0 oy
79 göst.
önce Aile kategorisinde (2,950 puan) tarafından

Selamın aleyküm hanımlar   

Hastane çantasına neler koymalıyım şunu al mutlaka dediğiniz birşey varmi 

Biberon ve mama kesinlikle koyucam 

Emzirmesemde manüel olanı da elektrikli pompa larida Alicam   şimdiden teşekkür ederim 

4 Cevaplar

0 oy
önce (29 puan) tarafından
Şu an için mamaya acele etmeyin mümkün olduğunca emzirin ilk zamanlar süt az akabilir bebek emdikçe süt gelir. Emzik koydum ben kurtarıcı oldu bi de lansinoh meme ucu kremi var yara olmasın diye o çok kurtarıcım oldu kendinize depend bırakın 2 takım pijama takımınız olsun iç çamaşır 3 adet 
önce (2,950 puan) tarafından
Ben emzirmiyorum cnm sagip dökucem bebeğime mama veriyorum oğlumdada mama verdim
önce (951 puan) tarafından
Nie direkten mama vereceksinz cnm
Doğum anında bağırsak ameliyatımda var cnm 2 ameliyat olacak ilaç verecekleri icin emziremem
Ha onu untum canım ya ilk zamanlar tekmi mama olcak yoksa devamlılımi
İlk 15 gün filan mama veririz cnm ondan sonra emziririm diye düşünüyoruz cnm
İnsallh cnm sağlıkla bebeğine sagliğina kavuşman dileğiyle ☺️♥️ilk haftalr süt çok oluyor sağip etiket yapıp dolba ata bilrsin sonra sıkıntı yaşamazsınız
Dolaba atamam bebeğe verilmez o süt
İlaç aldığın içinmi verilmez sütün cnm? yoksa öyle yapan var ilk haftalr bebek az emiyor süt boş gitmesin die paketleyip buzluğa atıyorlar enznda doymadgi zaman hazır veriliyor bı kuzenim yapmıştı bana dedile artk çok geçmişti benimki
-Reklam-
0 oy
Dapent külot çok çok kurtarıcı azı belki çok kalrsaniz 2 amleyat olacağı için benim işime çok iyi yaradı kanamam coktu 1 gece kaldim ama baya kanmam vardı işime yaradı göğüs ucu Krem 
0 oy
önce (95 puan) tarafından
En önemlisi depend benn eksta olarak normal pedde almıştım çok gerekli yani birde hırka falan al yanına ben yaz olmasına rağmen çok üşümüştüm Rabbim kolaylık versin inşaallah 
0 oy
önce (3,382 puan) tarafından
Sezaryen doğum ise kahve ve bitter çikolata 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 104 göst.
12 Aralık 2022 Aile kategorisinde Selin demirci (2,200 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 57 göst.
12 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Mlkars (419 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 137 göst.
30 Kasım 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 203 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Prens-prenses annesi (545 puan) tarafından soruldu

401,534 soru

12,018,718 cevap

36,223 kullanıcı

...