0 oy
370 göst.
Diğer kategorisinde (1,568 puan) tarafından
Kizlar esimin kuşları var değişik türden 2.500 e almıştı 1 yıl önce neyse onlar.balkonda duruyor bende iki gün önce tüm balkonun camlarını açık biraktim akşama kadar öyle.durdu oda kuş jcin kötü olurmuş kuş şişmiş ben açtığım.icin oldu bende bunlar sokaktada yaşıyor brisey olmaz diye düşündüm. Eşimde aboo senin yüzünden senin eserin 1yildir.ugrasiyorum.ava gidecektim al eserin birahane benim kusura dokunma cami acma bilmem.ne bilmem ne bir sürü laf etti sinirim.bozuldu ya haksizmiyim bu nasıl bir insan ya ck sinir geldi 

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Havalar soğuk ve adam haklı oda bir can sonuçta.
(1,568 puan) tarafından
Oda can evette aynı yerde 4kus daha var sadece biri oldu ve normalde kuslar sokakta yaşıyor yaz kış öyle.degil mi
tarafından
Ev kuşuysa sokakta yaşamıyor ve bir senedir o sıcaklığa alışmışlar sonucta
(1,568 puan) tarafından
Muhabbet kuşu değil hep balkonda duruyorlar bilmiyorum ki demedj cam acma diye
-Reklam-
0 oy
(325 puan) tarafından
Canm o sana kızınca senn tepkin ne oldu 
(1,568 puan) tarafından
Bende ne bileyim.aklima.gelmedi dedim neticede kuslar soğukta yaşıyor sokakta diye düşündüm
0 oy
(2,683 puan) tarafından

Ufak tefek şeyleri büyütmeyin canım o kuşlar dışarda yaşayamaz üstelik hava soğuk olduğu için hasta olup tez ölüyorlar  tabi evde kuş beslemek hiç güzel değil çünki kokuyor ama heves etmiş almış ikinizde birbirinize nazik davranın 

(325 puan) tarafından
Söyledim canım ben de boşanmak istiyorum diyor ama ben adım atmam diyor sen git mahkemeye kağıdı ver verrm diyor
(2,683 puan) tarafından
Adama bak sen aklı sıra nasılsa Boşamaz beni ne dersem diyim diyor ondan dolayı sana söylüyor işde
(325 puan) tarafından
Evet canım ben de senn gibi düşünüyorum boşansam yapabilirmym bilmiyorum aslında yola gelmesini isterim ama o da olmayacak gibi
(2,683 puan) tarafından
O seni Boşamaz bacım  ondan sana diyor işde
tarafından
Bende kuş besliyorum ama kokmuyor
0 oy
(51,775 puan) tarafından
normalde sokakta yasiyor ama sizdekiler o ortama alışmış bakilan hayvanda insanin çocuğu gibi sokaktan buldugunbedava kusta olabilirdi 
0 oy
(3,234 puan) tarafından
Kuş türü ne ? Herkesin değer verdiği hassas olduğu şeyler var eşinde demkki kuşlarını çok sevdi olabilir. Ben olsam cam acıcam bişey olurmu die sorardım. 
(1,568 puan) tarafından
Aklıma.gelmwdi aciyorum.normalde.aama o gün baya uzun süre açık.kaldi evet tamm seviyorsa bilerek yapmadım ki
0 oy
(3,605 puan) tarafından
Eşin haklı bence 

Tamam bilmeyerek actin ama haklı olarak kızmış 

Sinirim bozuldu diyorsun bence hiç bozulmasın 
(1,568 puan) tarafından
Valla çok bozuldu demediği laf kalmadı gerek yok bu kadarına
0 oy
tarafından
Valla ben de olsam hayvanım için eşime sinirlenirim eşin  haklı  
(1,568 puan) tarafından
Bilerek mi yaptık neticede soğukta yaşıyorlar.diye düşündüm
0 oy
(2,846 puan) tarafından
Ne kusu resmini atsaydin keske guvercinse yasar yani neden yasamasin 
(1,568 puan) tarafından
Isyerindeyim.canim.guverxin değil serce galiba
(2,846 puan) tarafından
Iyide serce soguktada oluyo yani disardakiler napsin
0 oy
(4,883 puan) tarafından
E haklj bizim de balkonda kuşlar var ben oraya hiç girmem ne temizliğinden ne bakımından sorumlu değilim karışmam özel mama yapıyor adam onlara değerli ticaretini yapıyor birde soğuk yani bilirsin kafes kuşları soğuğu sevmiyor yazik
0 oy
(13,783 puan) tarafından
Sokaktaki kuşlarla kafes kuşlarını bir tutman yanlış canım türleri farklı neticede
0 oy
(740 puan) tarafından
2500 liraya aldıysa sokakta yaşayan bir kuş değildir o ve adam haklı emek vermiş ne kadar zamandır. Ayrıca onlar da can yazık günah

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 770 göst.
0 oy
4 cevap 186 göst.
0 oy
2 cevap 151 göst.
+3 oy
16 cevap 470 göst.
12 Ocak 2025 Aile & Aşk kategorisinde Glstanbeste (303 puan) tarafından soruldu

410,764 soru

12,360,152 cevap