0 oy
476 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (789 puan) tarafından
Ablamin kızıyla benim kızım aynı yastalar altı ay büyük benim kızım. Kızım çok ağlayan çok mızmızdi üç yaşinda flnken. Ablamda bı ara kokusundan tutup diş kapiya bıraktı sussun deyip. Kendi kizida dün çığlık atıyordu benim kizimda bende kendi kızıma hep süs diyodum sonra dedim şunlara kızıyım sussunlar ablamda benim kızıma sakın kızma o çok ağlar kizarsan dedi bende bizimkilerde agliyo sen niye kiziyosun bizim cocuklara dedim. Benimki sizinki gibi değil dedi. Yemekte oturuyoruz eşi kizisina biraz kızarak öyle deme dedi ablamda neden herkesin içinde kiziyosun kızıma fln diye kızdı eşine.yemekte sofra daha yerdeyken kızım odada oynuyodu bende dikkatli oyna dedim sonra baktım Ablam kızıma bagiriyo dur diye. Bende az önce kocama herkesin içinde bağırma deyip niye benim kızıma herkesin içinde bağırıyorsun dedim haksizmiyim sizce artık asla onla goruşmeyi düşünmüyorum 

13 Cevaplar

+4 oy
(646 puan) tarafından
Sen niye ağlayan çocuğunu kolundan tutup kapının önüne bıraktırabiliyorsun. Ya siz hiç güvenli bağlanma falan okumadınız mı? Sen de ortamdayken bir başkası tarafından kapı önüne konuluyor çocuk sana nasıl güvenmesini bekliyorsun. Ya arkadaşlar çocuk büyütmek incelikli iş, öyle dümdüz çovuk mu büyütülür yaa
(789 puan) tarafından
Bırakmadım zaten gidip aldım kızım herseye ağlayan bı cocuktu o yüzden anlamada bişey demedim. Ama kendi kızına aynı şekilde davranmayinca uyandim
-Reklam-
0 oy
(67 puan) tarafından
Madem böyle bi anlayışsızlık var baştan mesafe koymalıydın o zaman asla görüşmem demene gerek kalmazdı
(789 puan) tarafından
Zaten mesafeliyim diğer davranişlarindan ama artık hiç gorusmicem. Küçük oglumun adida Taha bana Taha ismi çok kötü ona Tahir dicem dedi. Tahir Tahir deyip duruyordu. Bende senin kızına ayşo dicem dedim öyle bıraktı Tahir demeyi değişik biri
0 oy
(628 puan) tarafından
İnsanlar bişi yaparken söylerken etrafındakileri salakk sanıyo galiba yani sen benimkine kızma ben seninkine kızayım oh ne güzel 
(789 puan) tarafından
Aynen bide sen çok alingansin ergen gibisin diyo. Benim kızım çok agliyo biri kızınca ağlamasın diye kızma dedim diyo. Sanki benim kızım aglimiyo kizinca
0 oy
tarafından
3 yaşındaki bebeler yüzünden büyükler birbirine girmiş gereksiz bir muhabbet olmuş görüşmenin bu kadar kıymetliyse çocuklarınız çocuktur oyun oynar kavga eder oyuncak paylaşamaz çocuk bu hemen barışır büyükler herşeye karışmamalı yeri gelince kızmamız gerekince kızıyoruz elbette 
(789 puan) tarafından
Cnm mesele o değil ki ama Ablam benim çocuğuma bağırır ben bişey demem. Ama ben bişey desem niue bagiriyosun benim kızıma bağırma özür dile fln diyo çocuktan.
tarafından
Mesele tam olarak da o canım çocugu o kadar kıymetliyse senınde çocugun çok kıymetli kendi çocuguna yapılmasını istemediğini başka çocuga yapamaz
0 oy
(4,277 puan) tarafından
Kalkıp yegenini kapının önüne koyamadin mi sende 
(789 puan) tarafından
İşte asla öyle bişey yapmam ben. Çocuk durmuyosa agliyosa annesi babası sustursu. Diye düşünürüm hep bı kere tek sur deyip kızdım dihe bana diyo özür dile
(4,277 puan) tarafından
Ben ona o cesareti vermem alir o anda bende kapının önüne koyarım
0 oy
(2,590 puan) tarafından
Herkes yerini bilecek niye seninki çocuk değil mi ona kizarken bir şey yokta onunkine kızılacakken sorun oluyor en güzeli mesafeli olmak bu kim olursa olsun 
(789 puan) tarafından
Aynen zaten mesafeliyim Baska konulardan ama artık hiç görüşmem
0 oy
(12,314 puan) tarafından

Çok afedersin canım .. onun farkı neymiş babasimi doğurmuş çocuklarına bağırmasıni ablana öğret senin çocukların kıymetsiz mi

0 oy
(15,724 puan) tarafından
Ablana kızdım ama sana daha çok kızdım. Ablan çocuğunu kolundan tutup kapının önüne birakiyor ve sen susabiliyor musun. Senin çocuğun çöp muamelesi görûrken sen nasıl sessiz kalabildin. 
(789 puan) tarafından
Bende gidip aldin cocugu ablama kizmadim ama dediğin gibi kızmak gerekiyo
(15,724 puan) tarafından
Çocuğu almak bir tepki değil olmasi gereken. Gerekirse abla kardeş ilişkiniz bitecek ama çocuğuna böyle yapmasına müsade etmeyeceksin.
0 oy
(8,023 puan) tarafından
Sonuna kadar haklısın senin ki çocukta benim ki ne deseydin . Böyle tiplere sinir oluyorum Rabbena hep bana.
(789 puan) tarafından
Aynen sadece bu çocuk konusundada böyle değil. Herşeyde öyle kendisini duşunur.
0 oy
(134,005 puan) tarafından
ablan senin cocugunu kolundan tutup kapiya koydu o an bi tepki vermedin simdi 2 laf etti diye tepkimi verdim saniyon sen kizini kapiya koydugundan snr konusmiycaktin cocuk bu yaa insan evde besledigi kedisini kusunu kapiya koymaz oyle o cocukda bu olay tranva kalacak kalmistirda
0 oy
(1,627 puan) tarafından
Ysni ablan senin çocuğunu kolundan tutup kapıya koyarken susarsan sonrasında olan şeyler için ablana değil kendine kızacaksın en başta sen değer vermemişsin çocuğuna benim ablam kızımı kolundan tutup kapıya götürmeden ben ablamı kapı dışarı ederim ne münasebet diye 
0 oy
tarafından
Bişey diyemeyeceğim  yanınızda yoktum hani belkide işin rengi çok farklıdır 

Kaynanam herkes senin çocuklarına iyi sabrediyir dedi birde dediki serefsizzz dedi ilkinde bişey demedim yalan yok ama serefsizzz dediğinde 

Öyle deme babannnesi dedim neyse aradan zaman geçti bişey yaptı çocuğum kaynanam kızdı milletin usune yük oldu benim oğlum devam et dedim şimdi kaynanamın ağzına etse uyarmayacam babaannem CIs oldu diyor tamam diyorum bazıları hak etmiyor çocuk sevgini görüşmeyi 
0 oy
(10,073 puan) tarafından
Haklısın ve tepkini koy o kendini dogurmusta sen sokakta mi buldun. Bende yeğenlerimle kızarım ama oğluma kizimada kızarım birşey yapsalar 
(789 puan) tarafından
Ablamda çok kızar Abimin çocuklarına benimkine ama kendi çocuğuna asla kızmaz. Kizanada kızar bide abimin cocuklarida çok usludur ama ufak bişey yapsalar hemen kızar
(10,073 puan) tarafından
İzin vermeyin madem onunkine kızmak yasak sizde yasak koyun. Ben bile sinir oldum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 333 göst.
1 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,665 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 482 göst.
0 oy
1 cevap 373 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,980 soru

12,326,600 cevap

39,106 kullanıcı