdın bu yazıyı kız .işte kelimesi baya gözüme battı :blink:

Alıncak bişi yok canım.sen kendinden zarar gelmiceyeveğini biliyorsun ama karşıdaki kişi senden nasıl emin olabilir. Bence sende emin olma kimseden. 

0 oy
tarafından
Benim eşimde yanında annesi olmayan çocuğu eve almamı istemiyor oğlumu da asla göndermez hatta. Normal canım dünya hali bin türlü şey var başına birşey gelir Allah korusun al başına belayı kadın haklı yani. Birde diğer çocuk büyük dersleri falan var haklılar
0 oy
tarafından
Ayyy ne alaka çevrede 50 tane çocuk cinayeti var adma sokakta mi buldu çocuğunu herkes ben iyiyim benim kalbim temiz diyor oldu başka 
0 oy
(1,195 puan) tarafından
Öncelikle çok fazla "işte"diyorsunuz dikkat ettiniz mi bilmiyorum..Onun dışında bende cocugumjmu gondermem kimse de göndermesin herkes sen ben gibi değil devir kötü.
0 oy
(927 puan) tarafından
Çok ısrar etmissiniz gereksiz bı şekilde karşı taraf istemez ki çocuğu buyuk
0 oy
(3,643 puan) tarafından
Bir kaç aydır tanıdığın aileye sen 3 yaşında ki çocuğu tek başına nasıl gönderiyorsun. Adam 3 e giden çocuğunu göndermezken. Sen adamın dediğini değil otur bi kendini sorgula. Hiç mi haberlerde görmüyorsun duymuyorsun. Çocukların arasında çok yaş farkı var anca senin çocuğuna bakıcılık yapar oyalar.  Ailesi de akıllı ki müsaade etmemiş 

İlgili sorular

+1 oy
20 cevap 755 göst.
0 oy
1 cevap 193 göst.
19 Ekim 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 671 göst.
4 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bsrdrk (1,554 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 946 göst.
24 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Ummebrar (1,169 puan) tarafından soruldu